Dodaj do ulubionych

AmRest wycofał się ze Sfinksa

IP: *.173.29.71.tesatnet.pl 25.03.09, 19:58
Brawo - polski biznesmen też potrafi. :-D
Obserwuj wątek
    • Gość: dominik z gratulacje! IP: *.chello.pl 25.03.09, 20:14
      i bardzo dobrze,niech nie zawsze bogatszy,mocniejszy i bardziej bezczelny
      wygrywa.Brawo Panie Tomaszu,nie wolno sobie dać w kaszę dmuchać i pozwolić
      odebrać to,co samemu się stworzyło.Cała ta sprawa to po prostu śmierdząca próba
      wrogiego przejęcia
      • jck.x Re: gratulacje! 25.03.09, 20:39
        taaaa ... Morawski jest najlepszym polskim menedżerem, a AmRest to siły ciemności.

Pewnie jeszcze Morawski podpisał tą fatalną umowę, o której mowa w wywiadzie w DF, pod wpływem hipnozy a nie własnej głupoty ...
        • atomm A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie... 25.03.09, 20:59
          A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie z kurczaka i tluste pizze...

:)
          • jck.x Re: A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie.. 25.03.09, 21:17
            ze względu na zdrowie, też nie przepadam.
            sfinks dla mnie również jest ostatecznością (to nazwiesz zdrowym jedzeniem ???).

tylko Subway ! :)
            • Gość: ? Re: A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie.. IP: *.anonymouse.org 26.03.09, 05:42
              Chlopie...Boze co TY GADASZ? Subway ma zdrowe jedzenie? Ciekawe?
              Pozdrawiam Cie z USA...
              a poczytales/as poczytaj moze cos wiecej na tamat miejsc fast food
              z jedzeniem zjełczałym przechowywanym z dnia na dzien w pojemnikach
              z jakich sie przygotowywyje kanapki?
              • jck.x subway 26.03.09, 07:35
                Nie wiem jak wygląda Subway w USA, ale tu widzę warzywa i bułkę z dość bliska i nie wyglądają mi one na "zjełczałe"
      • Gość: Lechu Re: gratulacje! IP: *.blutmagie.de 25.03.09, 22:35
        hmm myślicie że Amrest mu teraz odpuści? W inny sposób mu dowalą... Są po prostu
        silniejsi
        • Gość: GRATULACJE Re: gratulacje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 14:45
          Silniejsi?Amrest? czlowieku! zaczynają tonąć w dlugach.Stany padają
          starbucks - życze sczescia z kawa w takiej cenie. A te ich knajpy
          wymyslone nic szczegolnego i nie ma obrotow. Jedynie KFC ich dzwiga ale
          latwiej jest zakupic know how i wprowadzic na rynek niz samemu cos
          stworzyc.
          • Gość: polskiYankes Najtańsza kawa w Starbucksie $1.65 W Polsce IP: *.chello.pl 27.03.09, 16:31
            syfiasta letnia kawa 6 PLN. Kawa w Starbaku jest b. mocna i jest jej
            3 x więcej niż w porcji kawy w EU
    • Gość: yag AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.chello.pl 25.03.09, 20:14
      Gratuluje! Śledziłem całą sprawe i jestem pod wrażeniem że nie odpuścił Pan.
    • Gość: autochton Gratuluje panu,panie Morawski! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.09, 20:25
      :-)
    • Gość: obserwator AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 20:33
      BRAWO Polskie najlepsze
    • Gość: zoe AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.217.146.194.generacja.pl 25.03.09, 20:34
      Gratulacje! Też sledziłam tę sprawę, i trzymałam kciuki za takie zakończenie.
      Powodzenia w interesach!
    • Gość: m Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.void.pl 25.03.09, 20:38
      Gratulacje!!!
      • Gość: jozin Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 20:59
        Odszedl prezes. Niech zyje nowy prezes :)
        • Gość: mimi Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.09, 21:29
          "NOWY-STARY" prezes :)

Tak jak przedmówcy śledziłam sprawę (chociaż nie jadam w Sfinksie) i
          jestem pełna podziwu i szczerych gratulacji!
    • Gość: ryża małpa AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 20:58
      W Sfinxie nie jadam ale gratulacje. Śleziłam sytuacje i kibicowalam
      Morawskiemu. Szacun ;)
    • Gość: Kargul Gratulacje!!! czlowieku, nawet nie wiesz jaki IP: *.cust.tele2.de 25.03.09, 21:01
      ...jestem dumny! Nie dales sobie napluc do talerza przez anglosaskich
      pokojowych! WIWAT!
    • Gość: Grzegoorz Szczecin AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.chello.pl 25.03.09, 21:07
      Gratuluję Panie Morawski, trzymałem za Pana przysłowiowe kciuki.
    • Gość: xx AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 21:39
      Gratulacje, człowiek uczy się na swoich błędach. Powodzenia.
    • Gość: csk2 AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 25.03.09, 21:42
      Trzymaliśmy kciuki. Super. Wielki szacunek. Sukcesów życzymy
    • Gość: ara bella Hehe, ilu z was ma akcje powyżej 30zł? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 21:44
      Możeee kiedyś sprzedamy, powodzenia!
      • kwaczynski Re: Hehe, ilu z was ma akcje powyżej 30zł? :) 25.03.09, 23:14
        Kiedy ostatni raz sprzatnales laske z baru nie poruszajac tematu
        Twojego krocza, eee, portfela? Liceum sie nie liczy.
    • Gość: CWS POlak zawsze potrafił...:) IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 21:45
      POlak zawsze potrafił...:)
    • Gość: Ja AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 21:53
      A kogo to k...a obchodzi
      • Gość: Marcin Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.centertel.pl 25.03.09, 22:10
        Skoro to czytasz to znaczy, ze cie to obchodzi. Albo jestes tak
        glupi, zeby cokolwiek powiedziec na forum.
    • Gość: sympatyk AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: 195.245.213.* 25.03.09, 21:55
      Gratulacje! Amerykanie wypie...ć!
      • Gość: momo Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.54.175.129.tvksmp.pl 25.03.09, 22:03
        sfinks w..dalac. ostatnio tam jadlem. porazka.
      • Gość: żyd Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 23:02
        amerykanie i polaki wyp....lać .
        • Gość: Sleeper Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 02:08
          Wszyscy wyp....dalać! Sam tu będę siedział!
    • Gość: Soyero i bardzo dobrze- śledziłem temat... IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.09, 22:11
      ..i trzymałem kciuki! Czytałem wywiad z panem Tomkiem w DUZYM
      FORMACIE i byłem wkurzony. Całym sercem jednak byłem za pozytywnym
      rozstrzygnięciem sprawy. Brawo!
      Ps. niech pan już nie zaprasza tych typów do swojego domu

Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: i bardzo dobrze- śledziłem temat... IP: *.189.72.23.e-plan.pl 25.03.09, 22:25
        gratuluje wygranej, ale i tak nie przekona mnie to do jedzenia tego SYFNEGO
        zarcia - Morawski, zmien menu, zwieksz porcje, wprowadzaj innowacje i postaraj
        sie chlopie troche o klienta, bo za rok biznes sam Ci padnie!!!

Polak z roku na rok jest coraz zamozniejszy i wymaga lepszej jakosci...
        • Gość: sss Re: i bardzo dobrze- śledziłem temat... IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.09, 23:16
          miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6425371,Wlasciciel_Widzewa_kupil_sponsora_LKS.html
    • gavno Polskie kompleksy. 26.03.09, 01:00

Gdy Sfinks stracil kontrole nad spolka to wygrany byl
      AmRest. Gdy odzyskal to przegrani sa Amerykanie. Zalosne
      dowartosciowywanie sie.
    • sono_andrzej AmRest wycofał się ze Sfinksa 26.03.09, 01:05
      Gratuluję Panu Morawskiemu. Podziwiam go za ducha walki o własną
      firmę, nie poddał się mimo, że wszystko wskazywało na koniec i
      przegraną w wojnie z AmRestem.

Życzę sukcesów!
    • Gość: Krzysztof K. AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.fema.krakow.pl 26.03.09, 01:19
      Brawa dla p. Morawskiego!
    • hermesmarana AmRest wycofał się ze Sfinksa 26.03.09, 06:49
      a od kiedy AmRest to amerykanie? Firma jest polska, choć właściciel jest
      amerykaninem...
    • Gość: cwok AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 07:48
      to, ze Gazeta napisala amerykanska firma to nie znaczy, ze to prawda. AmRest jest polska firma z siedziba we Wroclawiu. prezesem jest Amerykanin. wiele jest w Polsce firm, w ktorych zarzadach sa obcokrajowcy, i mimo wszystko Gazeta napisze o nich 'polskie'.
      AmRest wykupuje licencje na prowadzenie amerykanskich restauracji i to jedyne co mozna powiedziec o amerykanskosci tej firmy. czy salony Jeepa, czy innych amerykanskich marek tez sa amerykanskimi firmami?
      • Gość: Piotr Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:34
        AmRest Polska, spółka w 100% zależna od AmRest Holdings SE poszukaj
        więcej albo poczytaj o wspaniałym założycielu to zobaczysz jaki
        amrest polski. Według twojej logiki to Tesco i Carrefour też sa
        polskie- są zarejestrowane w polsce, mają tu swoje siedziby , nip,
        regon...... BARDZO POLSKIE!
    • mibru.pl Pytanie to kto je we Sfinksie zimne jedzenie? 26.03.09, 08:03
      Tam zawsze jest zimne mięso, zimne frytki, suche pieczywo. Tragedia. Po kilku
      razach powiedzieliśmy ze znajomymi dość. Jest wiele podobnych barów (bo
      nazywanie tego restauracją jest jednak przesadą), gdzie przynajmniej się starają.
    • Gość: akcjonariusz Morawski to zwykły oszust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 08:14
      Jak się panowie lepiej przypatrzycie sprawie, to zobaczycie, ile na zamieszaniu zyskał pan oszczerca morawski (specjalnie z małej litery), a ile do jego interesu dorzuciła firma Amrest. Dodatkowo po podpisaniu ugody z Amrestem, w której to McGovern zobowiązał się sprzedać wszystkie udziały w sfinksie, ten nieudolny mały złodziej morawski wniósł do Amrestu pozew o odszkodowanie w wysokości 59,4 mln zł. Nie dosyć, że wpakował się w nieruchomości, na których się nie zna, poniósł tam straszną porażkę, to teraz ten bezjajowiec stara się okraść inne, rozsądniej działające firmy, dodatkowo oczerniając je w prasie wyssanymi z palca historyjkami. Idź pan, panie morawski z byłym premierem na randkę lepiej...
      • Gość: GRAtULACJE Morawsk Re: Morawski to zwykły oszust IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 14:50
        CHWAŁA MU ZA TO jak robic interesy to robic. Amrest tez okazal sie
        oszustem.Mieli zakupic 100 % i nagle im sie odwidzialo...ich zamiary
        były jedne: zniszczyc sphinxa i przejac lokalizacje- w koncu ich
        drugiego konkurenta . zielenieli ze zlosci a chec przejecia angole
        mieli juz o dluzszego czasu. ALE UTARŁO IM SIE NOSA!! Polskie marki
        trzeba wspierac!
      • Gość: pi... hut Re: Morawski to zwykły oszust IP: *.aster.pl 28.03.09, 15:46
        nie ma większego oszusta w Polsce niż
        szef amrestu - powie to każdy pracownik
        tej "firmy".
        problem Morawskiego jest taki, że zanim odzyskał
        kontrolę nad firmą to firma została okradziona
        na wiele milionów zł. Stąd pozew o odszkodowanie.
        Mam nadzieję, że sąd okaże się w miarę sprawiedliwy
        i wyczyści złodzieja z kasy, która ukradł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka