Gość: p7h IP: *.173.29.71.tesatnet.pl 25.03.09, 19:58 Brawo - polski biznesmen też potrafi. :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dominik z gratulacje! IP: *.chello.pl 25.03.09, 20:14 i bardzo dobrze,niech nie zawsze bogatszy,mocniejszy i bardziej bezczelny wygrywa.Brawo Panie Tomaszu,nie wolno sobie dać w kaszę dmuchać i pozwolić odebrać to,co samemu się stworzyło.Cała ta sprawa to po prostu śmierdząca próba wrogiego przejęcia Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: gratulacje! 25.03.09, 20:39 taaaa ... Morawski jest najlepszym polskim menedżerem, a AmRest to siły ciemności. Pewnie jeszcze Morawski podpisał tą fatalną umowę, o której mowa w wywiadzie w DF, pod wpływem hipnozy a nie własnej głupoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
atomm A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie... 25.03.09, 20:59 A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie z kurczaka i tluste pizze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie.. 25.03.09, 21:17 ze względu na zdrowie, też nie przepadam. sfinks dla mnie również jest ostatecznością (to nazwiesz zdrowym jedzeniem ???). tylko Subway ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: A ja nadal bede bojkotowal smieciowe zarcie.. IP: *.anonymouse.org 26.03.09, 05:42 Chlopie...Boze co TY GADASZ? Subway ma zdrowe jedzenie? Ciekawe? Pozdrawiam Cie z USA... a poczytales/as poczytaj moze cos wiecej na tamat miejsc fast food z jedzeniem zjełczałym przechowywanym z dnia na dzien w pojemnikach z jakich sie przygotowywyje kanapki? Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x subway 26.03.09, 07:35 Nie wiem jak wygląda Subway w USA, ale tu widzę warzywa i bułkę z dość bliska i nie wyglądają mi one na "zjełczałe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: gratulacje! IP: *.blutmagie.de 25.03.09, 22:35 hmm myślicie że Amrest mu teraz odpuści? W inny sposób mu dowalą... Są po prostu silniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRATULACJE Re: gratulacje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 14:45 Silniejsi?Amrest? czlowieku! zaczynają tonąć w dlugach.Stany padają starbucks - życze sczescia z kawa w takiej cenie. A te ich knajpy wymyslone nic szczegolnego i nie ma obrotow. Jedynie KFC ich dzwiga ale latwiej jest zakupic know how i wprowadzic na rynek niz samemu cos stworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskiYankes Najtańsza kawa w Starbucksie $1.65 W Polsce IP: *.chello.pl 27.03.09, 16:31 syfiasta letnia kawa 6 PLN. Kawa w Starbaku jest b. mocna i jest jej 3 x więcej niż w porcji kawy w EU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yag AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.chello.pl 25.03.09, 20:14 Gratuluje! Śledziłem całą sprawe i jestem pod wrażeniem że nie odpuścił Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Gratuluje panu,panie Morawski! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.09, 20:25 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 20:33 BRAWO Polskie najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.217.146.194.generacja.pl 25.03.09, 20:34 Gratulacje! Też sledziłam tę sprawę, i trzymałam kciuki za takie zakończenie. Powodzenia w interesach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.void.pl 25.03.09, 20:38 Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozin Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 20:59 Odszedl prezes. Niech zyje nowy prezes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.09, 21:29 "NOWY-STARY" prezes :) Tak jak przedmówcy śledziłam sprawę (chociaż nie jadam w Sfinksie) i jestem pełna podziwu i szczerych gratulacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 20:58 W Sfinxie nie jadam ale gratulacje. Śleziłam sytuacje i kibicowalam Morawskiemu. Szacun ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kargul Gratulacje!!! czlowieku, nawet nie wiesz jaki IP: *.cust.tele2.de 25.03.09, 21:01 ...jestem dumny! Nie dales sobie napluc do talerza przez anglosaskich pokojowych! WIWAT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegoorz Szczecin AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.chello.pl 25.03.09, 21:07 Gratuluję Panie Morawski, trzymałem za Pana przysłowiowe kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 21:39 Gratulacje, człowiek uczy się na swoich błędach. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csk2 AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 25.03.09, 21:42 Trzymaliśmy kciuki. Super. Wielki szacunek. Sukcesów życzymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara bella Hehe, ilu z was ma akcje powyżej 30zł? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 21:44 Możeee kiedyś sprzedamy, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynski Re: Hehe, ilu z was ma akcje powyżej 30zł? :) 25.03.09, 23:14 Kiedy ostatni raz sprzatnales laske z baru nie poruszajac tematu Twojego krocza, eee, portfela? Liceum sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CWS POlak zawsze potrafił...:) IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 21:45 POlak zawsze potrafił...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 21:53 A kogo to k...a obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.centertel.pl 25.03.09, 22:10 Skoro to czytasz to znaczy, ze cie to obchodzi. Albo jestes tak glupi, zeby cokolwiek powiedziec na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: 195.245.213.* 25.03.09, 21:55 Gratulacje! Amerykanie wypie...ć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.54.175.129.tvksmp.pl 25.03.09, 22:03 sfinks w..dalac. ostatnio tam jadlem. porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 23:02 amerykanie i polaki wyp....lać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 02:08 Wszyscy wyp....dalać! Sam tu będę siedział! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soyero i bardzo dobrze- śledziłem temat... IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.09, 22:11 ..i trzymałem kciuki! Czytałem wywiad z panem Tomkiem w DUZYM FORMACIE i byłem wkurzony. Całym sercem jednak byłem za pozytywnym rozstrzygnięciem sprawy. Brawo! Ps. niech pan już nie zaprasza tych typów do swojego domu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: i bardzo dobrze- śledziłem temat... IP: *.189.72.23.e-plan.pl 25.03.09, 22:25 gratuluje wygranej, ale i tak nie przekona mnie to do jedzenia tego SYFNEGO zarcia - Morawski, zmien menu, zwieksz porcje, wprowadzaj innowacje i postaraj sie chlopie troche o klienta, bo za rok biznes sam Ci padnie!!! Polak z roku na rok jest coraz zamozniejszy i wymaga lepszej jakosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: i bardzo dobrze- śledziłem temat... IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.09, 23:16 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6425371,Wlasciciel_Widzewa_kupil_sponsora_LKS.html Odpowiedz Link Zgłoś
gavno Polskie kompleksy. 26.03.09, 01:00 Gdy Sfinks stracil kontrole nad spolka to wygrany byl AmRest. Gdy odzyskal to przegrani sa Amerykanie. Zalosne dowartosciowywanie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej AmRest wycofał się ze Sfinksa 26.03.09, 01:05 Gratuluję Panu Morawskiemu. Podziwiam go za ducha walki o własną firmę, nie poddał się mimo, że wszystko wskazywało na koniec i przegraną w wojnie z AmRestem. Życzę sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.fema.krakow.pl 26.03.09, 01:19 Brawa dla p. Morawskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
hermesmarana AmRest wycofał się ze Sfinksa 26.03.09, 06:49 a od kiedy AmRest to amerykanie? Firma jest polska, choć właściciel jest amerykaninem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwok AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 07:48 to, ze Gazeta napisala amerykanska firma to nie znaczy, ze to prawda. AmRest jest polska firma z siedziba we Wroclawiu. prezesem jest Amerykanin. wiele jest w Polsce firm, w ktorych zarzadach sa obcokrajowcy, i mimo wszystko Gazeta napisze o nich 'polskie'. AmRest wykupuje licencje na prowadzenie amerykanskich restauracji i to jedyne co mozna powiedziec o amerykanskosci tej firmy. czy salony Jeepa, czy innych amerykanskich marek tez sa amerykanskimi firmami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: AmRest wycofał się ze Sfinksa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:34 AmRest Polska, spółka w 100% zależna od AmRest Holdings SE poszukaj więcej albo poczytaj o wspaniałym założycielu to zobaczysz jaki amrest polski. Według twojej logiki to Tesco i Carrefour też sa polskie- są zarejestrowane w polsce, mają tu swoje siedziby , nip, regon...... BARDZO POLSKIE! Odpowiedz Link Zgłoś
mibru.pl Pytanie to kto je we Sfinksie zimne jedzenie? 26.03.09, 08:03 Tam zawsze jest zimne mięso, zimne frytki, suche pieczywo. Tragedia. Po kilku razach powiedzieliśmy ze znajomymi dość. Jest wiele podobnych barów (bo nazywanie tego restauracją jest jednak przesadą), gdzie przynajmniej się starają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcjonariusz Morawski to zwykły oszust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 08:14 Jak się panowie lepiej przypatrzycie sprawie, to zobaczycie, ile na zamieszaniu zyskał pan oszczerca morawski (specjalnie z małej litery), a ile do jego interesu dorzuciła firma Amrest. Dodatkowo po podpisaniu ugody z Amrestem, w której to McGovern zobowiązał się sprzedać wszystkie udziały w sfinksie, ten nieudolny mały złodziej morawski wniósł do Amrestu pozew o odszkodowanie w wysokości 59,4 mln zł. Nie dosyć, że wpakował się w nieruchomości, na których się nie zna, poniósł tam straszną porażkę, to teraz ten bezjajowiec stara się okraść inne, rozsądniej działające firmy, dodatkowo oczerniając je w prasie wyssanymi z palca historyjkami. Idź pan, panie morawski z byłym premierem na randkę lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAtULACJE Morawsk Re: Morawski to zwykły oszust IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 14:50 CHWAŁA MU ZA TO jak robic interesy to robic. Amrest tez okazal sie oszustem.Mieli zakupic 100 % i nagle im sie odwidzialo...ich zamiary były jedne: zniszczyc sphinxa i przejac lokalizacje- w koncu ich drugiego konkurenta . zielenieli ze zlosci a chec przejecia angole mieli juz o dluzszego czasu. ALE UTARŁO IM SIE NOSA!! Polskie marki trzeba wspierac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi... hut Re: Morawski to zwykły oszust IP: *.aster.pl 28.03.09, 15:46 nie ma większego oszusta w Polsce niż szef amrestu - powie to każdy pracownik tej "firmy". problem Morawskiego jest taki, że zanim odzyskał kontrolę nad firmą to firma została okradziona na wiele milionów zł. Stąd pozew o odszkodowanie. Mam nadzieję, że sąd okaże się w miarę sprawiedliwy i wyczyści złodzieja z kasy, która ukradł. Odpowiedz Link Zgłoś