suselka03 09.04.05, 17:49 Kto używał? Czy skład jest całkowicie naturalny? Interesuje mnie szczególnie krem z filtrem i mydełko. www.cannabis.pl/polish.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek_asiekowaty Re: Cannabis 10.04.05, 12:58 Ja jestem ciekawa, czy aby te filtry są skuteczne? I czy krem nadaje się do codziennej pielęgnacji, czy nie ejst zbyt tłusty? No i - jak ze składem...? Odpowiedz Link Zgłoś
suselka03 Re: Cannabis 11.04.05, 13:41 Napisałam do nich i przysłali mi składy. No nie kupię, chciałam całkowicie naturalne. A szkoda, bo cena przystępna i wogóle fajna oferta. I bardzo liczyłam na ten krem z filtrem, bo do tej pory na żaden naturalny naturalny z filtrem nie trafiłam..a bardzo potzrebuję. skład wg.INCI: 1 Krem ochronnydo twarzy i rąk Spf 17 Aqua, Sesame Oil, Krameria Extract, Octyl Methoxycinnamate, Avocado Oil, 4- Methylbenzylidenne Camphor, Hemp (Cannabis)Oil, Cetyl PEG/PPG-10/1, Ceresin, Glyceryl Stearate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Fragrance, Disodium Edetate. 2 Krem ochronny do twarzy i rąk. Aqua, Isopropyl Palmitate, Avocado Oil, Hemp (Cannabis) Oil, Corn Oil, Isopropyl Myristate, Soybean Oil, Retinyl Palmitate, Safflower Oil, Linoleic Acid, Tocopherol, Glycerin, Cetyl Dimethicone Copolyol, Beeswax, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Sodium Chloride, Fragrance. 3 Mydło Sodium Tallowate,Sodium Cocoate, Talc, Parfum, Glycerin, Cannabis Oil, Aqua, Tea Tree Ground Leaft, Ci 11710, Ci 77289. 4 Pomadka Cannabis Oil, Castor Oil, CarnaubaWax, Isopropyl Myristate, Covasterol, Oleyl Alcohol, Beeswax, Cetyl Alcohol, Shea Butter, Jojoba Oil, Oenothera Biennis, Ceramides, Extract Vitamins A,E,F. 5 Olejek Sweet Almond Oil, Corn Oil, Hemp (Cannabis) Oil, Tocopherol, Camphor Oil, Basil Oil, Juniper Oil, Rosemary Oil, Ginger Oil. Posiadają atest PZH. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Cannabis 11.04.05, 15:34 Nooo, ale przynajmniej uzywaja olejów roślinnych, a nie mineral oil. To już coś. Odpowiedz Link Zgłoś