hivtom 16.05.05, 13:20 czy okolice odbytu moga byc depilowane? czy jest to bezpieczne?. Jak by wygladal zabieg i jaki by byl potencjalny koszt takiego zabiegu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woypa Re: okolice odbytu 16.05.05, 15:03 Nie ma medycznych przeciwskazań do depilowania tych obszarów. Depilacja jest tam tak samo bezpieczna jak na innych częściach ciała. Z reguły w takich przypadkach cenę ustala się indywidualnie. Pozdrawiam W. Odpowiedz Link
hivtom Re: okolice odbytu 23.05.05, 13:59 ... a spotkał się Pan już z tym zabiegiem we własnej praktyce? Cena zabiegu jest ustalana indywidualnie tzn. ze względu n to, że zabieg taki nie jest popularny czy z innych powodów? Jeśli to możliwe to proszę zasygnalzować przedzial cenowy. Odpowiedz Link
nanatka Re: okolice odbytu 27.05.05, 20:33 No wlasnie. Panie Wojtku ja tez jestem bardzo ciekawa jak to wyglada w praktyce... Znaczy sie przebieg takiej depilacji okolic odbytu... Smiac mi sie chce na sama mysl jak sie bede pocic ze wstydu w gabinecie :) Sie taka biedna przerazona istote na fotel a la ginekologiczny wrzuca czy jak to to sie depiluje? (rece zalamuje ze strachu) Pozdrawiam! PS. Bardzo potrzebne to forum bylo wielu kobietom! Ciesze sie, ze na nie trafilam! prosze mi odpowiedziec... Odpowiedz Link
woypa Re: okolice odbytu 27.05.05, 22:10 Tutaj wszystko zależy od osoby wykonującej zabieg (u nas jest to oczywiście kobieta :) - musi to być profesjonalista skupiający sie jedynie na swojej pracy. Jest to normalny zabieg jak każdy inny. Dla klientki początek może być krępujący... ale na kolejne zabiegi idzie się już jak do fryzjera :))) Z reguły depilację odbytu przeprowadza się przy okazji depilacji bikini lub pośladków. pzdr W. Odpowiedz Link
nanatka Re: okolice odbytu 28.05.05, 07:50 Panie Wojtku :) Bardzo Pan mily, ze tak szybko odpowiada :) No i zdecydowanie potrafi Pan uspokoic :) No ja wlasnie przy okazji bikini sie na te krepujace miejsca tez szykuje (psychicznie, bo pienieznie to inna sprawa). Z tym chodzeniem 'jak do fryzjera' to zobaczymy :) (jejku,jak ja sie boje fryzjerow!) ;) Mam nadzieje, ze wszystkiego dowiem sie w gabinecie odpowiednio wczesniej, i ze jakos przetrwam :) Chcialam jeszcze zapytac jak to jest z ta konsultacja dermatologiczna przed zabiegiem i proba na malej czesci ciala...? Nie znalazlam nigdzie informacji, jak dlugo sie czeka od takiej proby do wlasciwego zabiegu... Czy to sa te dwa-trzy tygodnie kiedy wszystko sie zagoi? Te Panie, ktore sie zdecydowaly, na pewno juz wiedza, wiec napiszcie mi prosze (nie chce Panu Wojtkowi zawracac glowy znowu) :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :) natka. Odpowiedz Link
wanderka Re: okolice odbytu 30.05.05, 23:01 U mnie ta proba byla wykonana bezposrednio przed zabiegiem i odczekane kilka minut. To byla depilacja bikini. Odpowiedz Link
nanatka Re: okolice odbytu 31.05.05, 16:10 Ooo :) To fajnie :) Dzieki za info :) Pozdrawiam nanatka Odpowiedz Link
gazela25 Re: okolice odbytu 02.06.05, 18:31 PROSZE PILNIE O INFORMNACJE GDZIE W WARSZAWIE MOZNA PZREPROWADZIC TAKI ZABIEG (PEŁNA DEPILAJCJA BIKINI I ODBYTU) z góry dziękuje gazela Odpowiedz Link