someday_someone Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 14.05.12, 13:28 o jak super, że tak dokładnie tutaj wszystko opisujecie, ale powiem wam, że ja miałam jednak sporo szczęścia, bo nie musiałam chodzić pi różnych salonach tylko od razu poszłam do Studia Laser moja koleżanka z pracy była i polecała, więc też się skusiłam, Też mnie bardzo spodobało się to, że pani wykonująca zabieg widać, że wie co robi. Nie było problemu, że coś może pójść nie tak. A i jeszcze taka mała drobnostka z mojej strony nie wiem, czy zwracacie uwagę na takie rzeczy, ale łazienkę mają super ;) jak na depilacje to tylko do Studia Laser. Odpowiedz Link
orchi78 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 01.06.12, 14:56 Strasznie tu zachwalają VPL Energist Ultra (timeclinic.pl/index.php/vpl-energist-ultra-nowo.html) nie tylko do likwidacji przebarwień, ale równiez do redukcji owłosienia. Czy ktoś korzystał? Mam na mysli pachy I jak ze skutecznością chłodzenia? Bezboleśnie to na pewno nie bedzie, ale na ile trzeba zaciskac zęby? Bo nie wiem, czy warto się poświęcać, a nie pozostać jednak przy standardowej kosmetyce Odpowiedz Link
krakowskim_targiem Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 05.06.12, 14:24 to ja wam kobietki dorzucę studio laser - skuteczna depilacja, fachowe podejście, zero krępacji. oby więcej takich gabinetów. po szczegóły odsyłam na ich stronę. Odpowiedz Link
edyp5 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 26.06.12, 15:09 Ja byłam w Depi-Light na Wilczej i nie jestem zadowolona. Panie miłe, ale po depilacji czułam się jakby mnie ktoś poparzył. Ból i pieczenie utzymywały się przez kilka dni. Pojawiły się też takie jakby krwiaki, potem gdy się goiło robiły się strupki i dopiero po jakimś czasie to schodziło. Myślałam, że to normalne i chodziłam dalej, ale kiedy poczytałam, że tak nie powinno być zrezygnowałam z dalszych zabiegów. Efekty na początku były; włosy po kilku dniach wypadały i przez pewien czas było gładko. Potem niestety odrastały. Na pachy miałam już 7 zabiegów w tym 3 light sher duet i 4 light sherem. Niestety włosy nadal są, tylko trochę słabsze. Bikini miałam robione 5 razy i na razie włosów jest bardzo mało, ale boję się, czy też nie odrosną. Myślałam, że po laserze light sher będę miała spokój z owłosieniem przynajmniej na parę lat a tu rozczarowanie. Ciekawa jestem, czy ktoś robił zabiegi w tym salonie i czy jest zadowolony, bo nie wiem, czy to wina lasera, czy może ze mną jest coś nie tak. Odpowiedz Link
malinka334 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia- BostonClinic 05.07.12, 11:46 Odradzam depilację w Boston Clinic na Wilanowie! Wykupiłam karnet z Groupona. Liczyłam się z tym, że jeśli za usługę płacę kilka razy mniej niż normalnie, coś może być nie tak, jakiś haczyk... Ale żałuję, że wybrałam to miejsce. Obszar bikini dzielą na wiele stref i na dzień dobry (dosłownie) informują o dopłatach za każdą. O innych kwestiach nie informują. Tam nie ma czegoś takiego jak konsultacja lekarska, czy jakakolwiek sensowna rozmowa. Jest tylko podpisanie oświadczenia typu "o wszystkim zostałam poinformowana, zrzekam się wszelkich roszczeń". Ekspresowe tempo- cały pobyt w tym miejscu to 10 minut (chyba że trzeba czekać na koniec poprzedniego zabiegu). A więc za szybko i niedokładnie. Do tego boli. Odradzam panią Lenę - jest nieprofesjonalna, niekomunikatywna, niedelikatna. Za każdym razem ogromny problem, by zapisać się na jakikolwiek termin! Jestem przekonana, że to celowe. 6 miesięczny karnet - czyli 6 zabiegów? Nie było wolnych terminów i koniec końców zabiegów miałam 5. Odpowiedz Link
krakowskim_targiem Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia- BostonClini 05.10.12, 11:15 własnie dlatego nie uznaję zakupów grupowych... wiadomo, że można trafić na fajną okazję, ale równie dobrze też dać się po prostu naciągnąć :( ja mimo wszystko po przeczytaniu artykułów i opinii na forach zdecydowałam się na studio laser, bo dzialają laserem diodowym. no i rzeczywiście to nie bajki, że działa. mogę uczciwie polecić. Odpowiedz Link
c_b007 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 23.12.12, 11:57 Też tam chodzę i mam podobne wrażenia...jestem po 1 zabiegu, ból był straszny, pojawiły się strupki, a teraz mam blizny- jednak efekt na początku był ok, byłam zachwycona wypadaniem włosów, jednak teraz, parę tygodni przed kolejnym zabiegiem, odrosły już praktycznie tak samo gęste...i waham się, czy brnąć w to dalej, czy będzie lepiej...a jak Twoje wrażenia teraz, gdy minęło już trochę czasu? co byś doradzała? uciekać stamtąd;P? edyp5 napisał(a): > Ja byłam w Depi-Light na Wilczej i nie jestem zadowolona. Panie miłe, ale po de > pilacji czułam się jakby mnie ktoś poparzył. Ból i pieczenie utzymywały się prz > ez kilka dni. Pojawiły się też takie jakby krwiaki, potem gdy się goiło robiły > się strupki i dopiero po jakimś czasie to schodziło. Myślałam, że to normalne i > chodziłam dalej, ale kiedy poczytałam, że tak nie powinno być zrezygnowałam z > dalszych zabiegów. Efekty na początku były; włosy po kilku dniach wypadały i pr > zez pewien czas było gładko. Potem niestety odrastały. Na pachy miałam już 7 za > biegów w tym 3 light sher duet i 4 light sherem. Niestety włosy nadal są, tylko > trochę słabsze. Bikini miałam robione 5 razy i na razie włosów jest bardzo mał > o, ale boję się, czy też nie odrosną. Myślałam, że po laserze light sher będę m > iała spokój z owłosieniem przynajmniej na parę lat a tu rozczarowanie. Ciekawa > jestem, czy ktoś robił zabiegi w tym salonie i czy jest zadowolony, bo nie wiem > , czy to wina lasera, czy może ze mną jest coś nie tak. Odpowiedz Link
skin86 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 06.04.13, 09:08 Hej ponawiam pytanie do was obu. I jak się czujecie po zabiegach w Depi-Light? Pomogły z perspektywy czasu? Warto się tam wybrać (bo ja też mam taki pomysł, ale wasze poprzednie opinie nieco mnie zniechęcily i ostudziły entuzjazm ---> bo każda z nas idzie tam w konkretnym celu:)). Jeśli zrezygnowałyście i wybrałyscie inny salon, gdzie rezultaty i "bezpieczenstwo" jest lepsze to dacie znac gdzie? c_b007 napisała: > Też tam chodzę i mam podobne wrażenia...jestem po 1 zabiegu, ból był straszny, > pojawiły się strupki, a teraz mam blizny- jednak efekt na początku był ok, była > m zachwycona wypadaniem włosów, jednak teraz, parę tygodni przed kolejnym zabie > giem, odrosły już praktycznie tak samo gęste...i waham się, czy brnąć w to dale > j, czy będzie lepiej...a jak Twoje wrażenia teraz, gdy minęło już trochę czasu? > co byś doradzała? uciekać stamtąd;P? > > > > > edyp5 napisał(a): > > > Ja byłam w Depi-Light na Wilczej i nie jestem zadowolona. Panie miłe, ale > po de > > pilacji czułam się jakby mnie ktoś poparzył. Ból i pieczenie utzymywały s > ię prz > > ez kilka dni. Pojawiły się też takie jakby krwiaki, potem gdy się goiło r > obiły > > się strupki i dopiero po jakimś czasie to schodziło. Myślałam, że to norm > alne i > > chodziłam dalej, ale kiedy poczytałam, że tak nie powinno być zrezygnowa > łam z > > dalszych zabiegów. Efekty na początku były; włosy po kilku dniach wypadał > y i pr > > zez pewien czas było gładko. Potem niestety odrastały. Na pachy miałam ju > ż 7 za > > biegów w tym 3 light sher duet i 4 light sherem. Niestety włosy nadal są, > tylko > > trochę słabsze. Bikini miałam robione 5 razy i na razie włosów jest bard > zo mał > > o, ale boję się, czy też nie odrosną. Myślałam, że po laserze light sher > będę m > > iała spokój z owłosieniem przynajmniej na parę lat a tu rozczarowanie. Ci > ekawa > > jestem, czy ktoś robił zabiegi w tym salonie i czy jest zadowolony, bo ni > e wiem > > , czy to wina lasera, czy może ze mną jest coś nie tak. Odpowiedz Link
edyskaaa3 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 17.07.14, 17:11 A ja wręcz przeciwnie, jestem zachwycona zabiegami. Mam bardzo wrażliwą i suchą skórę, która często pęka... Przed zabiegiem Panie podeszły do mnie bardzo induwidaulnie i odpowiednio przygotowały mnie do zabiegu. Efekt depilacji, tak samo rewelacyjny - włoski zaczęły odrastać dopiero po miesiącu, a zazwyczaj mam ich naprawde dużo na nogach... :/ Często zaglądam na ich stronę internetową i mają naprawdę super oferty, konkurencyjne ceny i promocje. Teraz nie ukrywam że warto zajrzeć na fb i za darmo otrzymać fajny zabieg :) www.facebook.com/198782510164753/photos/a.682430605133272.1073741826.198782510164753/722944537748545/?type=1&theater Odpowiedz Link
karoli.na886 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.07.14, 11:27 ja ostatnio korzystalam z uslug salonu i powiem szczerze,ze zrezygnuje z poprzedniego. Natrafilam na rewelacyjna promocje, mila i sympatyczna obsluga ktora szanuje klienta Odpowiedz Link
karoli.na886 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.08.14, 21:16 tez jestem zadowolona z tego salonu, moja kolezanka sie wybiera bo maja swietne promocje. Sprzet nowoczesny i obsluga zna sie na rzeczy...wczesniej bylam w salonie, gdzie tylko podrazniono mi strasznie skóre;/ i nic dobrego mi z tego nie wyszlo. Odpowiedz Link
af12345 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 18.07.12, 00:13 w Warszawie polecam Shintai na Ursynowie www.shintai.com.pl Odpowiedz Link
julka413 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 11.02.13, 18:09 Witam jakiś czas temu byłam pracownikiem salonu Shintai wiec mogę się na ten temat wypowiedzieć.Co do depilacji laserowej kosmetyczki były szkolone ale czy te szkolenie dało im umiejętności raczej nie kosmetyczki się baly tego wykonywać ale szefowa nie odpuściła nalegała i wsumnie nigdy nie było problemu z klientkami...najgorsze było to jak szefowa Pani Edyta wykonała depilacje klientce doprowadziła do poparzenia klientki wiec odradzam u tej Pani cokolwiek robić.Nie zna sie na swojej pracy wogule .Co do osób ktore by chciały podjąć dam prace naprawde odradzam szefowa jest bardzo wymagajaca a tak naprawde nie daje nic ruch tez jest bardzo kiepiski wiec 8 godzin musisz cos robic bo jak chcesz chociaz na chwile usiasc to sie czepia nie pozwala odbierac tel w pracy tak naprawde to najlepiej jak bys tam tylko ciagle sprzatala i tyle.Ja rozumiem ze nie mozna w pracy przeginac ale jesli nie ma naprawde tego ruchu to co tu robic .Jak Pani Edyta wchodzi do salonu to wszystcy musza stac na bacznosc bo uwaga królowa wchodzi.potrafi tez na koniec nie wypłacic oszukac ze za szkolenie pobiera opłate co wczesniej mówila ze szkolenie za darmo wiec najlepiej miec wszystko na pismie.Jeszcze dużo bym mogła opisywac ale juz mi sie nie chce chyba ze ktos ma jakies pytania to odpowiem , ponieważ nie lubię takich ludzi którzy nie szanują swoich pracowników.Pozdrawiam Odpowiedz Link
dr110 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 07.08.12, 17:19 Uważajcie na depilacje IPL z dodatkiem RF. Fale RF dogrzewają skórę w momencie strzału a przy tym i naczynka , które pękają . To samo jest niestety podczas depilacji laserem diodowym - najbezpieczniejszy jest sam IPL . Jeżeli chodzi o odrastanie włosków to w obu przypadkach po około kilku miesiącach zaczynają odrastać - u jednych wcześniej u drugich póżniej. Odpowiedz Link
artikos1 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 20.12.12, 22:17 Ja robiłam sobie depilacje u bezpiecznakosmetyka.pl/k,61,depilacja.html i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link
supermodnyciuszek Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 22.12.12, 11:51 Widzę, że ile osób tyle opinii i różne wrażenia z wykonanego zabiegu. Mi się wydaje, że oprócz koloru owłosienia to także nasze osobiste predyspozycje genetyczne decydują o tym ile razu trzeba będzie depilacje powtórzyć i czy włoski odrosną czy nie. Długo się zastanawiałam czy jest warto, ale co tam jak mam mieć spokój i pewność że nie będę już miała kłujących nóg to warto wydac każdą kwotę:).Pierwszy zabieg mam zaplanowany podczas przerwy świątecznej, skorzystałam z promocji -20% na wszystkie zabiegi w salonie elite na pereca Odpowiedz Link
luiza0808 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 08.01.13, 17:25 Dziwi mnie że płacąc taką dużą kasę nie poszukałaś informacji o depilacji laserowej .Nie wiem czy masz z tym jednym salonem na pieńku czy ci podpadli czy jako konkurencja występujes ale nadal nie masz dobrych informacji odnośnie depilacji laserowej. Ja również postanowiłam usunąć trwale włosy na nogach i bikini, ale poczytałam i podzwoniłam po salonach zajmujących się depilacją i wiedziałam ze na pewno nie skorzystam z IPL tyko wybiorę najlepszy laser do depilacji jakim jest laser diodowy LIGHT SHEER !! Dlaczego nie IPL bo osłabia włosy i rozjaśnia i one odrastają tylko wolniej i trzeba potem wykonać więcej zabiegów laserem diodowym co się wiąże z większą wydaną kasą by na stałe usunąć włosy. Informacj szukałam na blogach i salonach mających IPL i laser LIGH sheer którym wykonują tylko fotoodmładzanie a do depilacji używają lasera diodowego LIGHT SHEER i w śród znajomych stosujących obie metody usówania owłosienia i wygrał oczywiście LIGHT SHEER Do ogólnej informacji po jednej depilacji nie pozbędziesz się wszystkich włosów bo są w różnej fazie wzrostu po jednym zabiegu usuniesz do 30% włosów .przeważnie jest potrzebne 4-6 zabiegów w odstępach czasowych od 4-8 tygodni zależności od partii depilowanego ciała i włosy nie odrastają.Pierwszą depilację zrobiłam sobie we wrześniu w Warszawie ale trochę mnie to kosztowało a następne w miłym salonie w Pruszkowie za cenę nie będę pisała jaką bo nie uwierzycie ,ale mogę podać namiary jeśli ktoś chce . Warto skorzystać bo mają promocję chyba dlatego bo obok nich jest Yasumi epil z IPL ,ale ja na ty skorzystałam serdecznie polecam efekt super a zaoszczędzoną kasę wydam na ciuchy i zabieg z kwasami który też sobie tam zrobiłam i będę kontynuowała bo widzę świetne rezultaty jeśli ktoś jest zainteresowany niech piszę podzielę sie z nim moimi spostrzeżeniami pozdro.. Odpowiedz Link
haidi79 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 11.01.13, 18:36 A ja właśnie korzystałam z zabiegów w gabinecie Yasumi epil w Pruszkowie , o którym piszesz i jestem bardzo zadowolona z efektów. Serię skończyłam prawie rok temu i do tej pory wszystko jest w porządku. Dlatego dziwię się, że tak krytykujesz metodę IPL a zachwalasz laser diodowy, tym bardziej, że dużo na ten temat czytałam i wiem, że żadna metoda i żaden laser nie daje 100% gwarancji, że na pewno wszystko i na zawsze się usunie. Wracając do moich zabiegów - możliwe, że za jakiś czas włosy zaczną odrastać ale jak na razie jest super i nie ma takiej potrzeby. Ale myślę, że nawet jeśli zaczną odrastać to i tak wybiorę się znowu do Yasumi epil bo to jest sieć gabinetów a ja mam zawsze większe zaufanie do "sieciówek". ;-) Mają tak dobre ceny, że nawet jeśli będę w przyszłości musiała powtarzać zabiegi to i tak się opłaca. A po za tym o wiele mniej boli od lasera diodowego, a ja się strasznie boję bólu i m. in dlatego zdecydowałam się na IPL. Co wcale nie znaczy że twierdzę, że ta metoda jest najlepsza, bo wg mnie wszystkie te metody są porównywalne i dają podobne efekty. ;-) Pozdrawiam :-o Odpowiedz Link
supermodnyciuszek Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 05.02.13, 08:54 Uzupełniając wcześniejszą wypowiedź - jestem już po dwóch zabiegach w elite i jak na razie jestem zadowolona, włoski nie odrastają (tylko takie mało widoczne) ale czeka mnie jeszcze jedna seria, ból do zniesienia choć każdy reaguje inaczej. Odpowiedz Link
orchi78 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 12.02.13, 10:29 Podstawowy błąd jaki zrobiłaś to taki, że od razu nie poddałaś się własnie laserowi diodowemu :) robiłam bikini Light Sheer Duetem i ciesze się, że od razu trafiłam do Time Clinic i potraktowali mnie tym laserem , bo jak czytam o Waszych dziwnych przypadkach to sama sobie zazdroszcze szczęścia że nie musiałam wywalać kasy w błoto! Odpowiedz Link
adriado depilacja - WARSZAWA moja opinia 13.02.13, 11:51 Jestem po pierwszym zabiegu w Studio laser warszawa.al.Jerozolimskie. Obsługa miła, Pani podczas zabiegu schładza miejsce, które jest depilowane. Po kolejnych zabiegach będę zdawała relacje. Mam nadzieje,ze pozbędę się niechcianych włosków na zawsze! Odpowiedz Link
elaweronika22 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 02.04.13, 20:58 Też chciałabym się podzielić wrażeniami. Ja jestem po serii zabiegów w Elite przy ul Pereca 2. Długo wahałam się przed wyborem metody bo w tym salonie mamy do wyboru ich kilka. Zdecydowałam się na jedna z najnowszych- VECTUS. Skorzystałam z promocji dla studentów (15% rabatu). Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona, pozbyłam się niechcianego wąsika bezboleśnie i na zawsze. Odpowiedz Link
becialek Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 13.05.13, 22:51 No właśnie, na stronie jest info że jest to najnowsza światowa technologia, poza tym salon posiada rekomendację gwiazd i miesięczników urodowych, to dla mnie dowód że warto im zaufać. Odpowiedz Link
m_enka Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 09.04.13, 16:45 Witaj, i jak oceniasz efekt po pierwszym zabiegu? Odpowiedz Link
artikos1 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 05.04.13, 16:49 Ja w 100% mogę polecić bezpieczną kosmetykę: www.bezpiecznakosmetyka.pl Naprawdę dobry salon kosmetyczny warszawie :) Odpowiedz Link
gientka Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 23.05.13, 23:50 a czy któraś z Was sprawdzała może ta ofertę? okazjoteka.pl/oferty/warszawa/rewelacyjna-cena-tylko-19-zl-za-depilacje-laserowa-e-light-iplrf-wybranej-czesci-cia ???? Odpowiedz Link
justify4 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 27.05.13, 19:49 ja przeważnie a wlasciwie zawsze uzywalam maszynki - wlosy nie dość, że mi odrastały szybko, to jeszcze odrastały grubsze. Znajoma poleciła mi fajny salon na powislu z laserami. Ogolnie przekonala mnie przede wszystkim cena - za nielimitowana depilacje zaplacilam 699zl. Maja laser diodowy i dziewczyna, ktora tam pracuje powiedziala, ze wystarczy mi jakies 5-6 zabiegów. A - firma nazywa się Epilira Odpowiedz Link
ne-wme Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 03.07.13, 02:08 o, ja też tam byłam - w centrum na Pięknej. Robiłam bikini głębokie i czekam na efekty:)- kupiłam dodatkową partię na pachy za 500zł pakiet na 2 lata:) miejsce robi wrażenie-ultra czysto, ekskluzywnie i przemiła obsługa. Sam laser nie bolał, był odczuwalny, ale bez przesady- do tej pory rwałam wszystko woskiem, więc nie da się porównać. Szczerzę od siebie mogę polecić to miejsce. Odpowiedz Link
kellunia1984 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 21.06.13, 10:07 ja bylam w lazer deluxe na egejskiej w wawie i mi wlosy wypadly i nie odrastaja. Mialam koszmarne lydki. Jak ktos chce 20% znizki to piszcie na email ipaziewska@gmail.com polecam. Panie mile i dokladne. Mam zdjecia przed i po. Odpowiedz Link
baskineczka Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 01.09.13, 22:28 Depilacja laserowa nigdy nie była w moim zasięgu. 500 zł za zabieg to czysta fantazja ze strony salonów. Wiadomo, że potrzeba między 6-9 zabiegów laserem, żeby efekt był widoczny i trwały. ( ja jestem po 4 i widzę,że jeszcze ze 2 będą potrzebne- tak powiedziała mi pani Asia z epilira). Zaoszczędziłam dzięki nim dużo pieniędzy. Żadne zniżki mi tego nie dały jak kalkulowałam w innych salonach. 799 za no limit przez 2 lata a jak kupię dwie partie to za drugą już 500 zł. W końcu znalazła się firma, co nie zdziera tylko robi swoje. Odpowiedz Link
zaneta.kania Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 17.09.13, 13:16 Tez znalazłam w wawie fajny salon, gdzie zarówno efekty są świetne, a obsługa na prawdę miła i profesjonalna. Ceny 99zł za partię (np. dwie łydki czy dwie pachy) też są niewygórowane. Serię zabiegów robiłam jakieś 2 lata temu i obecnie co jakieś 6-8 miesięcy wykonuję zabieg przypominający i mam spokój :) Jeśli któraś z was byłaby zainteresowana chętnie podam namiary. Odpowiedz Link
8patrycja Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 18.09.13, 15:27 Doskonale Cię rozumiem. Depilacja nie jest tania. Tym bardziej, że nie jest potrzebny jeden zabieg ale więcej. U mnie na łydki trzeba było cztery razy po całości a potem tylko tam, gdzie rosły włosy. Gabinetów też jest dużo, nie wiadomo który wybrać? Ja byłam w bodylaserze w Warszawie. Poleciła mi koleżanka z działu. Łydki kosztują 360 zł i możesz wybrać sobie zniżkę. jak miałam robione ostatnie zabiegi płaciłam już mniej - bo włosów było mniej. Więc nie nachalnie lecą na kasę. Miło. Mogę polecić. Odpowiedz Link
zaneta.kania Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.09.13, 10:53 A czy macie może jakieś doświadczenia z Light Sheer? Moje z E-Lightem są dobre, ale ciekawi mnie jak sprawdza się technologia laserowa. Odpowiedz Link
baskineczka Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.09.13, 11:06 Jeśli ktoś ma ochotę skorzystać z 50 zł zniżki na pakiet 11 zabiegów lightsheer duet za 799 zł to mogę podzielić się moim kodem do poleceń :) info na priv : baskineczka@wp.pl czekam na kolejny zabieg za 3 tygodnie- jak dla mnie jedyne skuteczne urządzenie ... Odpowiedz Link
zaneta.kania Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.09.13, 11:39 Baskineczko, a korzystałaś może ze zwykłego Light Sheera ET lub XC? Odpowiedz Link
baskineczka Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.09.13, 12:11 Korzystałam z LS Dueta, choć wiem, że różni cię on od standardowego LightSheera tym, że ma końcówkę zasysającą. Nie wiem zasadniczo jaka jest dokładnie różnica, ale widzę efekt i jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link
zaneta.kania Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.09.13, 14:02 Różnica jest też chyba w wielkości głowicy. Widzę, że Light Sheer cieszy się dość dobrą opinią i dużo osób jest zadowolonych (kontrowersje budzi ból...). Dziękuję bardzo za info :) Odpowiedz Link
basienka_01 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.09.13, 17:48 Beti197705 dzięki za bardzo ważne informacje, właśnie się zastanawiam i już sie prawie zdecydowałam nad laserem ale na brodzie, mam koszmarne włoski, tylko przeraża mnie ten miesiąc czekania i nie możności wyrywania, czy po pierwszym zabiegu tez nie można nic z nimi robić, wyrywać? wybieram się do studia laser i czy wszystkie oddziały tego salonu sa dobre czy tylko ten na kakowskiego ? mam na myśli ten w alejach, czy coś o nim słyszałaś?? Odpowiedz Link
basienka_01 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 28.09.13, 18:52 Witajcie. Mam pytanko, zorientowałam sie już że najbardziej polecane to studio laser i denique, ja się wybieram na depilację wąsików i brody, czy wiecie gdzie lepiej uderzyć?? Odpowiedz Link
zielinska0 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 07.11.13, 22:42 Witajcie, ja się jakiś czas temu orientowałam się na temat depilacji laserowej LightSheer w wawie i wybrałam Depiclinic (dla zainteresowanych podaje adres www.depiclinic.pl). Dzisiaj czytając różne posty nie żałuję - pani kosmetolog wie co robi i ma bardzo dobrą wiedzę na ten temat i bogate doświadczenie, do tego jest przesympatyczna, sama depilacja wcale aż tak mnie nie bolała. Mają chyba najniższe ceny na Dueta w warszawie - w październiku zapisałam się na całe nogi za 255 zł za 1 zabieg - co jest naprawdę tanio. Te partie, które już skończyłam są łysiutkie i gładziutkie - polecam :) Odpowiedz Link
bartekkomenda Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 16.12.13, 09:15 Moja żona robiła depilację w N25. Mówiła, że jest zadowolona z tego. Na www.kosmetyka-warszawa.pl można sprawdzić ten salon. Odpowiedz Link
astefka87 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 17.12.13, 21:15 ja polecam salon de lux na ul. widok dziewczyny które to robią są bardzo miłe i jest komfort zapewniony :)mogę odstąpić zniżkę 20 % na depilację bikini astefania@interia.pl jak ktoś zainteresowany piszcie :) Odpowiedz Link
bigaboom Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 22.04.14, 12:35 My z koleżankami chodzimy do Q Clinique na Fosa. Ceny są naprawdę zachęcające, a panie znają się na tym co robią. Dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link
vanee Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 12.07.14, 15:11 Jestem lekko zaskoczona ilością negatywnych opinii o Studio Laser. No, ale jak się jest w branży tyle lat, to pewnie znajdą się niezadowoleni klienci/tki. Ja w SL depilowałam się w 2007 roku. Mam jasną skórę i grube ciemne włoski, dlatego efekty były świetne (choć i tak potrzeba było po 3-4 zabiegi na obszar). Byłam bardzo zadowolona zarówno ze sposobu wykonywania zabiegu, jak i z osoby przeprowadzającej. Tylko bikini robiłam ze znieczuleniem (jestem bardzo odporna na ból, więc ukłucia, jakie towarzyszą usuwaniu włosów jestem w stanie znieść bez problemu, ale oceniam je na całkiem bolesne). Ostatnio pojawiło się kilka włosków, więc gdy już się zirytowałam działaniami ręcznymi :) zapisałam się na depilację pach do salonu na Jerozolimskich (jeździłam na Kakowskiego). Z zabiegu również jestem zadowolona, miło, profesjonalnie i pozytywne zaskoczenie - zapłaciłam połowę ceny. Pani skonsultowała się z salonem na Pradze i ściągnęła moją kartę (po tylu latach...), a zniżka wciąż obowiązuje. Za dwa tygodnie wybieram się skorygować kolejny kawałek. Odpowiedz Link
jolanta-61 depilacja Light Sheer 25.08.14, 15:08 A ja z koleżanką chodzę na depilację laserową do Boston Clinic ( warszawa/ Ursynów) . Mają tam Dwa lasery diodowe Light Sheer , które jak wiemy są aktualnie najskuteczniejsze przy usuwaniu włosów. Salon zlokalizowany jest w dogodnej lokalizacji- na linii metra, jest czysty i przestronny a personel odpowiednio wykwalifikowany. Ogolnie wykonałam depilację na kilku strefach ( po ok 6/8 zabiegów na każdą) i mimo, iż kuracja zakończyła się 7 miesięcy temu to efekt nadal się utrzymuje. włosy są zlikwidowane w ok 90 procentach co mnie bardzo cieszy :) Także dziewczyny warto się skusić na epilacje laserową zwłaszcza teraz gdy jesień za pasem, i zapommnnieć o czasochłonnych i uciążliwym goleniu nóg :) Warto jednak przygotować się odpowiednio do takiej kuracji i poświęćić trochę czasu na poszukiwania salonu, który faktycznie oferuje DEPILACJE LASEROWĄ a nie bazując na niewiedzy klienta wykonuje zabieg urządzeniem "laseropodobnym" Odpowiedz Link
kakkapitalistka Re: depilacja Light Sheer 29.04.15, 13:58 O matko, ale reklama, dziewczyno. Trochę przegięłaś, ale muszę Ci przyznać, że akurat w tym masz rację. Ja akurat robiłam sobie depilację a Anti Aging Clinic, tam też robią depilację tym Light Sheer, fajna sprawa. Jestem brunetką, więc faktycznie po kilku seriach praktycznie nie mam znienawidzonych włosów na nogach i bikini. Szacunek. Odpowiedz Link
karoli.na886 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 31.08.14, 16:51 Tez jestem zadowlona z ich obslugi. Ceny sa bardzo atrakcyjne to fakt. A dawno bylas? Odpowiedz Link
karoli.na886 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 30.09.14, 21:16 Nie znam, i po co rozgladac sie za jakims nieznanym salonem Odpowiedz Link
lena_1981 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 05.10.14, 17:12 ja i wszystkie kolezanki z mojej pracy chodzimy do gabinetu BODYLASER i jesteśmy bardzo zadowolone. Szczerze polecam to miejsce. Odpowiedz Link
karoli.na886 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 31.10.14, 19:05 W Warszawie warto sie wybrac do depi-Light, lubie tam chodzic. Swietna obsluga Odpowiedz Link
gretakoppen1 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 21.11.16, 17:22 Niedawno byłam tam pierwszy raz i jestem zadowolona. Czytałam na forum rożne opinie na temat tego msca i potwierdzam Bodylaser jest OK. Kosmetyczka była kompetentna i sprawna. Zagadywali mnie wesoło cały czas i nawet nie zorientowałam sie, ze to juz był koniec zabiegu. Skóra wyglada ok, sa jeszcze w niektórych miejscach czarne kropki, ale w większości skóra jest gładka. Każdemu polecam ten rodzaj depilacji. Odpowiedz Link
milena224 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 22.11.16, 09:09 Chodzę też do Bodylaser od roku i również jestem zadowolona.Właśnie kończę robić uda. Mam do tego miejsca tylko dwa zastrzeżenia.Nie ma gdzie zaparkować i na fb mało co się dzieje. Odpowiedz Link
salonexperience Re: nie polecam- Denique Bemowo 27.10.14, 18:12 Salon Experience, najlepszy salon kosmetyczno fryzjerski na bemowie. Super ceny i promocje ale też i rewelacyjne usługi i jakość. :) 690555090 salonexperience.pl/index.html Odpowiedz Link
magda_280 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 20.12.14, 15:10 a ja polecam gabinet kosmetyczny Warszawa o nazwie B-4u, efekty są super :) Odpowiedz Link
kat_lat Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 10.01.15, 23:38 Witam, Stawiam dopiero pierwsze kroczki jeżeli chodzi o depilację laserową, dlatego też chciałabym zasięgnąć opinii, czy któraś z Was drogie Panie lub ewentualnie Panowie, była/byli na zabiegu depilacji w salonie Beauty4ever na Mokotowie? Chciałabym zrobić sobie depilację kilku partii jednocześnie, a ten salon ma bardzo atrakcyjną ofertę na depilację całego ciała, koszt 700 zł. Bardzo mnie ta cena kusi, ale jest mało opinii o tym salonie, a nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w przysłowiowe błoto. Będę wdzięczna za opinii o tym salonie :) Odpowiedz Link
alina19777 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 11.01.15, 10:18 Ile ? 700 zł ? Wolne żarty :) Koleżanko ja płacę na Marszałkowskiej w Warszawie za ; całe nogi + bikini głębokie + pachy + całe ręce = 349 zł ( cena łączna za wszystkie wymienione części ciała ) I to najnowszym laserem ICE z płytką mrożącą skórę. Jestem mega zadowolona z jakości i ceny. Za 700 zł mam 2 sesje zabiegów :) Odpowiedz Link
kat_lat Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 11.01.15, 21:51 A jakie są efekty? Bo to chyba jest epilacja, a nie laser? Odpowiedz Link
alina19777 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 13.01.15, 09:00 Z tego co mi wiadomo pojęcie laser jest bardzo potoczne. Chodzę na taki rodzaj depilacji ponad 8 lat, do różnych gabinetów i na różne urządzenia. W każdym gabinecie kosmetyczka obiecywała cuda . Po teoretycznie najlepszym urządzeniu Lightsheer włosy miały nie odrastać przez kilka lat .....ale odrosły po 4 miesiącach a wydałam na 7 zabiegów ponad 6,5 tysiąca złotych - nie mówiąc o bólu i koszcie na różne maści przeciw bólowe. Teraz po 3 sesjach tą metodą depilacji ( to chyba nie jest ta metoda o której piszesz ) nie mam już 70 - 80 procent włosów , zabieg jest super przyjemny a powiedziałabym że czasami jest mi za zimno :) , a wydałam na 3 serie tysiąc zł . Polecam bo u mnie jest najbardziej skuteczny ze wszystkich na jakie chodziłam A. Odpowiedz Link
kow.marta24.77 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 24.03.15, 18:24 A ja polecam gabinet Cosmed24, mają świetne opinie, ceny i obsługę. Odpowiedz Link
sarumal Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 15.05.15, 18:00 Ja byłam na depilacji laserowej w Skin Concept na Wilanowie - polecam. Wraznie salon zrobił na mnie bardzo dobre! Miła atmosfera, fajne piękne wnętrza, obsługa super. Cenowo jakoś bez zaskoczenia - jeśli już to pozytywnie:) Bardzo polecam to miejsce. Odpowiedz Link
oliffa Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 26.12.15, 20:17 a ktoś słyszał o Klinice Miracki w Wawie? ja wlasnie dostałam bon/voucher do nich na dowolny zabieg i zastanawiam sie co to za miejsce? czytałam ze fajne, i ze mają ciekawe zabiegi....chociaz ja jestem zainteresowana depilacją....:) ale może któraś z was się wypowie? Odpowiedz Link
zanetkaptaszyna Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 02.01.16, 15:17 Dlatego ważne jest, aby trafić do dobrego salonu. Ja robiłam depilację (skutecznie) w Klinice Odchudzania na Kabatach. Klinika ma świetne opinie, sporo o niej czytałam, zanim się wybrałam. Na miejscu full profesjonalizm, wszystko mi opowiedzieli, rozmawialiśmy o przeciwwskazaniach i o pielęgnacji skóry po zabiegu. Byłam bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem polecam to miejsce. Odpowiedz Link
urszulawaw Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 22.06.16, 14:22 692-417-551. do pani oli w warszawie.maja promocje z tego co wiem na wrzesien i pazdziernik. była kolezanka a ja w tym roku sie zapisuje bo wiem ze kolejki mają duze. Laser Light S.czyli najlepszy. Odpowiedz Link
karolaaa88 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 19.11.16, 10:19 Czytajac Twoj post ciesze sie ze mialam wiecej szczescia i trafilam od razu w profesjonalne rece. Jestem po serii zabiegow laserem diodowym vectus i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z efektow. moje lydki sa teraz gladkie bez wrastajacych wlosow. Wybieram sie na kolejne obszary bo w klinice do ktorej chodze maja teraz rewelacyjna promocje dozywotniej gwarancji. Polecam epilacje bo naprawde warto szczegolnie w angel factory Odpowiedz Link
sylwiagizi Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 13.11.18, 14:08 Dlatego trzeba uważać i wpierw zasięgnąć opinii, żeby się potem nie rozczarować a co gorsza stracic kupe kasy. Ja na depilacji laserowej byłam w SC Beauty Clinic w Sosnowcu, ale zanim się tam wybrałam to popytałam trochę na forach itd. Jak się okazało robią zabieg urządzeniem Chromatica Platinum XL, które jest bardzo dobre i skuteczne więc moje obawy zmalały.. no a po zabiegu to już byłam pewna, że podjęłam dobrą decyzję. Zabiegów było 4 i teraz po owłosieniu ani śladu. Odpowiedz Link
boogi123 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 02.01.19, 19:51 Zgadzam się z Twoją opinią. Pierwsza serię zabiegów laserem robiłam korzystając z oferty na gruponie. Kolezanki chodzily i namowily mnie zwyczajnie. Zabiegi były powtarzane co 4-5 tyg.Depilowalam przedramienia i pachy. Rzeczywiście włosy nie odrastaly i też byłam zadowolona. Po skończonych zabiegach, po około 2 miesiącach włosy zaczęły pojawiać się powoli, aż wreszcie odrosly. Nie powiem, byłam zła. Poczytałam, popypatalam i trafiłam do innego gabinetu. Tam się okazało, że włosy na przedramionach dorosły, ale już jaśniejsze i ciężko było je usunąć. Zostały do robienia pachy. Zabieg był poprzedzony szczera i wnikliwa konsultacja, kosmetyczka uczciwie powiedziała co może zrobić. Odstępy między zabiegami też były inne. Po 6 miesiącach włosy pod pachami mogę policzyć na palcach. Szkoda tylko czadu i pieniędzy na ipl. Polecam swój gabinet- bodylaser w Warszawie, ponieważ moim zdaniem rzetelnie zostałam tam potraktowana. Odpowiedz Link
paulina8100 Re: depilacja - WARSZAWA moja opinia 04.04.19, 20:34 Ja pracuję już wiele lat na Lightsheer i moje klientki są bardzo zadowolone :) Depilacja laserowa może nie trwa krótko (poprzez odstępy pomiędzy zabiegami,ale wzrostu włosa i odpowiedniej fazy nie przyspieszymy nawet jak bardzo byśmy chcieli) , ale efekt jest naprawdę rewelacyjny długotrwały. Zapraszam na depilację laserową w Warszawie www.depilacja-makijaz.pl Odpowiedz Link