Dodaj do ulubionych

100 lat Pani Prezydent

28.06.11, 11:22
W dniu urodzin życzę Pani by ten jubileusz powtórzył się co najmniej 10 razy w tym samym gabinecie. By oponenci zrozumieli, iż ich nienawiść kojarzy się jedynie z pobudkami czysto finansowymi, a szczególnie z ich utratą. By Nasze Miasto dostało wiatru w żagle. By Ruda Śląska była przyjazna inwestorom tak, by mit o "kosztownych" inwestycjach przepadł raz na zawsze. By ludziom naprawdę żyło się lepiej. By można było usłyszeć - Ruda Śląska to miasto na miarę XXI
w. Życzę Pani Prezydent Grażynie Dziedzic determinacji w działaniu, siły, wiary oraz zdrowia na co najmniej dwie kadencje.
sukiero
Obserwuj wątek
    • waple Re: 100 lat Pani Prezydent 28.06.11, 12:57
      Sukiero, tyle cukru i takie cukrowanie? Możesz przesłodzić!
      • jol.usia Re: 100 lat Pani Prezydent 29.06.11, 21:09
        jest taki słodki, bo na pewno batoniki rozdawała i się załapał.
        A dawała tym co do kapelusza wrzucili na prezent..
    • chlastuchlastukaramba Re: 100 lat Pani Prezydent 28.06.11, 14:27
      Aktywiści z PZPR-u dopomóżcie, przecież znacie się na rządzeniu. Ja mała dziewczynka Grażynka tak przypadkiem przechodziłam obok, dali propzycję pracy, no to skorzystałam. Ja przepraszam, ja nie chciałam, prezydentem nie jest łatwo być. Obiecuję że już więcej nie będę. Z góry przepraszam za cztery lata moich rządów. Przepraszam Grażynka. (Podobieństwo osób, sytuacji, aluzji, skojarzeń całkiem przypadkowa).
      • zbychu-fajny Re: 100 lat Pani Prezydent 28.06.11, 18:41
        Oj Cukiero, Waple ma rację: słodziej już nie można. Nie wystarczyłoby posłać maila do UM? A może chcesz, żebyśmy obchodzili ten dzień jak np. obywatele państwa urodziny Kim Ir Sena? W takich państwach to jest typowe. Urodziny Wodza - jakiż to ważny dzień? Poprosisz o wolne dla nas byśmy mogli wszyscy stanąć pod balkonem na tym niepotrzebnym dotąd placu o zawołać za Tobą: 100 lat!
        A nawiasem: nagroda pewna. Możesz się zgłosić. Zajec, potwierdzasz?
        • rower444 Re: 100 lat Pani Prezydent 28.06.11, 20:54
          jak urodziny to nie ma jak w ciepłym gniazdku zgodnej rodziny ..................
          do tego rodzinne śpiewy, no i ta miłość rodzinna
          jakie to wzruszające ............ chyba zapłaczę ........
    • miglanc_pl Re: 100 lat Pani Prezydent 28.06.11, 20:49
      Kolego SukoEro aleś przegioł z tym lizodu..stwem aż mi się żigać chce, feeeeeeeee co za glizda .
      Chyba się P.P.R.ŚL. lakierki z twojego ozorka świecą jak psu jajca. !!!
      • zajec_pagadi Re: 100 lat Pani Prezydent 28.06.11, 21:21
        Tadeusz Boy Żeleński przy takich okazjach jak życzenia naszego pieszczoszka sukiero powiadał:" umiera błazen młody, rodzi się dureń stary. Miglanc, a ty jak już pójdziesz do piekła ze względu na znajomych to weź ze sobą smutasów w postaci Jożina z Bażin, sukiero i linomaga. Hynia, bolka i lolka zostaw bo na ziemi też musi być wesoło.
        • miglanc_pl Re: 100 lat Pani Prezydent 29.06.11, 07:42
          Zajac ! myslisz ze takie indywidua chcą tam wpuścić ?
          • waple Re: 100 lat Pani Prezydent 29.06.11, 13:57
            Ale ją się przyłączam do 100 lat, kobieta, nasz Prezydent, tylko bez tego cukru, bo drogi.Pozdrawiam
            • skalar2011 Re: sukiero 29.06.11, 20:41
              tyle wazeliny uważej co się w niej nie utopisz , jo cie nawet rozumia jakbyś poszoł do najjaśniejszej z kwiotkami to byś się wykosztowoł a tak za darmo sie przychlebiosz ,oszczędny z ciebie synek.Ale tak oszczędzać na najjaśniejszej i tak mosz przechlapane ona ci nie zapomni żeś ją tak oloł.
              • sukiero Re: sukiero 29.06.11, 20:51
                Olał czy polał bo od ostatniego razu wykałaczek do ryb nie podają.
        • najlepszy.boleklolek Re: 100 lat Pani Prezydent 30.06.11, 10:37
          Dzięki za wspomnienie o mnie. Masz u mnie piwko, które kiedyś obiecywał Pan Kania i Stania na rynku ale wyszło im jak zwykle ;-/
          • zajec_pagadi Re: 100 lat Pani Prezydent 30.06.11, 12:58
            Sukiero i spółka! Nie wiem kto to powiedział, ale leciało to tak: dla krótkowidzów i strach na wróble bywa drogowskazem. Pozdro filuty.
          • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:24
            Podobno ktoś te piwo zajumał, nie kręciłeś się tam BOLOLOLO ?
    • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 30.06.11, 19:54
      100 lat co za bezczelność, powinno być 200 bo na sto to już teraz wyglądo !!!!!!!!!!!!!!
      • volwer Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 00:06
        no tak ,fotografia cyfrowa czyni cuda,to nawet ja za swoich ogromnych okularów widzę
        • linomag Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 03:06
          Volwer/Cieśla/ spójrz w lustro, a zobaczysz katastrofę.
          • skalar2011 Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 06:34
            linomag ty się lepiej w lustrze nie przeglądaj bo jeszcze nam wpadniesz w kompleksy i będzie ci potrzebna terapia u psychologa
            • linomag Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 07:15
              skalar/Sz.......cz/.Kkogo ty próbujesz bronić
              • zajec_pagadi Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 15:11
                Linomag ty weź sie lepiej do uczciwej roboty bo jak do miasta zjadą fachmany z rodziny jej przezorności to możesz sie dowiedzieć, że jesteś potrzebny jak pięść do oka. Ale z odgadywaniem próbuj dalej według wskazówek Gustawa Herlinga-Grudzińskiego:" Nie udało ci się i nigdy ci się nie uda, ale znowu zdobyłeś się na wysiłek. Nie zniechęcaj się i próbuj dalej, bo tylko ten trud usprawiedliwia twoje istnienie".
                • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 15:51
                  A co tu nagle tak nieprzyjemnie się zrobiło ??? powinniśmy się cieszyć . Eksmobingowana obchodzi setne urodziny a wy za łby się bierzecie.
                  • linomag Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 16:19
                    kretyn
                    • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 16:28
                      Tego kretyna mogę ci szybko wytłuc ze łba LINOCIĄGU
          • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:31
            LINOWŁAZIE, wszystkim doradzasz aby spojrzeli w lustro, spójrz w swoje, to się własną pięścią zabijesz.
    • rower444 Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 17:07
      na tą kolejną setkę dostanie od Kena Zarysa kwiotki wytargane z miejskiego kwietnika i wielko garść batonów a może i rower się trafi od Zbynia .......
      • linomag zdebelak 01.07.11, 19:35
        jak coś napiszesz to się zastanów-kretynie
        • robertdebruss Re: zdebelak 01.07.11, 20:03
          Ej !!!!! zDRUTOCIĄGU jaki Zdebelak ??????? Coś ci się popierdzieliło w tym pustym zbiorniku po mózgu. Swoją drogą gościu musi ci siedzieć jak drzazga w dupie co ??????? że tak myślisz tylko o nim. Dodam, żebyś pod moim adresem nie pozwalał sobie na nazewnictwo typu( kretyn ) bo może ci to dupą wyjść w krótkim czasie.
        • jol.usia Re: zdebelak 01.07.11, 20:22
          linomag? ty taki inteligentny jeszcze nie wiesz kto to jest robertdebrus?
          ale moze to i dobrze. Lepiej żebyś się nie dowiedział , będziesz lepiej spał i nie miał koszmarów.
          Moze to twój sąsiad?
          • zbychu-fajny Do budy! 01.07.11, 21:45
            Maściowy myśli, że kiedy da do zrozumienia, że wie Who is who, będzie po problemie, bo marzy sobie, że kiedy trafi, na tego tupnie, tamtemu pogrozi paluchem obsmarowanym w wiadomo czym, a jeszcze innemu zabroni zabierania głosu. I już. Tak się nauczył. Ciekawe zjawisko, nie? A najśmieszniejsze jest to, że widzi w sobie psa tropiącego.
            Ale paskudy, musicie go aż tak wnerwiać? Tyle to cicho siedziało, a teraz co rusz kogoś "demaskuje". Nerwy puszczają, piana z pyska leci.
            • robertdebruss Re: Do budy! 01.07.11, 22:20
              LINOWŁAZ niech sobie wyśle totka prędzej trafi szóstkę niż zgadnie kto jest kto. Niestety nie będzie uznania u pani. LINOWŁAZ nadajesz się do segregacji śmieci w chasioku, mosz tam większe szanse coś wydłubać, puszka to puszka, kożdo tako samo i niy ma wysiłku umysłowego. A na chasioku uważej żebyś niy chycioł jakiego tasiemca i niy dej boże borok zagnieżdzi sie w twoji głowie a niy w brzuchu. Zdechnie z głodu po dwóch dniach, niy znojdzie w ni pożywienia.
            • robertdebruss Re: Do budy! 01.07.11, 23:12
              Zbychu, a może ta miernota teraz jest na czarnej liście i za wszelką cenę chce dostąpić łask. Ktoś zna tego LINOSPLOTA ????????
              • zbychu-fajny Re: Do budy! 02.07.11, 11:26
                nie tyle łask, co załatwić interes. Myślę, że go znasz. Pomyśl: kto w tym mieście uważa, że każdego dorwie i bardzo tego pilnuje (zresztą, podziela tym upodobanie najwyższej władzy)? Kto lubi zapowiadać i upajać się kłopotami wroga? Np. tego, którego tu również w wątku namierzał.
    • rower444 Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 22:47
      te LINODRUT kopnij się do Zarysa to dostaniesz batona , dawka cukru odżywi twoją mózgownicę
      • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:03
        ROWER o czym ty mówisz, o tym kapslu po piwie który mu klupie w miejscu gdzie inni mają rozum. No nie schlebiaj miernocie, bo jeszcze się zakrztusi z radości.
      • zajec_pagadi Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:08
        Ludzie inteligencja linomaga(koleguje z Zarysem) jest typowo wykonawcza. Jak m(iło)ściwa z szarych mówi idź to idzie, ajak mówi siedź to siedzi. Tylko dzisiaj zdobył sie na samodzielny wysiłek demaskatorski. Chłop sie naharował jak kuń, a wy wymagacie od niego samodzielnej pracy intelektualnej.
        • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:23
          Może to bardziej ofiara niż popychło.
          • zajec_pagadi Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:31
            Jestem przerażony!!! Jak on pozdaje te wszystkie egzaminy, które go czekają. Przecież nie będzie targał srebrzysto-białej do Krakowa.
        • nick_na_raz Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:29
          No panowie! Co tak ostro?? Oni i tak mają mocno pod górkę pod auspicjami Jej Zemstliwości, może już nie dowalajcie.
          • robertdebruss Re: 100 lat Pani Prezydent 01.07.11, 23:48
            Jeden już pokazał swoja słabość i przez niego teraz cierpią inni. Trzeba było J as iu załatwić sprawę zdecydowanie. Bo to się mści po czasie. Mój staruszek zawsze mówił, nie odwracaj się do wroga plecami dopóki on rusza oczami. To się niestety sprawdza.
    • kseniania Re: 100 lat Pani Prezydent 06.07.11, 02:56
      liczysz na jakoś fucha ? Jo myślała, co już wszyskie som podzielone.
    • vv0007 Tak było przed rokiem 31.05.12, 09:29
      Ale ten czas leci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka