Dodaj do ulubionych

No i jak leci...?

14.03.20, 14:00
Dawno już tu na tym forum nie byłem (bo teraz króluje FB) ale jak widzę to innych też nie ma!
Gdzie te czasy jak Gregor pluł na mnie ile wlezie (bo taki już miał wredny charakter)? .Byli też i tacy co mu wtórowali jak niejaki Eda czy nawet i obywatel2 lub kilku innych.
Dzisiaj za to króluje koronawirus i każdy jest posrany (łącznie ze mną) ale też i co niektórzy kopnęli w kalendarz albo wyjechali gdzieś sobie.
No i spokój jest bo PiS rządzi ku zadowoleniu polskiego suwerena! Czyli jak nic nie robić i mieć ....... Zatem pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • lernest Re: No i jak leci...? 25.03.20, 11:38
      Dzisiaj mamy 25 marca 2020r. Zatem przez 11 dni nikt tutaj nie zaglądał a przecież jeszcze żyjemy.....(Gregor już raczej jest ś.p.)
      Melduję posłusznie,że jeszcze i jak na razie nie mam koronawirusa ale tutaj nikt w zasadzie wyboru nie ma.
      A jeżeli wybory prezydenckie 10 maja się odbędą a ja dożyję to oczywiście pójdę na nie by głos oddać za Ojczyznę! Oczywiście na przekór tym, którzy już dzisiaj wiedzą kto wygra bo ja zakładam, że nie wygra ten co ma wygrać........
    • jezioraniagara Re: No i jak leci...? 10.04.20, 15:16
      Szukam w internecie dekarza w Rudzie Śląskiej.
      Niestety według tej strony co ją zamieszczę nie ma ani jednego fachowca w tej branży>
      Szkoda?
      www.polecanydekarz.pl/Ruda+Slaska
      Może dekarzy jest tak mało ,że nie muszą się reklamować?
    • zawsze_eda Re: No i jak leci...? 16.08.22, 18:54
      Dzisiaj mamy 16 sierpnia 2022 i jeszcze jestem i dalej będę mówił prawdę osMendzie czy mu się to podoba czy nie
      • lernest Re: No i jak leci...? 10.04.23, 12:18
        Skocz mi na pukel!
        Twoja prawda jest taka sama jak ta w tv info! I chociaż mówi się , że prawda nas wyzwoli ale nie ta w waszym wykonaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka