jozefosmenda Re: To już jest koniec? 25.07.19, 10:30 Tak by to wyglądało. Powody są różne ale zasadniczy to taki, że dyskusje przeniosły się na FB na którym można moderować swoje wypowiedzi łącznie z dołączaniem różnych graficznych znaków,zdjęć,filmików czy transmisją na żywo. Ale ja od czasu do czasu tu jestem tylko Gregor (g-48) prawdopodobnie kopnął w kalendarz a szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: To już jest koniec? 25.07.19, 16:23 Ja tam myslalem,że faktycznie ktos umarł znany z forum.A,że samo forum?Juz dawno,jak wszystkie inne w ramach tego pomysłu Agory.Prawie 20 lat temu jak powstawaly fora towarzyskie,tematyczne,turystyczne czy miejskie to było cos niesamowitego ale te prawie 20 lat w dobie rozwoju internetu,to jak wieczność cała,epoka od śmierci dinozaurow do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: To już jest koniec? 14.08.19, 10:22 No niewątpliwie Hepiku "jacyś" od nas odeszli na zawsze już. Ale większość jest i istnieje ale widocznie im się już nie chce.Ja też już nie mam takiego poweru jak kiedyś ale w miarę wolnego czasu tu zaglądam. Z co niektórymi (a zwłaszcza pseudo patriotami) będę wymieniał ciosy niczym bokser na ringu aż do momentu kiedy tylko będę mógł.Oby to było równoznaczne z kopnięciem w kalendarz...... Odpowiedz Link Zgłoś
aloes69 Re: To już jest koniec? 08.09.19, 16:20 Wszystko ma swój koniec, to było fajne miejsce, dużo mnie nauczyliście, a nawet ostatnio ktoś przy mnie z nostalgią westchnął, że i pośmiać się było można, a jak ktoś roszczeniowo i prymitywnie leciał to i tak w tyle zdrowy rozsądek tło malował :) Może kiedyś zdobędę się na to, by wszystkie dobre teksty do kupy zebrać i zachować ? Alo - tak zaczyna się tytuł jednego moich z ulubionych seriali , es - inicjały, 69 - znak zodiaku. Kto chce znajdzie lub znalazł mnie na fb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: To już jest koniec? 28.09.19, 19:07 Nic nie stoi na przeszkodzie by od czasu do czasu tu coś napisać. I do tego namawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: To już jest koniec? 04.10.19, 15:09 Przed nastu laty zostałem opiekunem czy moderatorem(zwał jak zwał) tutaj i na forum turystycznym.I tu ,i tam ruch praktycznie zerowy.Nic nie jest wieczne.Zwłaszcza w internecie.Tutaj wiecznośc trwa 4-5 lat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brofran Re: To już jest koniec? 05.10.19, 20:02 Należy stwierdzić pewne fakty. Fora internetowe kiedy się pojawiły trafiły na " dobry grunt " . Internet zawitał pod strzechy , stał się powszechny, łatwo dostępny , więc ludzie byli zafascynowani techniczną nowinką . Na forach można było przekazywać swoje myśli dla większego grona czytelników , co kiedyś nie było dla przeciętnego człowieka w ogóle niemożliwe. W miarę upływu czasu pojawili się trole, hejterzy i typowe debile , którzy zniechęcili normalnych userów do ograniczania swojej aktywności w sieci. Stara gwardia traci siły do bezsensownych bojów na słowa , a młodzi mają FB , YT, Twittera itp nowe stronki, zatem jakieś gazetowe fora regionalne, czy tematyczne ich nie interesują ( pewno nawet o nich nie wiedzą ) . Miło było te kilkanaście lat z Wami tu być . Pozdrawiam , zdrówka życzę . Franciszek. Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: To już jest koniec? 06.10.19, 23:32 Częściowo masz rację... ale nie do końca. Znam fora gdzie ruch jest ciągle spory a trolle czy hejterzy nie mają wstępu. To forum upadło bo zostało porzucone przez samych twórców. Nie znam drugiego takiego forum, które miałoby tak archaiczną formę i nie zostało zmodernizowane lub choćby lekko odświeżone od czasu swojego powstania. Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: To już jest koniec? 15.12.19, 10:46 No tu pozwolę się nie zgodzić co do tej modernizacji.Wszystko zależy od chęci i ochoty czy woli pisania tutaj. Tak jak jest np. u mnie. Nie byłem tu od trzech miesięcy ale jestem i znowu zapewne zniknę na jakiś czas by jak bumerang powrócić...... Odpowiedz Link Zgłoś