Dodaj do ulubionych

Podróże Grecja _ Polska

10.10.10, 19:36
Witam wszystkich smile Ze względu na fakt, że jeszcze dobry roczek borykania się ze związkiem na odległość przede mną, chętnie poznam wasze sposoby na podróżowanie między ojczyzną i Elladą. W sezonie letnim nie narzekam na brak możliwości, ale zima to coś okropnego, tym bardziej, że ja na Kretę muszę z Poznania sad znacie złoty środek ?
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: Podróże Grecja _ Polska 10.10.10, 21:12
      pielgrzymka? wink
      No niestety jak sie nie ulokowalo uczuc na trasie Warszawa-Ateny to sie czlowiek nakombinowac musi bo linie lotnicze nielaskawe polowkom na zadoopiu.
      Powodzenia.

A w temacie....spojrzyj czasem po sasiedzku na forum GR i WYSPY, tam czesto sa biezace oferty i kombinacje lotnicze.

PS_ witaj na forum i rozgosc sie.
      • babycool Re: Podróże Grecja _ Polska 11.10.10, 18:16
        Ja mam rozwiazanie tongue_out siedziec i czekac az grecki ksiaze znajdzie droge i polaczenie do nas smile
        Ale pewnie nie wchodzi w gre? smile
        • petaluda Re: Podróże Grecja _ Polska 11.10.10, 20:34
          szuka szuka biedaczyna, na świeta się wybiera, ale w tym okresie ceny to wogóle wielki żart smile a ja mysle o wielkanocy u nich smile macie racje jak ja tam na stałe to niech teraz on Polske poznaje hahah
          • lilalo1972 Re: Podróże Grecja _ Polska 14.10.10, 20:57
            no kochana, ja w waszym przypadku to bym sie raczej przygotowala na spore wydatki. Wiem co mowie, bo zanim sciagnelam na Krete do Chania, przez ponad 4 lata bylismy z moim obecnym mezem w zwiazku na odleglosc: Warszawa-Chania.
            Ze wzgledu na mniejsze ograniczenie czasowe, ja czesciej latalam, ale nie byla to tania impreza. Wszystko zalezy czy masz czas czy nie, bo z Aten zawsze mozesz wziac statek. Niestety bilety na loty wewnetrzne sa drogie, a jesli zamierzacie sie widywac we wszelkie wielkie uroczystosci to bedzie jeszcze drozej.

Ale serce nie sluga i nie wszystko powinno sie przeliczac na pieniadze. My przetracilismy fortune i sie do tej pory dziwie, ze zadne z nas nie zostalo honorowym czlonkiem klubu Olimpic Airways ze znizka 50%smile

Ale co tam! Warto bylo!
            • drugi_katwe Re: Podróże Grecja _ Polska 15.10.10, 19:20
              Nie znam złorego środka, wiec moja wypowiedź to kontynuacja sprowadzania wątku na manowce. Niemniej jednak chcę powiedzieć, że związek z Grekiem to niekończące się wydatki na podróże. Bo przecież do domu zawsze tęskno i przynajmniej raz, dwa razy do roku odwiedza sie swoich, a kiedy rodzina się powiększa staje się to coraz bardziej kosztowne. Ceny bitetów lotniczych na trasie Polska - Grecji, jakby ktoś zaczrował i mają one tylko tendencję w górę.
              • petaluda Re: Podróże Grecja _ Polska 15.10.10, 23:50
                Najgorsze jest to, że do Londynu czy Hiszpanii za śmieszne 100 zł można bilet znaleźć czy to nie jest dyskryminacja? do Rzymu też za grosze, odległość przecież podobna...
                eh trudno nie takie rzeczy się robiło
                najbardziej dobija fakt, że do Aten spoko, ale drugie tyle co z Polski do Aten za samolot Ateny - wyspa.masakra. chyba kupie helikopter wyjdzie taniej
                spoko spoko bede wyporzyczać wink (paliwo we własnym zakresie haha)
                u kogo na dachu można parkować?
                dobra nie ma co tyle narzekać, nie zachowujmy się typowo po polsku wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka