sylwialew 26.09.11, 13:28 Kurcze mam nadzieję że nie będzie strajków,przynajmniej na lotnisku bo już do Kalamaty dam radę (myślę ) Jak Wy to wszystko widzicie ????? uda mi się hihihihihi Buziaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalal-ka Re: Lecę do Was 6.10 26.09.11, 14:31 Uda się co ma się nie udać ! Trudno powiedzieć czy strajków nie będzie... bo tu wszystko jest możliwe od pewnego czasu!...dziś na przykład mój licealista doniósł mi, że dzieciaki szykują strajk w szkole i zbierają podpisy...pomyślałam, żeby zadzwonić po straż pożarną może by im zrobiła zimny prysznic! Gówniarzeria jedna...na szczęście dziecko moje podpisało się przeciw strajkowi. NA ILE PRZYJEDZIESZ?....może jakaś kafffka lotniskowa ? Odpowiedz Link
sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 26.09.11, 14:44 Przylatuję 6.10 będą o 14.00 jeżeli nie będzie przeszkód to autobusem na KTEL i do Kalamaty(nie wiem ko której mam autobus) wylot 17.10 o godzinie 15.40.Jak najbardziej jestem za kaffką Polki w Grecji Odpowiedz Link
xa.ra Re: Lecę do Was 6.10 26.09.11, 18:07 Wysokich lotów życze i bez przykrych niespodzianek! Czyli znowu kawka się szykuje...która mnie ominie Odpowiedz Link
bebiak Ja już po kaFFFce z Sylwią...:( 06.10.11, 10:44 Przybyła do mojej chatki jakoś przed 6-tą rano, pokafffkowalyśmy do po 8-mej, a potem pojechała na lotnisko - już jest po odrawie.. Króciutka to kaFFFka ale jak zawsze z każdej, nawet najkrótszej, kaFFFki cieszę się niesamowicie Kalo taksidi, Sylwik moy!!!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 11.10.11, 07:55 I jak laski moje uda się nam wypić lotniskową kaffffkę wiem wiem że to nie będzie łatwe bo poniedziałek bo południe ale może jednak Buziaczki Odpowiedz Link
margarita6 Re: Lecę do Was 6.10 11.10.11, 08:05 Troche daleko to lotnisko A gdzies blizej centrum ???No z Toba jeszcze kaffki nie pilam Odpowiedz Link
sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 11.10.11, 08:31 Możemy coś pomyśleć zobaczę o której mam autobus do Aten i dam znać Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Lecę do Was 6.10 12.10.11, 16:24 sylwialew napisała: > Możemy coś pomyśleć zobaczę o której mam autobus do Aten i dam znać No i jak z tym autobusem ? O której będziesz w Atenach ? Odpowiedz Link
sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 13.10.11, 09:25 Więc tak w Atenach będę około 11.30-12.00 wylatuję o 15.40 więc godzinkę będę chyba miała tylko teraz gdzie i jak??? Przyjeżdżam na KTEL Κηφηισου. Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Lecę do Was 6.10 13.10.11, 15:34 Ja niestety nie dam rady dotrzeć na sylwiową kafffkę bo godzina zbyt wczesna a szkoda ! Może następnym razem w końcu Sylwia wpada często Odpowiedz Link
margarita6 Re: Lecę do Was 6.10 14.10.11, 21:23 Sylwia raczej tej kaffki nie wypyjemy,bo mi sie wydaje,ze nie zdazysz niestety...no moze sie myle. Zobacz jeszcze w niedziele czy nie ma strajkow(slyszalam,ze maja byc MMM) i mozesz nie bardzo miec jak sie wydostac z KTELa. Narazie na stronie nic nie ma oficjalnie podane apergies.gr/ Odpowiedz Link
margarita6 Re: Lecę do Was 6.10 14.10.11, 21:24 Daj znac w razie czego gdzie i o ktorej mniej wiecej....i miejmy nadzieje,ze nie beda strajkowac. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 13.10.11, 14:09 Właśnie wróciłam z kafffki z Anią "Annagno" na forum jak się nie mylę Mieszka w Kalamacie od paru miesięcy.Było bardzo miło ..cieszę się że się poznałyśmy Aniu i do zobaczenia następnym razem Odpowiedz Link
sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 15.10.11, 14:30 Nie straszcie mnie mam nadzieję że przynajmniej taxi będzie bo inaczej nie wiem co zrobię buuuuuu Odpowiedz Link
penteli Re: Lecę do Was 6.10 15.10.11, 22:03 ΟΣΕ λειτουργεί κανονικά, Προαστιακός λειτουργεί με τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω τεχνικών προβλημάτων περισσότερα. ΤΑΞΙ λειτουργούν κανονικά Για τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς αναμένονται αποφάσεις Tyle www.apergia.gr . Mam nieco nieskonkretyzowane plany na poniedziałek rano, a szkoda, bo bardzo chętnie bym się tej kawy z Wami napiła. Wstyd, tyle lat na forum i nie poznać Szefowej! Idę do kąta... Z własnej woli... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 16.10.11, 21:33 Chyba nic z tej naszej kafffki nie będzie a szkoda wiem że poniedziałek to ciężki dzień jeżeli jednak będziecie miały ochotę a mi uda się dojechać heheheheheh to Bebiaczek ma mój nr tel Buziaki Odpowiedz Link
bebiak Re: Lecę do Was 6.10 16.10.11, 22:31 sylwialew napisała: > jeżeli jednak będziecie miały ochotę a mi uda się dojechać heheheheheh to Bebiaczek >ma mój nr tel Mam, mam, jasne, że mam I możemy się umówić, że jesteście uprawnione do sms-owania do mnie przez całą noc i dalej świtem, czego zasadniczo nie cierpię - ale to sytuacja wyjątkowa stąd upoważniam Bardzo postaram się usłyszeć sms-ka i na niego zareagować choć ja śpię jak suseł i sms tylko czasami mnie przebudza ... Wstaję jutro około..., no nie wiem: mogę stać po 8-mej mojego, dobrze? Odpowiedz Link
bebiak Ja już po kafffce z Sylwią... 17.10.11, 21:23 Och....dziwaczna to byla kafffka: kebabowa, pół_raptem_godzinna, na dworzu, bo nie było gdzie siąść a zimno arktyczne..... Nic to: ważne, że kafffka była, a że taka specyficzna nieco ? Urozmaicenia muszą być! Ja już w ciepełku, Sylwia też już w ciepełku.... Voila: życie P_w_Gr, ale i tak byłyśmy szczęśliwe, że mogłyśmy się dziś uściskać Odpowiedz Link
sylwialew Re: Ja już po kafffce z Sylwią... 20.10.11, 08:44 Ij byłyśmy byłyśmy szczęśliwe do nieba Dzięku Bebiaku za gyrokaffke Tulę Was wszystkie Odpowiedz Link