Dodaj do ulubionych

Lecę do Was 6.10

26.09.11, 13:28
Kurcze mam nadzieję że nie będzie strajków,przynajmniej na lotnisku bo już do Kalamaty dam radę (myślę uncertain )
Jak Wy to wszystko widzicie ????? uda mi się hihihihihi

Buziaki
Obserwuj wątek
    • mamalal-ka Re: Lecę do Was 6.10 26.09.11, 14:31
      Uda się co ma się nie udać !
      Trudno powiedzieć czy strajków nie będzie... bo tu wszystko jest możliwe
      od pewnego czasu!...dziś na przykład mój licealista doniósł mi, że dzieciaki
      szykują strajk w szkole i zbierają podpisy...pomyślałam, żeby zadzwonić po
      straż pożarną może by im zrobiła zimny prysznic! Gówniarzeria jedna...na
      szczęście dziecko moje podpisało się przeciw strajkowi.

NA ILE PRZYJEDZIESZ?....może jakaś kafffka lotniskowa ?
    • sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 26.09.11, 14:44
      Przylatuję 6.10 będą o 14.00 jeżeli nie będzie przeszkód to autobusem na KTEL i do Kalamaty(nie wiem ko której mam autobus) wylot 17.10 o godzinie 15.40.Jak najbardziej jestem za kaffką smile
      Polki w Grecji
    • xa.ra Re: Lecę do Was 6.10 26.09.11, 18:07
      Wysokich lotów życze i bez przykrych niespodzianek!
      Czyli znowu kawka się szykuje...która mnie ominie sad
    • bebiak Ja już po kaFFFce z Sylwią...:( 06.10.11, 10:44
      Przybyła do mojej chatki jakoś przed 6-tą rano, pokafffkowalyśmy do po 8-mej, a potem pojechała na lotnisko - już jest po odrawie..
      Króciutka to kaFFFka ale jak zawsze z każdej, nawet najkrótszej, kaFFFki cieszę się niesamowiciesmile
      Kalo taksidi, Sylwik moy!!!!
    • sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 11.10.11, 07:55
      I jak laski moje uda się nam wypić lotniskową kaffffkę wiem wiem że to nie będzie łatwe bo poniedziałek bo południe ale może jednak smile

Buziaczki
    • margarita6 Re: Lecę do Was 6.10 11.10.11, 08:05
      Troche daleko to lotniskosad A gdzies blizej centrum ???No z Toba jeszcze kaffki nie pilamsmile
      • sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 11.10.11, 08:31
        Możemy coś pomyśleć zobaczę o której mam autobus do Aten i dam znać wink
        • mamalal-ka Re: Lecę do Was 6.10 12.10.11, 16:24
          sylwialew napisała:

> Możemy coś pomyśleć zobaczę o której mam autobus do Aten i dam znać wink

No i jak z tym autobusem ? O której będziesz w Atenach ?
    • sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 13.10.11, 09:25
      Więc tak w Atenach będę około 11.30-12.00 wylatuję o 15.40 więc godzinkę będę chyba miała smile tylko teraz gdzie i jak??? Przyjeżdżam na KTEL Κηφηισου.
      • mamalal-ka Re: Lecę do Was 6.10 13.10.11, 15:34
        Ja niestety nie dam rady dotrzeć na sylwiową kafffkę bo godzina zbyt wczesna
        a szkoda ! Może następnym razem w końcu Sylwia wpada często wink
      • margarita6 Re: Lecę do Was 6.10 14.10.11, 21:23
        Sylwia raczej tej kaffki nie wypyjemy,bo mi sie wydaje,ze nie zdazysz niestety...no moze sie myle.
        Zobacz jeszcze w niedziele czy nie ma strajkow(slyszalam,ze maja byc MMM) i mozesz nie bardzo miec jak sie wydostac z KTELa.
        Narazie na stronie nic nie ma oficjalnie podane
        apergies.gr/
        • margarita6 Re: Lecę do Was 6.10 14.10.11, 21:24
          Daj znac w razie czego gdzie i o ktorej mniej wiecej....i miejmy nadzieje,ze nie beda strajkowac.
    • sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 13.10.11, 14:09
      Właśnie wróciłam z kafffki z Anią "Annagno" na forum jak się nie mylę smile Mieszka w Kalamacie od paru miesięcy.Było bardzo miło ..cieszę się że się poznałyśmy Aniu i do zobaczenia następnym razem
    • sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 15.10.11, 14:30
      Nie straszcie mnie sad mam nadzieję że przynajmniej taxi będzie bo inaczej nie wiem co zrobię buuuuuu
      • penteli Re: Lecę do Was 6.10 15.10.11, 22:03
        ΟΣΕ λειτουργεί κανονικά, Προαστιακός λειτουργεί με τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω τεχνικών προβλημάτων περισσότερα.
        ΤΑΞΙ λειτουργούν κανονικά
        Για τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς αναμένονται αποφάσεις
        Tyle www.apergia.gr . Mam nieco nieskonkretyzowane plany na poniedziałek rano, a szkoda, bo bardzo chętnie bym się tej kawy z Wami napiła. Wstyd, tyle lat na forum i nie poznać Szefowej! Idę do kąta... Z własnej woli... Pozdrawiam.
        • sylwialew Re: Lecę do Was 6.10 16.10.11, 21:33
          Chyba nic z tej naszej kafffki nie będzie a szkoda sad wiem że poniedziałek to ciężki dzień jeżeli jednak będziecie miały ochotę a mi uda się dojechać heheheheheh to Bebiaczek ma mój nr tel

Buziaki
          • bebiak Re: Lecę do Was 6.10 16.10.11, 22:31
            sylwialew napisała:

> jeżeli jednak będziecie miały ochotę a mi uda się dojechać heheheheheh to Bebiaczek >ma mój nr tel

Mam, mam, jasne, że mamsmile
            I możemy się umówić, że jesteście uprawnione do sms-owania do mnie przez całą noc i dalej świtem, czego zasadniczo nie cierpię - ale to sytuacja wyjątkowa stąd upoważniamsmile
            Bardzo postaram się usłyszeć sms-ka i na niego zareagować choć ja śpię jak suseł i sms tylko czasami mnie przebudza ... sad
            Wstaję jutro około..., no nie wiem: mogę stać po 8-mej mojego, dobrze?
    • bebiak Ja już po kafffce z Sylwią... 17.10.11, 21:23
      Och....dziwaczna to byla kafffka: kebabowa, pół_raptem_godzinna, na dworzu, bo nie było gdzie siąść a zimno arktyczne.....
      Nic to: ważne, że kafffka była, a że taka specyficzna nieco ?
      Urozmaicenia muszą być!
      Ja już w ciepełku, Sylwia też już w ciepełku....
      Voila: życie P_w_Gr, ale i tak byłyśmy szczęśliwe, że mogłyśmy się dziś uściskaćsmile
      • sylwialew Re: Ja już po kafffce z Sylwią... 20.10.11, 08:44
        Ij byłyśmy byłyśmy szczęśliwe do nieba smile Dzięku Bebiaku za gyrokaffke
        Tulę Was wszystkie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka