bebiak 25.11.11, 14:12 Chyba pewne - wiem od Mariosa Chronia polla !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana_mama_patrycji Re: Jest!!!!! Mała LALKA jest!!!!! 25.11.11, 14:18 Cudne wieści donosisz Odpowiedz Link
alexandrula Re: Jest!!!!! Mała LALKA jest!!!!! 25.11.11, 14:48 wiesz co wiecej bo ja od Akiego nie wiele wyciągnełam - pozatym że malutka jest zdrowa. Odpowiedz Link
bebiak Re: Jest!!!!! Mała LALKA jest!!!!! 25.11.11, 14:58 alexandrula napisała: > wiesz co wiecej bo ja od Akiego nie wiele wyciągnełam - pozatym że malutka jest > zdrowa. Gdzie tam! Wyczytałam u Mariosa na Fb ale tam cała dyskusja po grecku No tom wpisała: "Pisz po ludzku bo zawał wywalę!", a On w odpowiedzi (uśmiał się przy okazji!) napisał tylko w mailu: " Właśnie nam urodziła" i potem w drugim: "mama" Odpowiedz Link
koxanaki Re: Jest!!!!! Mała LALKA jest!!!!! 25.11.11, 15:34 Niech zyje Malenka! Coby miala dobra przyszlosc.... Odpowiedz Link
alexandrula Urodziła się dokładnie o 15:00 waży 3050 25.11.11, 16:08 Najnowszy news od naszej mamuski - dziewczyny czują się dobrze mała waży 3050 i na swiat przyszła o 15:00! (teraz juz rozumie dlaczego nie mogłam od Akiego nic wyciągnąć, dzownilam do niego dokladnie o 15:03 ) Uffffff co za emocje! Odpowiedz Link
morita11 Re: Urodziła się dokładnie o 15:00 waży 3050 25.11.11, 17:27 Super!! Witaj mala Lalka szybkiego powrotu do pionu!! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Urodziła się dokładnie o 15:00 waży 3050 25.11.11, 17:53 Hej to ja ! Najszczęśliwsza kobieta na świecie ! Obolała jestem jak cholewcia i wciąż czekam na moją córcię bo jeszcze tak dokładnie jej sie nie przyjrzałam! Odpowiedz Link
izka7790 Re: Urodziła się dokładnie o 15:00 waży 3050 25.11.11, 19:01 Wszystkiego najlepszego dla szczesliwej mamuski i dla malej dziewczynki Niech zdrowo rosnie i bedzie najszczesliwszym dzieckiem na swiecie. Milo jak marzenia sie spelniaja!!! Trzymajcie sie dziewczyny... Odpowiedz Link
wiweiorex Xronia Polla!! 25.11.11, 19:16 Wszystkiego najpiękniejszego, na tym najśmieszniejszym ze światów! Odpowiedz Link
rene1231 Re: Urodziła się dokładnie o 15:00 waży 3050 26.11.11, 08:42 Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek Odpowiedz Link
penteli No to gdzie to pępkowe? 25.11.11, 18:34 Chyba się pofatyguję do sklepu po rose jakieś, bo jest co oblewać. Szczere gratulacje. Wszystkiego naj naj naj! Odpowiedz Link
mamalal-ka NEFELI ;-) 26.11.11, 15:53 Rodzina sie zebrała i podjęła decyzję ! Nefeli bogini chmur to jej imię! Będziemy na nią wołać Neli żeby było jeszcze słodziej ... Pomału dochodzę do siebie choć organizm już nie ten jak z przed kilkunastu lat i powiem, że nie pamiętam takiego bólu po cesarce! Niech żyją zastrzyki i głupie Jasie w kroplówce ! Wciąż przyglądam się mojej niuni i nie mogę w to uwierzyć! Marzenia na prawdę się spełniają! Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: NEFELI ;-) 26.11.11, 16:12 Wszystkiego najlepszego dla Was. Piękna córcia! Nefeli piękne imie. Zdrowia życzę i szybkiego powrotu do sprawności! A Malutka niech Ci rośnie zdrowo! Buziaki w fałdzioszki Odpowiedz Link
katherina-athina NEFELI ;-) 26.11.11, 22:58 Pwww pw pw ślicznota mała! Niech się zdrowo chowa! Ściskam Was kochane moje! Filakia polla ps. nareszcie wiem kto to z nami wędrował po Santorini mając zaledwie tydzień lub dwa ...................... www.myspace.com/katherina-athina Odpowiedz Link
agniecha313 Re: NEFELI ;-) 27.11.11, 01:17 Gratulacje rodzicom i niech zdrowo rosnie ,sliczna jest ta wasza kruszynka Odpowiedz Link
bebiak Re: NEFELI ;-) 27.11.11, 21:55 Super, że tak właśnie Mała ma na imię Mnie się imię Nefeli bardzo podoba, bardzo, ale wiedziałam, że nie mnie decydować, stąd tak cichutko, w skrytości ducha marzyłam sobie tylko... I jest! Bardzo pięknie dziękuję Dla wszystkich Was wiele szczęścia i fantastycznych doznań już na wieki Odpowiedz Link
bachula_gr Re: NEFELI ;-) 27.11.11, 23:00 Pieknie, pieknie, tak dostojnie ale czy to oznacza, ze nie bedziecie jej przez rok/dwa nazywac BEBA????? Ejze..... Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: NEFELI ;-) 28.11.11, 09:04 bachula_gr napisała: > Pieknie, pieknie, tak dostojnie ale czy to oznacza, ze nie bedziecie jej przez > rok/dwa nazywac BEBA????? Ejze..... Pewnie co niektórzy będą to nieuniknione...nasz pies nazywał się beba więc lepiej niech uważają bo jeszcze pogryzę Póki co nie wypuścili mnie z kliniki bo mała ma żółtaczkę i leży sobie pod lampami, solarium w tym wieku no ja nie wiem co z niej wyrośnie Wciąż walczymy z cycem bo Neli jest śpiochem niemiłosiernym i wciąż śpi i usypia przy cycu do tego "mądre" panie podrzuciły butle choć zabroniłam i rozleniwiła się do bólu...no ale nie poddam się tak łatwo...w końcu kryzys nie...trzeba samemu produkować mleko hehehehe Odpowiedz Link
bachula_gr Re: NEFELI ;-) 28.11.11, 14:09 mamalal-ka napisała: ....w końcu kryzys nie...trzeba samemu produkować mleko hehehehe Jaki kryzys, panie? Internety te kobity w szpitalach maja zamiast gazetek o macierzynstwie, urokach prac domowych etc. Potem sie dziwic, ze malolaty do solarium od pierwszych dni biegaja. A o mleko dbaj bo w polowie zagraniczne masz- wersja lux )) Odpowiedz Link
margarita6 Re: Jest!!!!! Mała LALKA jest!!!!! 28.11.11, 14:46 Slicznotka z malej....a co do mleka,dawaj na sile,bo to wlasnie przez zoltaczke nie chce jesc,a jak nie bedzie jadla to powoli bedzie schodzic,bo sie watroba nie oczyszcza....a i jeszcze mowili,zeby jak najwiecej swiatla ....mlody mial tez po urodzeniu,ale kurcze na solarium sie nie zlapal. Trzymajcie sie dziewczyny. Odpowiedz Link
mamalal-ka Nowa rzeczywistość, nowe wrażenia... 01.12.11, 19:16 Nareszcie jesteśmy w domu! Inwazja chińczyków prawie opanowana, jeszcze w sobotę kłucie piętki i miejmy nadzieje, że żółtaczka odchodzi w siną dal ! Neli przyzwyczaja się do nowego miejsca choć głównie śpi... straszny śpioszek nam się udał nie mogę jej dobudzić na karmienie a musi dużo pić przez wzgląd na "chińczyka". Szczęście rozpanoszyło się na dobre w naszej chałupie i niech juz tak zostnie na zawsze ! Całuje Was wszystkie kochaniutkie i każdą z osobna! Odpowiedz Link
sylwialew Re: Nowa rzeczywistość, nowe wrażenia... 02.12.11, 08:14 Kochana tak się cieszę Ucałuj w rączkę naszą najmłodszą polkę w Grecji ode mnie. Pozdrawiam i przytulam Odpowiedz Link
tutanka Re: Nowa rzeczywistość, nowe wrażenia... 03.12.11, 14:46 Gratulacje! Ależ piękna z niej księżniczka! Odpowiedz Link
jojer Re: Nowa rzeczywistość, nowe wrażenia... 30.12.11, 19:36 na naszej klasie juz pisalam, ale i tu sie wpisze, coby niektore tez wiedzialy, ze czasem bywam i podczytuje, co tam slychac. Teskni mi sie za Grecja, chociaz tu jest mi o niebo lepiej... Wilekie gratulacje, niech sie dobrze chowa, w zdrowiu i ku uciesze rodzicow i rodzenstwa. Imie cudne, musze zapamietac, bo kto wie... Goraco pozdrawiamy z bezsnieznej PL-PLN. Odpowiedz Link