sylwialew 02.01.12, 14:20 Nasze dziewczyny w Grecji organizują kafffkkkii może i my wszystkie które wróciłyśmy do ojczyzny zorganizujemy sobie jakąś kawuchę??? Co o tym sądzicie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene1231 Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 02.01.12, 17:00 Kiedy?Gdzie? Bo ja to teraz kobieta pracująca Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 02.01.12, 20:03 Świetny pomysł!!! Ja mogę Wam patronować - wynika, że kafffka w Warszawie weweos No nie zrezygnujecie z takiego patrona, prawda???? Noclegi zabezpieczę jakoś, miejscem na kafffke w przypadku sporu też ewentualnie służę ...echhh.... czego się nie robi dla dobra.. własnego Jestem ZA! Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 02.01.12, 21:31 DO Wawy daleko nie mam ( z Lublina) i nocowac mam gdzie ( młodszy brat), tylko moje dziecie jeszcze nie chce za bardzo zostawac z dziadkami sam na sam jak mnie nie ma w poblizu. Jednak pracujemy nad tym. Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 02.01.12, 21:38 I już Cię lubię, Madame! ... ale tamte dwie będą narzekały, bo taka już Ich natura a ja Je obie znam - sama zobaczysz jakie marudy... Będą płakać, że daleko, że tyle a tyle kilometrów, że praca i takie tam inne przeszkody wielkie weweos - mówię Ci: One już takie marudne są i basta! .. ale i tak mają dużo szczęścia, bo Je lubię i może się zdeklarują Odpowiedz Link
kalanitka Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 02.01.12, 22:14 Ja taka Polka z Polski co tylko w Grecji wakacyjnie i chętnie poznałabym "prawdziwe" Polki z Grecji lecz chętnie za kawką jestem tyle że np w Krakowie Odpowiedz Link
anitasz30 Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 03.01.12, 21:03 ja generalnie z Krakowa, w Warszawie jednak też od biedy mam gdzie się zatrzymać...jeśli tylko będę czasowo zgrana - to chętnie się z Wami spiknę ) Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 03.01.12, 22:15 a u mnie wizja odwiedzin Warszawy pewnie nastąpi pod przymusem. Zgubilam wszelkie dokumenty potwierdzające moja pracę w jednej, nieistniejącej juz spółce. No i nie wiem czy nie bede musiała jechac do Wawy kopac w archiwach, aby odnaleźć moje dokumenty, bo inaczej nie chca mnie zarejestrowac w UP! Skandal Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 04.01.12, 00:04 madame_zuzu napisała: > a u mnie wizja odwiedzin Warszawy pewnie nastąpi pod przymusem. Aż mi goopio napisać, że się cieszę, ale żem chochlik to zacieram łapki z radości, zacieram: oj, kafffka będzie, będzie, oj .. a i tak mam dwie kafffki tutaj w styczniu he he z P_w_G !!!! Jedną to nawet z noclegiem u mnie Tralalalala...!!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 04.01.12, 10:44 Czy jedna z tych marudzących to ja???? hahahahahahhahaha Odpowiedz Link
rene1231 Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 05.01.12, 20:33 A czyżby ta druga to ja????? <myśli> Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 05.01.12, 22:48 A skąd znowu? Póki nie słyszę od Was, że Warszawa to na końcu świata, że nie po drodze, że daleko itp... - w życiu nie nazwę Was maruderami!!! Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 17.05.14, 22:49 Słuchajcie.. upadł pomysł? Taki wątek mi się odkopał przypadkiem!!!! Była już tu kaffka z Kalanitką i Bachulą... prawda? Pod drzewkiem bożonarodzeniowym, znaczy choinką I co? I to wszystko? Pojedyncze kaffki z każdą z Was a i owszem się zdarzają ale zbiorcza? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 18.05.14, 17:04 bebiak napisała: > Była już tu kaffka z Kalanitką i Bachulą... prawda? Pod drzewkiem bożonarodzeni > owym, znaczy choinką > I co? I to wszystko? > Pojedyncze kaffki z każdą z Was a i owszem się zdarzają ale zbiorcza? Drzewiej bywalo, iz z jednego samolotu z Aten sie wylewal na Okeciu tlum Polek w Grecji obladowanych dziecmi.....wprost w ramiona Bebiaka obladowanego pluszakami )) Ale to byly czasy. Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 19.05.14, 00:41 bachula_gr napisała: > Drzewiej bywalo, iz z jednego samolotu z Aten sie wylewal na Okeciu tlum Polek > w Grecji obladowanych dziecmi.....wprost w ramiona Bebiaka obladowanego pluszak > ami )) Ale to byly czasy. Pamiętam, pamiętam to niesamowite spotkanie !!!! Echhh, łezka się w oku - i takie tam.... Ileż to lat temu było? Całe mnóstwo! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 19.05.14, 12:26 bebiak napisała: > Echhh, łezka się w oku - i takie tam.... > Ileż to lat temu było? > Całe mnóstwo! Cale piec Odpowiedz Link
sylwialew Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 19.05.14, 13:47 No ja jestem zaaaaa takim spotkaniem Bachula będziesz w Polsce na wakacje?? Odpowiedz Link
sylwialew Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 20.05.14, 22:11 No jak co ??? Spotkanie się zorganizuje Odpowiedz Link
penteli Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 21.05.14, 10:12 A co stoi na przeszkodzie? Ja się piszę. Proponuję, żeby kontynuować mailowo. Odpowiedz Link
rene1231 No i.....? 05.06.14, 23:45 Ostatni tydzień czerwca mam urlop moje miłe Panie ,tylko 27 musze być na miejscu.Czekam na odzew!!!!!! Odpowiedz Link
bebiak Re: No i.....? 06.06.14, 00:18 Warszawa czeka zawsze!!!! ... i ja w niej też czekam zawsze .... Odpowiedz Link
sylwialew Re: No i.....? 09.06.14, 19:22 Moje kochane ja w czerwcu oraz lipcu odpadam.25 czerwca przylatuje syn i latamy załatwiać uniwerek (jak zda maturę of course) później razem wracamy do Grecji i siedzę tam do końca lipca.Więc jak coś to dopiero sierpień Buziaki Odpowiedz Link
rene1231 Re: No i.....? 09.06.14, 22:33 sylwialew napisała: .Więc jak coś to dopiero sierpień Ja do 10 sierpnia mam urlop od 28 lipca ,tylko ze u mnie odpada kazdy piatek .Tak jak pisalam ....w czerwcu tez moge.... Odpowiedz Link
bachula_gr Re: No i.....? OT- sylwialew a studia 10.06.14, 11:47 Sylwia, po polsku bedzie pieroworodny studiowal???????????????? Odpowiedz Link
sylwialew Re: No i.....? OT- sylwialew a studia 10.06.14, 18:34 Nie wiem jak to będzie Bachulka :-p bo właśnie osiwiałam kiedy pan zapytany o to jaki będzie koszt przetłumaczenia 4 stron z greckiego na polski napisał 1221,52 zł kuwa to jakiś kosmos.Macie jakiegoś tłumacza żeby polecić???? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: No i.....? OT- sylwialew a studia 11.06.14, 06:03 Ksztalc dziecie, ksztalc, niech tlumaczem przysieglym zostanie! Szok. Dawno niczego nie dawalam do tlumaczenia ale cena szokuje. Cos Ty tam w tych papierach powypisywala?! )))) Odgrzebie namiary na "mojego" tlumacza, gdzies ze Slaska pan byl I korespondencyjnie zalatwial. Odezwe sie wieczorem. Odpowiedz Link
izka7790 Re: No i.....? OT- sylwialew a studia 11.06.14, 15:33 Sylwia jak chcesz to są namiary na "moją" panią tłumacz: Anna Mudel PROXIMUSS | Kompleksowa Obsługa Biznesu www.e-ling.eu | e-mail: ania@tlumacz.com.pl tel: 0222442206 fax: 0222442207 mobile: +48509504111 GG: 11982639 SKYPE: e-ling.eu Koszt standardowego tłumaczenia przysięgłego to był 75 zł za stronę. Za odpisy 50% stawki. Wszystko załatwiałam przez telefon i internet. Szybko, tanio i bezstresowo. Pewnie stawki nieco się zmieniły, ale jak chcesz to zadzwoń albo napisz i zapytaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bachula_gr Re: No i.....? OT- sylwialew a studia 11.06.14, 20:08 Kazimierz Szypula: szypula@wb.pl Mailowo robi wycene etc Odpowiedz Link
bachula_gr Re: No i.....? OT- sylwialew a studia 11.06.14, 20:10 a co chce studiowac???????????????????? Odpowiedz Link
margarita6 Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 11.06.14, 08:59 Sylwia a w Grecji lepiej tego nie przetlumaczyc ,zawsze to taniej chyba. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 11.06.14, 12:53 margarita6 napisał: > Sylwia a w Grecji lepiej tego nie przetlumaczyc ,zawsze to taniej chyba. Taniej pewnie tak, ale tlumaczy przysieglych brak. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 12.06.14, 11:31 Dzięki dziewczyny Znalazłam taniej (około 400zł) i już dokumenty się tłumaczą.To jeszcze nie koniec bo jak dostaniemy świadectwo maturalne to też trzeba będzie przetłumaczyć, i jeszcze apostile gryyyy jakie to wszystko zagmatwane. Ale jak tam nasze plany spotkania ??? Odpowiedz Link
penteli Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 13.06.14, 11:09 Proponuję, żeby się tu wpisały osoby, które chcą ewentualnie przyjechać a resztę spróbujemy załatwić w mailach. Odpowiedz Link
bebiak Re: Spotkanie polek w Polsce ???? 14.06.14, 10:05 rene1231 napisała: > Gdzie i kiedy???? O to to to!!!!! Odpowiedz Link