Dodaj do ulubionych

LOTY DO POLSKI

01.03.13, 00:02
Witam wszystkich serdecznie!
Waszej uwadze polecam nowe połączenie lotnicze.
Od marca z Salonik latać będzie AIR BERLIN (WARSZAWA,GDAŃSK I KRAKÓW).Można znaleźć bilety w atrakcyjnych cenach.Będzie latał też AEGEAN,ale z tego co udało mi się sprawdzić AIR BERLIN oferuje korzystniejsze ceny biletów.
Pozostaje nam jeszcze latająca od jesieni linia AUSTRIAN w kooperacji z naszym LOT.
Ostatnio miałam okazję korzystać z tego ostatniego połączenia.Sam lot w porządku,ale oczekiwanie na lotnisku w Wiedniu bardzo męczące i....kosztowne.Kanapki 6 euro,coca-cola 3,40e ,a zwykła woda w małej butelce 3,20e!
Ja już zakupiłam bilet na lato w AIR BERLIN na czerwiec i powrót sierpień za 353e na 2 osoby!!!
Odliczam...aby do czerwca!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: LOTY DO POLSKI- AIR BERLIN 01.03.13, 07:17
      Gdzie widzisz marzec? Na stronie polskie lotniska dopiero od konca maja, 25.05.2013 - 12.10.2013
    • monikagano55 Re: LOTY DO POLSKI 01.03.13, 12:36
      MIAŁAM NA MYŚLI MOŻLIWOŚĆ KUPNA. AIR BERLIN LATA OD 25.05 DO 12.10 ,AEGEAN OD 7.03 DO 26.10.LOTY Z AUSTRIAN A. DOSTĘPNE SĄ PRZEZ CAŁY ROK.
      POZDRAWIAM
      • bachula_gr Re: LOTY DO POLSKI 01.03.13, 20:25
        Tak czy siak, na marzec i kwiecien przynajmniej nadal kicha totalna, zwlaszcza finansowa, z Salonik.
        Sobie teoretycznie przegladam bo praktycznie szanse na Polske dopiero w lecie i to raczej automobilem....
    • bebiak Dwa dni niższych cen w PLL LOT 05.03.13, 22:12
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,13504065,LOT_walczy_o_pasazerow__cwierc_miliona_biletow_na.html#BoxBizTxt
      • mamalal-ka Re: Dwa dni niższych cen w PLL LOT 06.03.13, 13:57
        Nawet mi zamailowali z tą wiadomością....niestety jednak klikając w kup teraz wyświetla się komunikat:
        "Promocja jest dostępna na następujących rynkach:
        Polska "
        KISZKA JAKAŚ !
        • izka7790 Re: Dwa dni niższych cen w PLL LOT 06.03.13, 18:47
          Nie martw się Kaśka , ty i tak masz bliżej do cywilizacji niż ja uncertain
          Ciągle czytam, że nowe połączenia lotnicze lub promocje, tylko dlaczego nic nie leci do mnie!
          Z tego powodu zrezygnowałam z wylotu w tym roku do Polski bo w sezonie to ja nie mogę,
          a poza nie mam jak. I to się nazywa KICHA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka