Dodaj do ulubionych

Dieta cud potrzebna od zaraz!

05.06.06, 21:48
Tytul i pomysl zwalilam z watku o hobby ,od Bachy,przyznaje bez bicia.
Dziewczyny,ktora sie odchudza i jaka diete stosuje,przyznac sie szybko tutaj
prosze.
Obserwuj wątek
    • ana_mama_patrycji Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 21:56
      Na śniadanie wielka kanapka z masłem i dużą ilością dżemu, później pączek, zupa
      zagęszczana z makaronem, drugie danie - kotlety, kapusta, w między czasie
      podjadanie ciastek, ciasteczek i czekolad.

A tak poważnie to zaczynam robić brzuszki bo .........przytyło się. A w diety
      nie wierze, i ja niemam samo zaparcia i uwielbiam słodycze.
    • pawelek1911 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 21:57
      dziewczyny,a są takie?
    • pawelek1911 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:02
      a tak poważnie-jak już widzę,że przesadziłam to jem obiad na deserowym
      talerzyku.diety z ważeniem,mierzeniem i oddzielnym gotowaniem już na starcie
      mnie zniechęcają.a...i rezygnuję ze słodyczy i "zajeżdżam" rower.
    • margarita6 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:18
      Dziewczyny,ten watek zawdzieczacie tak naprawde Ance.Nad morzem w stroju
      kapielowym ja przy niej wygladam jak hipcio,maz tez sie podsmiewa ,ze mi sie
      przytylo ,wiec postanowilam cos z tym zrobic.
      Diet roznego rodzaju tez nie lubie i nigdy w zadnej nie wytrwalam do konca,ale
      z tym tluszczykiem cos trzeba zrobic i to szybko,bo lato w pelni.
      • ana_mama_patrycji Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 06.06.06, 12:28
        Gocha bez przesady, ja jeszcze nigdy tak dużo nie warzyłam jak teraz( oprócz
        ciąży). Mój brzusio wygląda jak w 6 miesiącu. Zaczęłam robić brzuszki. Ale jak
        tak kocham słodycze i lody !!!! Kurcze może faktycznie jakiś aerobik albo coś w
        tym stylu. Może razem - kto się pisze ??????
        • annielika Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 12:14
          aaania!!! ja sie pisze!!!!!!!!!!!!!!! nie lubie chodzic sama na aerobik, bo w
          dodatku wszystko robie na odwrot niz trzeba, oni w lewo, ja w prawo. zwlaszcza
          gdy sa lustra! wiec w towarzystwie by bylo razniej.

pozdr.
          • zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 14:06
            ja tez bym chciala...heheh ale jeszcze nie moge bo jestem w polsce, moze w
            lipcu.znacie ceny jakie sa na taki aerobik?????? buzka
    • agniecha313 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:19
      W tamtym roku w kwietniu zaczelam chodzic na silownie,fitnes i inne duperelki
      ktore mozna znalezc w dobrej silowni,bez diety ale uwazalam co jem i nie jadlam
      slodyczy schudlam przez 3 miesiace 11kg.Na zajecia chodzilam codziennie oprocz
      soboty i niedzieli,rano od 9.00 do 11.30.Sauna Hammam i pomoglo,nie wierze w
      zadne diety cud,potrzebna silna wola
    • agapi-mou Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:44
      Jesli chodzi o jedzenie to zasada ŻP (co sie brzydko tlumaczy żreć pół) ale sie
      sprawdza przynajmniej jesli o mnie chodzi no i nie jem w poznych godzinach
      wieczornych i nocnych, a i slodycze to ich jak najmniej choc czasem i tak sie
      sobie pozwala bo to takie przyjemne wink Ale najwazniejsze moim zdaniem sa
      cwiczenia... trzeba sie ruszac... w moim przypadku jest to fitness, bieganie i
      jesli sie da to plywanie tez czasem... przyznam ze teraz gdy jestem daleko od
      Grecji i mego Agapi to sie czesto wyzywam na sobie przy glosnej muzyce zeby
      czyms zajac czas w wolnych chwilach gdy mi sie nudzi zeby zagluszyc tesknote i
      kalorie sie spalaja wink Ale jeszcze jedenascie dni i bede kolejna Polka w Grecji
      wprawdzie jeszcze tylko na wakacje bo musze wrocic na przyszly rok magisterski
      ale na razie tylko sie ciesze tym wyjazdem bo coz by inaczej wink
      • bachula_gr Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:47
        agapi-mou napisała:

1/ ....no i nie jem w poznych godzinach wieczornych i nocnych,
        2/.... teraz gdy jestem daleko od Grecji i mego Agapi

Smiem twierdzic, ze punkt 1/ wynika z punktu 2/. Oby Ci sie udalo kontynuowac
        ten zwyczaj rowniez w Grecji, zlwaszcza kiedy letnie noce takie dlugie.....
    • koukla Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 23:10
      litry kawy + paczka papierosow dziennie + odpowiednia porcja stresu.
      Nikomu nie polecam, choc w moim przypadku dziala...
    • olna Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 06.06.06, 10:16
      Na mnie dziala ok 2 litrow wody wypijanych przez caly dzien.Zwlaszcza rano jak
      duzo w siebie wleje to potem nie ma miejsca na bardziej tresciwe zarelko.No i
      staram sie nie kupowac slodyczy.
      • bachula_gr Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 06.06.06, 11:16
        Z ta woda to fakt, zapelnia. Podobnie jak mleko. Moja szwagierka, ktora trzeba
        jej przyznac ma bardzo silna wole w temacie diety, od czasu do czasu wlasnie
        przechodzi na mleko. Tzn. je trzy posilki dziennie a w miedzyczasie uczucie
        glodu zalewa mlekiem.

Z silna wola u mnie na bakier, najbardziej skuteczna diete przeszlam... na
        greckiej porodowce! Zarowno na poczatku kwietnia jak i w lipcu panowaly tam
        tropikalne warunki co w polaczeniu z hektolitrami wypijanej wody spowodowaly
        spadek 80% "nadwagi" ciazowej w 3 dni.
        No ale na powtorke z takiej diety sie juz NIE pisze. Co to to nie.
        • annielika Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 12:19
          ale chyba chude pije? ja kiedys dosyc duzo pilam mleka i strasznie przytylam.
          poza tym teraz nie pije prawie wcale.

jesli o mnie chodzi i diete, to musze przyznac, ze przytylam w grecji. ale to
          przez te slodko slodkie slodycze. booooosz, ile oni tego cukru sypia. chyba
          wiekszosc to na cukrzyce cierpi!!! wiec ostatnio ograniczylam je do minimum, i
          wieczorami staram sie nie jesc. a jesli juz to jakis owoc.

aaa, i jeszcze trzeba sie ruszac... spacerki nie sa przyjemne w tym
          zaspalinowanym miescie, ale czasem jezdzimy gdzies w milcze i zielensze tereny.
          • bachula_gr Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 13:46
            annielika napisała:
            > ale chyba chude pije? ja kiedys dosyc duzo pilam mleka i strasznie przytylam.

Wlasnie nie chude tylko 3.2%. Po szklance.
            Ale ona rodowita Greczynka wiec moze ma inna przemiane materii wink
    • flisvos Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 00:35
      ja nigdy nie mam problemow typu "10 kg do zrzucenia" ale jak tylko widze ze
      lekko brzuszek odstaje od reszty to zaraz ograniczam slodycze(pozbyc sie ich
      niestety nie moge), pije duuuuzo wody, wcinam jogurtym warzywa i owoce; zero
      piczywa czy ziemiakow, chude miesko i tyle; zawsze dziala
    • zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 14:05
      hehehe, mam ten sam problem, potrzebuje superkowej diety, ktora da stale
      efekty.... świcze callanetics i to mi pomaga troszke na
      brzuszek....www.wizaz.pl/callanetics/index.php link jakby kogos
      interesowal, nie wiem czy bedzie aktywny...ale potrzebuje tez dietki wink
    • olna Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 08.06.06, 08:31
      Wiecie co,zauwazylam,ze tu w grecji chleb jest bardzo zdradliwy.Jak jest swiezy
      to by sie zjadlo caly naraz,przynajmniej kolo nas pieka pyszny,poza tym tu
      podaja chleb do obiadu,kolacji itp.
    • sylwialew Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 11.06.06, 21:36
      Z dieta to ja tez mam na bakier, dwz dni wytrzymuje a pozniej najem sie za 5
      dni. U mnie to problem jest ze slodyczami bo jesc to nie jem (Duzo)potrafie
      kupic sloik Merendy i zajadac lyzka od zupy sad.Do tej pory chodzilam na Yoge
      ale jak wiecie nic nie pomaga wiec postanowialm isc jeszcze na silownie
      zobaczymy kiedy sie zbiore
    • zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 09:28
      EHHHHzadna widocznie sie nie potrzebuje odchudzac, bo zadne diety tu nie
      ma...buuuuu ;-/ ja juz mam zalamke, jak ja na plaze wyjde wink)))))hehehehehe
      • olna Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 09:42
        Z plaza tu akurat nie ma problemuwinkZnajome puszyste Polki bardzo chetnie
        opalaja sie na greckich plazach bo przy rozpasionych Greczynkach i tak
        wygladaja jak laski.
        • ana_mama_patrycji Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 09:44
          Tak Olna masz rację naszę krągląści są niczym w porównaniu z krąąągłościami
          Greczynek.
          • zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 22:41
            no niby tak, ale moj facet nie widzial mnie 2 miesiące i na pewno zauwazy pewną
            ZMIANE hehehe/niekoniecznie na dobre /
            • tutanka Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 18.06.06, 09:31
              eh tam, nie przejmuj sie.napewno bedzie sie cieszyl ze zobaczyl ciebie, a ze w
              troszeczke wiekszym wydaniu, to juz nie ma znaczeniasmile
              pamietaM JAK JA SIE PRZEJMOWALAM, ZE PRZED WYLOTEM NA FERIe FRYZJERKA ZROBILA
              MI TROCHE CIEMNIEJSZY BALEJAZ i myslalam ze jak juz nie jestem blondynka to
              moje kochanie nie bedzie zadowolonesmile
              nawet nie zauwazyl, a kiedy go spytalam, to powiedzial, ze nie wazne co na
              glowie, tylko co w glowiesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka