margarita6 05.06.06, 21:48 Tytul i pomysl zwalilam z watku o hobby ,od Bachy,przyznaje bez bicia. Dziewczyny,ktora sie odchudza i jaka diete stosuje,przyznac sie szybko tutaj prosze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana_mama_patrycji Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 21:56 Na śniadanie wielka kanapka z masłem i dużą ilością dżemu, później pączek, zupa zagęszczana z makaronem, drugie danie - kotlety, kapusta, w między czasie podjadanie ciastek, ciasteczek i czekolad. A tak poważnie to zaczynam robić brzuszki bo .........przytyło się. A w diety nie wierze, i ja niemam samo zaparcia i uwielbiam słodycze. Odpowiedz Link
pawelek1911 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:02 a tak poważnie-jak już widzę,że przesadziłam to jem obiad na deserowym talerzyku.diety z ważeniem,mierzeniem i oddzielnym gotowaniem już na starcie mnie zniechęcają.a...i rezygnuję ze słodyczy i "zajeżdżam" rower. Odpowiedz Link
margarita6 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:18 Dziewczyny,ten watek zawdzieczacie tak naprawde Ance.Nad morzem w stroju kapielowym ja przy niej wygladam jak hipcio,maz tez sie podsmiewa ,ze mi sie przytylo ,wiec postanowilam cos z tym zrobic. Diet roznego rodzaju tez nie lubie i nigdy w zadnej nie wytrwalam do konca,ale z tym tluszczykiem cos trzeba zrobic i to szybko,bo lato w pelni. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 06.06.06, 12:28 Gocha bez przesady, ja jeszcze nigdy tak dużo nie warzyłam jak teraz( oprócz ciąży). Mój brzusio wygląda jak w 6 miesiącu. Zaczęłam robić brzuszki. Ale jak tak kocham słodycze i lody !!!! Kurcze może faktycznie jakiś aerobik albo coś w tym stylu. Może razem - kto się pisze ?????? Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 12:14 aaania!!! ja sie pisze!!!!!!!!!!!!!!! nie lubie chodzic sama na aerobik, bo w dodatku wszystko robie na odwrot niz trzeba, oni w lewo, ja w prawo. zwlaszcza gdy sa lustra! wiec w towarzystwie by bylo razniej. pozdr. Odpowiedz Link
zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 14:06 ja tez bym chciala...heheh ale jeszcze nie moge bo jestem w polsce, moze w lipcu.znacie ceny jakie sa na taki aerobik?????? buzka Odpowiedz Link
agniecha313 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:19 W tamtym roku w kwietniu zaczelam chodzic na silownie,fitnes i inne duperelki ktore mozna znalezc w dobrej silowni,bez diety ale uwazalam co jem i nie jadlam slodyczy schudlam przez 3 miesiace 11kg.Na zajecia chodzilam codziennie oprocz soboty i niedzieli,rano od 9.00 do 11.30.Sauna Hammam i pomoglo,nie wierze w zadne diety cud,potrzebna silna wola Odpowiedz Link
agapi-mou Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:44 Jesli chodzi o jedzenie to zasada ŻP (co sie brzydko tlumaczy żreć pół) ale sie sprawdza przynajmniej jesli o mnie chodzi no i nie jem w poznych godzinach wieczornych i nocnych, a i slodycze to ich jak najmniej choc czasem i tak sie sobie pozwala bo to takie przyjemne Ale najwazniejsze moim zdaniem sa cwiczenia... trzeba sie ruszac... w moim przypadku jest to fitness, bieganie i jesli sie da to plywanie tez czasem... przyznam ze teraz gdy jestem daleko od Grecji i mego Agapi to sie czesto wyzywam na sobie przy glosnej muzyce zeby czyms zajac czas w wolnych chwilach gdy mi sie nudzi zeby zagluszyc tesknote i kalorie sie spalaja Ale jeszcze jedenascie dni i bede kolejna Polka w Grecji wprawdzie jeszcze tylko na wakacje bo musze wrocic na przyszly rok magisterski ale na razie tylko sie ciesze tym wyjazdem bo coz by inaczej Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 22:47 agapi-mou napisała: 1/ ....no i nie jem w poznych godzinach wieczornych i nocnych, 2/.... teraz gdy jestem daleko od Grecji i mego Agapi Smiem twierdzic, ze punkt 1/ wynika z punktu 2/. Oby Ci sie udalo kontynuowac ten zwyczaj rowniez w Grecji, zlwaszcza kiedy letnie noce takie dlugie..... Odpowiedz Link
koukla Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 05.06.06, 23:10 litry kawy + paczka papierosow dziennie + odpowiednia porcja stresu. Nikomu nie polecam, choc w moim przypadku dziala... Odpowiedz Link
olna Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 06.06.06, 10:16 Na mnie dziala ok 2 litrow wody wypijanych przez caly dzien.Zwlaszcza rano jak duzo w siebie wleje to potem nie ma miejsca na bardziej tresciwe zarelko.No i staram sie nie kupowac slodyczy. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 06.06.06, 11:16 Z ta woda to fakt, zapelnia. Podobnie jak mleko. Moja szwagierka, ktora trzeba jej przyznac ma bardzo silna wole w temacie diety, od czasu do czasu wlasnie przechodzi na mleko. Tzn. je trzy posilki dziennie a w miedzyczasie uczucie glodu zalewa mlekiem. Z silna wola u mnie na bakier, najbardziej skuteczna diete przeszlam... na greckiej porodowce! Zarowno na poczatku kwietnia jak i w lipcu panowaly tam tropikalne warunki co w polaczeniu z hektolitrami wypijanej wody spowodowaly spadek 80% "nadwagi" ciazowej w 3 dni. No ale na powtorke z takiej diety sie juz NIE pisze. Co to to nie. Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 12:19 ale chyba chude pije? ja kiedys dosyc duzo pilam mleka i strasznie przytylam. poza tym teraz nie pije prawie wcale. jesli o mnie chodzi i diete, to musze przyznac, ze przytylam w grecji. ale to przez te slodko slodkie slodycze. booooosz, ile oni tego cukru sypia. chyba wiekszosc to na cukrzyce cierpi!!! wiec ostatnio ograniczylam je do minimum, i wieczorami staram sie nie jesc. a jesli juz to jakis owoc. aaa, i jeszcze trzeba sie ruszac... spacerki nie sa przyjemne w tym zaspalinowanym miescie, ale czasem jezdzimy gdzies w milcze i zielensze tereny. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 13:46 annielika napisała: > ale chyba chude pije? ja kiedys dosyc duzo pilam mleka i strasznie przytylam. Wlasnie nie chude tylko 3.2%. Po szklance. Ale ona rodowita Greczynka wiec moze ma inna przemiane materii Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 00:35 ja nigdy nie mam problemow typu "10 kg do zrzucenia" ale jak tylko widze ze lekko brzuszek odstaje od reszty to zaraz ograniczam slodycze(pozbyc sie ich niestety nie moge), pije duuuuzo wody, wcinam jogurtym warzywa i owoce; zero piczywa czy ziemiakow, chude miesko i tyle; zawsze dziala Odpowiedz Link
zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 07.06.06, 14:05 hehehe, mam ten sam problem, potrzebuje superkowej diety, ktora da stale efekty.... świcze callanetics i to mi pomaga troszke na brzuszek....www.wizaz.pl/callanetics/index.php link jakby kogos interesowal, nie wiem czy bedzie aktywny...ale potrzebuje tez dietki Odpowiedz Link
olna Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 08.06.06, 08:31 Wiecie co,zauwazylam,ze tu w grecji chleb jest bardzo zdradliwy.Jak jest swiezy to by sie zjadlo caly naraz,przynajmniej kolo nas pieka pyszny,poza tym tu podaja chleb do obiadu,kolacji itp. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 11.06.06, 21:36 Z dieta to ja tez mam na bakier, dwz dni wytrzymuje a pozniej najem sie za 5 dni. U mnie to problem jest ze slodyczami bo jesc to nie jem (Duzo)potrafie kupic sloik Merendy i zajadac lyzka od zupy .Do tej pory chodzilam na Yoge ale jak wiecie nic nie pomaga wiec postanowialm isc jeszcze na silownie zobaczymy kiedy sie zbiore Odpowiedz Link
zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 09:28 EHHHHzadna widocznie sie nie potrzebuje odchudzac, bo zadne diety tu nie ma...buuuuu ;-/ ja juz mam zalamke, jak ja na plaze wyjde )))))hehehehehe Odpowiedz Link
olna Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 09:42 Z plaza tu akurat nie ma problemuZnajome puszyste Polki bardzo chetnie opalaja sie na greckich plazach bo przy rozpasionych Greczynkach i tak wygladaja jak laski. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 09:44 Tak Olna masz rację naszę krągląści są niczym w porównaniu z krąąągłościami Greczynek. Odpowiedz Link
zagubiona_274 Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 17.06.06, 22:41 no niby tak, ale moj facet nie widzial mnie 2 miesiące i na pewno zauwazy pewną ZMIANE hehehe/niekoniecznie na dobre / Odpowiedz Link
tutanka Re: Dieta cud potrzebna od zaraz! 18.06.06, 09:31 eh tam, nie przejmuj sie.napewno bedzie sie cieszyl ze zobaczyl ciebie, a ze w troszeczke wiekszym wydaniu, to juz nie ma znaczenia pamietaM JAK JA SIE PRZEJMOWALAM, ZE PRZED WYLOTEM NA FERIe FRYZJERKA ZROBILA MI TROCHE CIEMNIEJSZY BALEJAZ i myslalam ze jak juz nie jestem blondynka to moje kochanie nie bedzie zadowolone nawet nie zauwazyl, a kiedy go spytalam, to powiedzial, ze nie wazne co na glowie, tylko co w glowie Odpowiedz Link