Dodaj do ulubionych

Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!!

18.08.06, 13:48
Postanowilam ze 1 wrzesnia zaczne diete bo wygladam juz jak mala swinka czy
ktoras z Was chce sie dolaczyc bedzie weselej ????????????????
Obserwuj wątek
    • filakia1 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 14:42
      ja też mam w planach dietę (juz od kwietnia zaczynam... smile tak sobie
      postanowiłam, jak mój M. pojechał do Grecji.tak sie cieszylam, że koniec z
      wieczornym obżarstwem więc bez problemu schudnę, a tu waga ani
      drgnie...niedługo przymiarka sukni slubnej - myślałam, ze po niej będą musieli
      ją zwężać no ale...ja chyba jem z tęsknoty, za 2 tygodnie zacznę z radości, bo
      M. wraca.normalnie błędne koło.jedynym zadowolonym z moich nowych kilogramów
      jest mój M, bo wreszcie wyglądam jak prawdziwa kobieta i mam tyłek... a mnie to
      wcale nie cieszy sad nic nie pomaga ani stres, ani zapiernicz w robocie - wręcz
      przeciwnie.
      mam nadzieję,że Tobie się uda
      pozdrawiam i trzymam kciuki smile)))
    • flisvos Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 14:59
      no to trzymamy kciuki!
      powodzenia!
    • margarita6 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 15:17
      Ja tez sobie obiecalam,ze od wrzesnia zaczynam DIETE.Teraz oczywiscie przytylo
      mi sie na mamusinych obiadkach i ciastach....
      A ,wiec Sylwia ja zaczynam z Toba!
    • annielika Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 15:53
      Ja rowniez. Zaczynam nawet chodzic na basen... badania lekarskie mam juz za
      soba, uff, dzieki ktorym pierwszy raz zetknelam sie ze sluzba zdrowia... i
      eeeeeeeeeeehhh, szkoda slow. Ale przynajmniej kardiolog byl przesympatyczny,
      zreszta znajomy rodzinysmile No wiec basen, wiecej spacerow i zadnych slodyczy.
      Strasznie tu przytylam i wlasnie przez to wieczorne zajadanie slodkosci.

Wiec jestem z wamismile
      • bachula_gr Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 16:19
        O... widze, ze watek o diecie jak lep na muchy, nagle wszystkie panie znajduja
        droge do klawiatury wink Jak tylko frekwencja na forum bedzie spadac zakladamy
        watek dietetyczny.

Mnie w Polsce udalo sie niepostrzezenie zrzucic 3 kilogramy. Wielkomoiejskie
        tropiki zrobily swoje pilismy po kilka litrow wody dziennie i zywilismy se
        praktycznie wylacznie lodami wink No i bieganie z piaskownicy do piaskownicy, z
        imprezy na impreze, z urzedu do urzedu tez pomogly.

Niestety juz "odrabiam" wiec jak najbardziej pisze sie na wspolna diete. Zero
        greckiego bialego chlebka i rowerek treningowy - oto moje zalozenia na 1
        wrzesnia i potem!

A moze upublicznimi swoja wage 1/9/2006 a potem bedziemy co tydzien np wpisywac
        nowe wyniki???

• bob75rob1 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 20:34
      Ja co prawda jeszcze nie zaczynam, ale coś czuję, że to co zrzuciłam mimochodem
      po przyjeździe tutaj pod koniec kwietnia, zaczynam odrabiać. Sierpień został
      miesiącem obżarstwa, w kafenionie spokój, bo wszyscy wyjechali na wakacje więc
      i my myślimy o wyjeździe do Włoch (żeby nam samochodu nie zarekwirowała
      policja, bo po 6 miesiącach pobytu na obcych blachach, niestety mogą, więc
      trzeba wyjechać poza granice kraju).
      • bachula_gr Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!!- OT: bob75rob1 18.08.06, 21:12
        bob75rob1 napisała:

> ....myślimy o wyjeździe do Włoch (żeby nam samochodu nie zarekwirowała
        > policja, bo po 6 miesiącach pobytu na obcych blachach, niestety mogą, więc
        > trzeba wyjechać poza granice kraju).

Malgosiu, z ciekawosci zapytam- co Wam da wykazd do Wloch? Przeciez nawet sladu
        nie bedziecie miec w paszporcie, zescie tam byli. Zakladam, ze promem sie
        dostaniecie do Italii a nie nadacie autka na bagaz podreczny wink))

W temacie jazdy na polskich tablicach i przerejestrowywania autka radze sie
        zwrocic do kolezanki KATERINAKI, ktora ma ten temat przerobiony na swoim CLIO.
        • bob75rob1 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!!- OT: bob75rob1 18.08.06, 21:25
          Przy zakupie biletów na prom podaje się numery rejestracyjne samochodu i są one
          wydrukowane na bilecie. Teraz właśnie takie mamy jak Bartek płynął z Ancony w
          kwietniu.
          • bachula_gr Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!!- OT: bob75rob1 18.08.06, 22:16
            Niby tak... numery sie podaje ale nikt tego nie respektuje. Na nasza przeprawe
            promowa w czerwcu/lipcu bilety kupowal znajomy, ktory odruchowo podal numery
            swojego auta zamiast naszego! Nie zgadzala sie ani jedna literka ani jedna
            cyferka. Wiec ja panikara "uderzylam" do Minoan Lines chcac to odkrecic a oni
            stwierdzili, ze to tylko pro forma, liczy sie rodzaj i rozmiar auta a nie
            konkretne numery. Bylam w szoku ale faktycznie zarowno w jedna jak i w druga
            strone nikt nie sprawdzal danych z biletu z blachami.
            To tak informacyjnie, bo moze Wam faktycznie to sprawe wyjasni jakby co- tfu-
            tfu.
            • bob75rob1 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!!- OT: bob75rob1 18.08.06, 22:21
              Dzięki, napisałam już do Katerinaki, bo rzeczywiście trzeba to jakoś rozwiązać.
              Ponoć w grudniu już się prawo trochę w tej kwestii zmieniło i mogę zająć
              samochód jedynie w bardzo wyjątkowych sytuacjach (gdy nie jest on nigdzie
              ubezpieczony). Generalnie, Grecja łamie prawo unijne takim zachowaniem, ale cóż
              to my jesteśmy u nich, a nie odwrotnie.
    • sylwialew Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 08:26
      Wracajac do diety hihihihihi ja waze 55kg przy wzroscie 1.56( stalam po rozum
      jak dawali wzrost winkciesze sie ze bede miala towarzystwo
    • sylwialew Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 22.08.06, 12:13
      Ja sie tak nie bawie no gdzie te wasze kilogramy tylko ja sie zdradzilam ze
      swoimi ?????? buuuuuuuuuuuuuu
      • bachula_gr Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 22.08.06, 15:55
        sylwialew napisała:

> Ja sie tak nie bawie no gdzie te wasze kilogramy tylko ja sie zdradzilam ze
        > swoimi ?????? buuuuuuuuuuuuuu

Bo moze trzeby wprowazdic kolejny obowazkowy- tym razem w kg i cm- watek
        zapoznawczy, skoro takie zainteresowanie dieta???

PS - 175 i 67, do wagi z dniu slubu brakuje a raczej zalega 4kg!
        • annielika Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 22.08.06, 16:06
          mmm, no to i ja sie dopisze... ale tak tylko orientacyjnie, poniewaz nie
          posiadam wagi... 170cm i jakies 63-64kgsad
          • annielika Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 23.08.06, 01:31
            no dobrze, moje zapytanie akurat pasuje do tematu diety... slyszalyscie moze o
            tluszczach trans, ktore jak zadne inne nie otluszczaja nam brzuszkow? naukowo
            potwierdzone!!!!! sa straaaasznie grozne!!! wiec zamiast utwardzonych wodorem
            roslinnych tluszczy wcinam maselko!!! tutaj wszystko na oliwie, nawet margaryna,
            ale teraz przeszlam jednak na lurpaka! czy moze ktos wie, czy ta oliwe tez musza
            wodorem potraktowac zeby sie utwardzila? czy zle rozumuje?
    • sylwialew Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 23.08.06, 08:10
      Ojej ale wy wysokie jestescie znowu mam dola buuuuuuu sad A z tym kilogramowym
      watkiem to dobry pomysl tylko czy sie wszystkie zgadzacie??????
    • filakia1 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 23.08.06, 08:50
      to ja też się przyznam do mojej wagi: 170 cm i jakieś 65-66 kg (nie wiem
      dokładnie, bo jakiś czas temu - zeby się nie stresować - przestałam się
      ważyć wink kurcze, a może schudłam i w nieświadomości żyje ... smile))))
      mierzyć się też przestałam i jak poszłam zamówić suknię ślubną, to jak mnie
      kobity obmierzały to myślałam, że o kimś innym mówią sad

pozdrawiam serdecznie
    • olna Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 24.08.06, 10:23
      Ja sie co prawda do diety nie wlaczam bo wakacje niezle daly mi w kosc i waga
      mam w sam raz(nawet maz nie kreci nosem a on bardzo czuly na tym punkcie)ale
      moge wam polecic herbatke System Slim Figura produkowana przez rodzimy
      Herbapol.Oczyscza i przyspiesza spalanie.Tesciowa pije co dzien odkad tu
      przyjechala i efekty juz widac.Niestety trzeba sprowadzac z Polski
    • bachula_gr Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 25.08.06, 14:41
      A my w ramach malzenskiej diety od kilku dni na kolacje z mezusiem jemy...
      melona uprzednio schlodzonego w zamrazalniku przez kilka godzin. Po polowie na
      lebka. Ciekawe jakie to bedzie mialo przelozenie wagowe??? wink
      • grazyna0501 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 11:52
        to ja tez sie przyznam: 170 i 63, ale zeby nie bylo dopiero 6 dni minelo od
        porodu, wiec jeszcze nie mialam czasu zrzucic wink
        • jeta0 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 14:54
          Cześć Grażynko,
          lepiej nie "drażnij" smile tych pań, co próbują i próbują, i... rozpocząć dietę.
          170 i 63, hm, to nie tylko po - ale i przed porodem i ciążą całkiem niezła
          relacja numerków.
          Gratuluję pociechy, synek czy córeczka?
          Niech Ci się zdrowo chowa. Na sou zisi!
          Pozdrawiam
          Jeta0
          • grazyna0501 Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 16:12
            dzieki wielkie smile tym razem syn, mam jeszcze 4letnia corke. pozdrawiam
            serdecznie i zycze sukcesow wszystkim odchudzajacym sie. mysle, ze nie numerki
            sa w tym najwazniejsze, ale dobre samopoczucie.
    • sylwialew Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 20:23
      Juz za pare dni za dni pare ..........zaczna sie katorgi no ale wkoncu trzeba
      cos ze soba zrobic czyz nie?
    • sylwialew Re: Zaczynam diete!!!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 14:19
      Tak bede wygladala po diecie hehehe
      zyciegwiazd.onet.pl/1354953,1,hollywoodzkie_siostry_szkielety,artykul.html
    • wiweiorex Pierwszy wrzesnia - zaczynamy:) 01.09.06, 10:19
      Ja mam 167/57 więc chyba niezły stosunek wagi do wzrostu, mimo to chciałabym
      trochę z tyłka zrzucić, a tu porażka - każdy wywalczony kilogram spada z i tak
      mizernego biustu a tyłek jak był wielki, tak jestsad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka