Dodaj do ulubionych

4000 wpisow !!!!!!!!!!!!!

11.10.06, 15:28
Ale sie towarzycho rozrasta
Obserwuj wątek
    • annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:34
      wow, no forum sie rozwija... piszcie wiec dziewczynysmile aaa, i do tego jest nas
      coraz wiecejsmile
      • anitasz30 Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:42
        no...ja chwilowo caly czas pisze smile) tak to jest jak sie ma day off big_grin Zaraz
        oczoplasu dostane big_grin ale tak mi sie teskni za Grecja ze nie moge sie rozstac z
        tym forum...smile
    • koxanaki Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:49
      no właśnie ja tez jestem pod wrażeniem tej ilości wpisów! hihihi i jaka jestem
      dumna, że przystapiłam do tak prężnie rozwijającej się społeczności wink
      wypada Matce Założycielce gratulacje złozyć co niniejszym czynię smile
      • flisvos Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 20:10
        wow, ale nam to szybko idzie smile
        bardzo sie ciesze ze jest nasz tyle i tak po prostu ze jestescie smile
        • annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 20:13
          ooo, czesc flis, milo cie widziecsmile musisz sprobowac mojego marchewkowego
          ciasta!! mowie ci, super! bylam sama pod wrazeniemsmile
          • annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 20:18
            strasznie zboczylam z tematu, soooorki!!! no ale z druuuugiej strony... ciasto
            sie czasem robi by cos uczcicsmile no wiec ja w ten sposob uczcze wlasnie 4000
            wpisow. to rowniez nawiazuje do diety, ktora kilka z nas tutaj wprowadzilosmile
            milo wiec i dietetyczniesmile

no, tym sposobem wiec polaczylam watkiwink
            • bachula_gr Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 21:19
              annielika napisała:

> strasznie zboczylam z tematu, soooorki!!! no ale z druuuugiej strony... ciasto
              > sie czasem robi by cos uczcicsmile no wiec ja w ten sposob uczcze wlasnie 4000
              > wpisow. to rowniez nawiazuje do diety, ktora kilka z nas tutaj wprowadzilosmile
              > milo wiec i dietetyczniesmile

Noooo... zwlaszcza ten KREM nawiazuje do diety wink))))))))))))))))))
              • annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 23:37
                no krem nie jest obowiazkowy! te ktore sie bardziej odchudzaja, robia bez niego,
                a te ktore maja mniej kilogramow, moga sobie zjesc. mozna dodac fat free
                philadelphie i jakies ciensze maslo jesli takowe wogole istnieje. mozna tez
                pozalowac na cukrze... prosze bardzo jaki wyborbig_grin aaa, zamiast cukru, mozna
                dodac moze i miodu! przynajmniej bedzie z jakimis witaminami, a nie tylko puste
                kalorie... no nie, naprawde, inwencje to mam, hihihi.
                • sylwialew Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 12.10.06, 21:09
                  No ja mysle ze jak juz sobie pofolgowac to na calosc jak to bez kremu jak to ser
                  dietetyczny JESC ALBO NIE JESC wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka