sylwialew 11.10.06, 15:28 Ale sie towarzycho rozrasta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:34 wow, no forum sie rozwija... piszcie wiec dziewczyny aaa, i do tego jest nas coraz wiecej Odpowiedz Link
anitasz30 Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:42 no...ja chwilowo caly czas pisze ) tak to jest jak sie ma day off Zaraz oczoplasu dostane ale tak mi sie teskni za Grecja ze nie moge sie rozstac z tym forum... Odpowiedz Link
koxanaki Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:49 no właśnie ja tez jestem pod wrażeniem tej ilości wpisów! hihihi i jaka jestem dumna, że przystapiłam do tak prężnie rozwijającej się społeczności wypada Matce Założycielce gratulacje złozyć co niniejszym czynię Odpowiedz Link
flisvos Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 20:10 wow, ale nam to szybko idzie bardzo sie ciesze ze jest nasz tyle i tak po prostu ze jestescie Odpowiedz Link
annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 20:13 ooo, czesc flis, milo cie widziec musisz sprobowac mojego marchewkowego ciasta!! mowie ci, super! bylam sama pod wrazeniem Odpowiedz Link
annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 20:18 strasznie zboczylam z tematu, soooorki!!! no ale z druuuugiej strony... ciasto sie czasem robi by cos uczcic no wiec ja w ten sposob uczcze wlasnie 4000 wpisow. to rowniez nawiazuje do diety, ktora kilka z nas tutaj wprowadzilo milo wiec i dietetycznie no, tym sposobem wiec polaczylam watki Odpowiedz Link
bachula_gr Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 21:19 annielika napisała: > strasznie zboczylam z tematu, soooorki!!! no ale z druuuugiej strony... ciasto > sie czasem robi by cos uczcic no wiec ja w ten sposob uczcze wlasnie 4000 > wpisow. to rowniez nawiazuje do diety, ktora kilka z nas tutaj wprowadzilo > milo wiec i dietetycznie Noooo... zwlaszcza ten KREM nawiazuje do diety )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annielika Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 23:37 no krem nie jest obowiazkowy! te ktore sie bardziej odchudzaja, robia bez niego, a te ktore maja mniej kilogramow, moga sobie zjesc. mozna dodac fat free philadelphie i jakies ciensze maslo jesli takowe wogole istnieje. mozna tez pozalowac na cukrze... prosze bardzo jaki wybor aaa, zamiast cukru, mozna dodac moze i miodu! przynajmniej bedzie z jakimis witaminami, a nie tylko puste kalorie... no nie, naprawde, inwencje to mam, hihihi. Odpowiedz Link
sylwialew Re: 4000 wpisow !!!!!!!!!!!!! 12.10.06, 21:09 No ja mysle ze jak juz sobie pofolgowac to na calosc jak to bez kremu jak to ser dietetyczny JESC ALBO NIE JESC Odpowiedz Link