sylwialew 20.06.07, 11:47 Pozdrawiam z polskiej ziemi jest naprwade super pogoda wspaniala wlasnie na termometrze 30st.Bawimy sie dobrze tylko czas tak szybko leci buuuuu Olna no i co zta kawusia??? bedziemy w piatek we Wroclawiu moze sie spotkamy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olna Re: Hej dziewczyny !!!! 20.06.07, 13:23 Niestety ja z przyczyn technicznych(grecki paszport Ewki-dwa razy nas cofnieto na policji bo nazwiska byly zle przepisywane,u nas normalka)bede we Wroclawiu dopiero 1 lipca.Mam nadzieje,ze wtedy kawusia bedzie jeszcze mozliwa? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Hej dziewczyny !!!! 20.06.07, 16:25 Olna, to w koncu lecimy razem? Kawusia na pokladzie sky'a??? Odpowiedz Link
olna Re: Hej dziewczyny !!!! 20.06.07, 21:55 No lecimy,lecimy.Napisalam ci na maila gazety bo z tego drugiego przyszedl mi zwrot Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Hej dziewczyny !!!!- olna 20.06.07, 22:14 olna napisała: > No lecimy,lecimy.Napisalam ci na maila gazety bo z tego drugiego przyszedl mi zwrot Ale heca! Randka w ciemno na pokladzie skyeurope Odpisalam z tego drugiego na ten drugi co by nie klopotac gazetowej rozkapryszonej skrzynki. Kalinichta. Odpowiedz Link
penteli Re: Hej dziewczyny !!!! 20.06.07, 16:11 Pozdrawiamy Polske, szybko pozdrawiamy, póki jeszcze mamy prąd, bo przy tym trybie pracy klimatyzatorów na full grozi nam totalny blackout i zgon przy 42 stopniach w weekend.... )) Odpowiedz Link
sylwialew Re: Hej dziewczyny !!!! 21.06.07, 12:25 Olna bardzo mi przykro ale 1 lipca to ja bede w Kalamacie wyla za Polska Odpowiedz Link