ana_mama_patrycji 27.01.09, 08:56 Mamuski jak sie macie, jak Wasze samopoczucie. Ja po 6 latach przerwy czuje sie jak w pierwszej ciazy hahaha. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 27.01.09, 11:46 Hahahaha...ja tez juz zapomnialam jak to jest byc w ciazy Musze przyznac, ze druga znosze zupelnie inaczej, wiecej dolegliwosci mnie dopada to pewnie wiek W PL wyliczono mi dzien porodu na 14 lipiec - urodziny mojej tesciowej.. moj maz jest z 15 lipca tak wiec zobaczymy, moze sie uda i zrobimy mu prezent! Natomiast tutaj w FR moja data to 21 lipiec,gdyz tutaj rozpisuja ciaze na 41 tyg, mam tylko nadzieje, ze tak dlugo to nie potrwa A jak tam Patrycja, cieszy sie??? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami OT-ja spoza grupy 27.01.09, 13:20 moletx napisała: > Natomiast tutaj w FR..........rozpisuja ciaze na 41 tyg, mam tylko nadzieje, ze tak dlugo to nie potrwa Kazda ciaza sie KIEDYS sie konczy - jak mawia moj lekarz Aczkolwiek jak najdluzej w ciazy bylam 38 tyg i 3 dni i zwlaszcza ta druga wydawala m sie nieskonczona, dluzyla sie niemilosiernie. 41 tygodni? Nie, ja dziekuje. Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami OT-ja spoza grupy 27.01.09, 15:30 bachula_gr napisała: > 41 tygodni? Nie, ja dziekuje. Hahahaha...moja pierwsza taka byla, 41tyg plus 4 dni i tak go sila musieli wyjmowac Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami OT-ja spoza grupy 28.01.09, 09:01 Patrycja szczesliwa na dzien dzisiejszy, zobaczymy jak bedzie w sierpniu. Ja tez z tych co ponad 40 tygodni w ciazy chodzily Pati 12 dni po terminie sie urodzila, tez sie nie spieszyla. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Miedzy nami ciezarowkami 27.01.09, 13:26 wiec albo bachulka ty tez jesteś w ciąży albo my nieciezarowki tez mamy wstęp do tego wątku hihihhi Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Miedzy nami ciezarowkami 27.01.09, 13:51 sylwialew napisała: > wiec albo bachulka ty tez jesteś w ciąży albo my nieciezarowki tez mamy wstęp > do tego wątku hihihhi ...a ja mam szwagierkę w ciąży, liczy się ?!? w końcu siostra męża tylko kurcze greczynka ale łatwo się integruje...hihi ...pozdrawiam i całuję Nasze ciężarówki!!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami 27.01.09, 13:54 sylwialew napisała: > wiec albo bachulka ty tez jesteś w ciąży albo my nieciezarowki tez mamy wstęp do tego wątku hihihhi Zadne hihihi tylko AKYSZ! AKYSZ! Ja juz w ciazy bylam dwa razy i sie nie poczuwam do wiecej- ustepuje miejsca mlodszym !!!! Moge sie co najwyzej powymadrzac jako doswiadczona 2x-ex-ciezarowka. Odpowiedz Link
flisvos Re: Miedzy nami ciezarowkami 30.01.09, 16:20 jak rozwijaja sie trojaczki www.joemonster.org/art/10718/Jak_rozwijaja_sie_trojaczki Odpowiedz Link
bachula_gr jedno dziecko gratis ;-) 02.02.09, 16:31 uk.news.yahoo.com/4/20090127/twl-us-mum-gives-birth-to-octuplets-41f21e0.html Skrot dla nieanglojezycznych: Pewna pani w Hameryce powila w zeszlym tygodniu 8-raczki (6 synow i 2 corki w ciagu 5 minut---niezly przerob ))) ale najlepsze bylo to, ze 52-osobowa ekipa medyczna do tak wyjatkowej cesarki oczekiwala 7-miu noworodkow. Osme trafilo sie gratis. Do roboty Drogie_Zaciazone_Polki_w_Grecji!!!!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: jedno dziecko gratis ;-) 02.02.09, 19:26 Ja dzisiaj cały dzień zajadam mandarynki z nadzieja ze mozeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: jedno dziecko gratis ;-) 03.02.09, 08:49 To powodzenia czekamy na dobre wiesci. Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: jedno dziecko gratis ;-) 03.02.09, 11:50 ...o kurde ja też przez cały weekend żarłam garściami ! oj strach mnie obleciał !:-0 niezłe jaja by były !!! akysz akysz!!! Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: jedno dziecko gratis ;-) 04.02.09, 15:11 moletx napisała: > test juz kupiony ??? uuuuuuuuuu nie kracz to przynosi pecha!!!TFU TFU TFU... ...po dwudziestym będziemy się martwić ! Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 03.02.09, 13:48 Trzymam kciuki za te jedzace mandarynki A tak miedzy nami ciezarowkami to mi juz ciezko,i len mnie opetal,a tu trzeba wyprawke skompletowac....Kwiecien juz niedlugo a mi sie nic nie chce. Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami-margarita6 17.02.09, 15:20 No i jak? Wyprawka gotowa? Czy nadal sie nie chce... Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami-margarita6 18.02.09, 14:28 moletx napisała: > No i jak? Wyprawka gotowa? Czy nadal sie nie chce... Nadal jestem w lesie,ale do kwietnia powinnam zdazyc Teraz to juz nie wiem sama co szykowac....Dzisiaj dostalam newsa z Polski,ze moja kuzynka ktorej z kazdego USG wychodzil chlopiec,urodzila dzisiaj....dziewczynke,hehehehe. Chyba zaczne imienia dla dziewczynki szukac,tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami-margarita6 18.02.09, 16:16 margarita6 napisała: ..ze moja kuzynka ktorej z kazdego USG wychodzil > chlopiec,urodzila dzisiaj....dziewczynke,hehehehe. No ladnie! Takie pomylki raczej sie nie zdarzaja.Jak mowia ze chlopiec to jest chlopiec.No bo jak na USG widac cos miedzy nogami to widac! Pomylki wystepuja raczej w druga strone...no ale jak widac nie tylko.. ) Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 25.02.09, 19:18 Nasz doktorek dopatrzyl sie dzis jajeczek wiec chyba bedzie chlopak, ale po rozmowach z Margerita podchodze do tego z dystansem hihi. Mam nadzieje ze nie dołączę do grona z pomyłką. Szukamy wiec imienia dla chłopca Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Miedzy nami ciezarowkami 25.02.09, 19:36 Kochana jak wypatrzył i wyraźnie było widać to nie ma wybacz! ...wiem ,że można się pomylić w odwrotnej sytuacji...ale tu niby jak ? jak są jajeczka i ptaszek to już tam zostaną ! GRATULUJĘ PARKI! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami 25.02.09, 19:56 mamalal-ka napisała: > Kochana jak wypatrzył i wyraźnie było widać to nie ma wybacz! Teoria teoria a jednak zdarzaja sie i tacy lekarze (taki sprzet?) jak pisala Margarita6: > Dzisiaj dostalam newsa z Polski,ze moja kuzynka ktorej z kazdego USG wychodzil chlopiec,urodzila dzisiaj....dziewczynke,hehehehe. i chyba m.in dlatego w Anglii np lekarze nie maja prawa spekulowac juz ani powiadamiac rodzicow, nawet jak sa pewni tego co widza albo tego co nie widac- po wielu procesach sadowych w zwiazku ze zla "diagnoza" co do plci przyszlego bobasa. Odpowiedz Link
izka7790 Re: Miedzy nami ciezarowkami 26.02.09, 13:07 Niestety pomylki sie zdarzaja i to w obie strony. Moja Aleksandra miala byc chlopcem, przez cala ciaze twierdzilo to dwoch niezaleznych lekarzy. Po porodzie takie zdziwienie, ze tatus kazal sobie dziecko dwa razy przynosic bo nie dowierzal. Teraz uslyszalam najpierw chlopiec a nastepnie dziewczynka, wiec znalazlam sie w punkcie wyjscia. W razie czego gotowa para imion Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Miedzy nami ciezarowkami 26.02.09, 14:51 Niesamowite te Wasze pomyłkowe historie!!! Dlaczego mi nie przytrafiła się taka pomyłka buuuuu... ...podczas USG z drugim synem lekarz pokazywał mi malutkie przyrodzenie a ja uparcie twierdziłam, że się myli!!! Oczywiście nie było mowy o pomyłce bo wszystko było czarne na białym... ...wściekły lekarz wydrukował mi specjalne zdjęcie odpowiedniej części w powiększeniu i chyba pomyślał, że jestem nienormalna ! ...a ja po prostu marzyłam o córci!...do męża nie odzywałam się 2 tygodnie!bo to przecież jego wina!!! Teraz z perspektywy czasu myślę sobie, że fajnie jest mieć dwóch synów, dwie bratnie duszyczki ...no i jak ekonomicznie w dobie kryzysu !!!hahahaha Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami 26.02.09, 14:55 mamalal-ka napisała: > Dlaczego mi nie przytrafiła się taka pomyłka buuuuu... A sprawdz sobie wg tego chinskiego kalendarza bo moze sie okazac, ze przynajmniej jeden z Twoich chlopakow jest dziewczynka? )))) Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 26.02.09, 15:52 Patrycja po chinsku miala byc dziewczynka i teraz lokator po chinsku ma byc chlopak Kolezanki ktore mnie widza na co dzien twierdza ze chlopak no wiec mamusie chlopakow: instrukcje obsługi siusiakow poprosze. Odpowiedz Link
bachula_gr chinski kalendarz ksiezycowy a plec dziecka 26.02.09, 14:46 Takze dla ex-ciezarowek.... W ramach relaksu proponuje sprawdzic sobie jakiej plci sie ma albo bedzie miec dzieci ) Podaja, ze dokladnosc 99% ale mnie tam wyszlo pol na pol, znaczy sie wg Chinczykow Zoska jest chlopcem ale Krycha dziewczynka. A jak u Was? Dla niewtajemniczonych jezykowo: 1. "wiek matki w latach w momencie poczecia + 9 miesiecy" odszukujemy w pionowej kolumnie po lewej 2. w prawych kolumnach odnajdujemy "miesiac poczecia dziecka" Skrzyzowanie skorygowanego wieku matki i miesiaca poczecia moze dac chlopca (na niebiesko) lub dziewczynke (na rozowo). www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 27.02.09, 08:35 U mnie jak zwykle na wszystko na odwrot.Wedlug tego kalendarza Marianna miala byc chlopcem a obecny chlopak -dziewczyna. Czy chlopak bedzie chlopakiem czy dziewczyna dowiemy sie za 40 dni Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 01.03.09, 16:31 U mnie potwierdzilo sie ze moj syn jest chlopcem a prognoza na dziewczynke w brzuchu zostala potwierdzona...no ale zobaczymy.. 40 dni, margarita ?!!! ale ten czas szybko leci, trzymaj sie! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami- o pomylkach jeszcze 12.03.09, 11:20 No wiec okazuje sie, ze nawet w Grecji pomylki plciowe sie zdarzaja dotad slyszalam tylko o przypadkch w PL, co biorac pod uwage czestotliowsc badan usg w obydwu krajach, statystycznie jest nawet usprawiedliwione* Wracajac do rzeczy. Kilka dni temu przyjaciel mojego meza wraz z zona udali sie do szpitala uniwersyteckiego (!) w wielkim miescie Janina celem powiekszenia rodziny o drugiego syna. Przez kilka ostatnich miesiecy ciazy zyli oczekiwaniem na mlodszego brata dla swojego dotad jedynaka. Przyjaciel meza dumny i blady, obiecal, ze kiedys mu zdradzi TEN sekret (my mamy dwie corki). Dziewczyna miala cesarke, pod sala czekal jej maz oraz inny przyszly tatus. Wychodzi polozna i podchodzi do naszego kumpla gratulujac mu...corki. Kumpel sie otrzasnal i mowi, wskazujac na wspoltowarzysza sprzed porodowki: nie, nie, to jemu prosze gratulowac. A polozna sie upiera i mowi, ze tamta pani jeszcze nie urodzila a w wyniku cesarki wyjeli dziewczynke. Natomiast zona kumpla po wybudzeniu sie z narkozy i odpowiedzi na standardowe pytania o imie, pore roku etc poinformowala personel, iz SNILO jej sie, ze urodzila dziewczynke zamiast chlopca! I sen sie ziscil )))) PS- * ostatnio mam na wlasne zyczenie przyspieszony kurs powtorkowy ze statystyki, archunku prawdopodobienstwa etc gdyz czytam "Analfabetyzm matematyczny i jego skutki" (w zyciu codziennym przecietnego smiertelnika )) Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami- o pomylkach jeszcze 12.03.09, 12:22 Hahahaha dobre. A ja Wam powiem jeszcze kto potwierdzil mojego faceta: przyszedl do mnie do biura Murzyn i mi mowi bedziesz miala syna, cieszysz sie?? A ja na to skad wie i takie tam zdziwiona ogromnie a on ze jest astrologiem hihihi. Wiec 2:0 na chlopaka. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami- uswiadamianie 12.03.09, 21:37 wkleje fragment z bloga przyjaciolki mojej przyjaciolki bo usmialam sie wlasnie zdrowo.......Oto i on: ************************************************** Mamo, czy dzieci rodzą się przez rozciety brzuch? Na tym etapie trzeba było odpowiedziec TAK, w domysle "czasami" i na razie zamknąć sprawę. Ale oczywiscie maniaczka porodowa i fanatyczka wszystkiego co sie z okolicami porodów wiąże palnełam NIE. - To jak? - Każda kobieta ma taki specjalny otwór miedzy nogami do rodzenia dzieci. - A jak sie ten otwór nazywa? - Wagina, albo cipcia, tak jak mówi sie na to, co chłopcy mają - penis albo siusiak. - Pokazesz mi? I w tym momencie gdybym piła herbate albo coś, to spektakularnie mogłabym sie zakrztusić, ale dziecie leżało na swoim pieterku, a ja składalam wyprane ubrania. Z pokoju obok usłyszałam parsknięcie, i to nie kota bynajmniej. To S. wsłuchiwał sie jak wybrnę. - Nie, nie pokażę, bo to moje intymne miejsce. - A ty mojego siusiaka czasem oglądasz. Pretensja. -Bo ja jestem twoją mama i czasem musze sprawdzić, czy wszystko w porządku. Chwila ciszy. Czułam pod skórą, że to nie koniec. - A to jest taki duzy ten otwór na dzieci? - Nie, malutki, ale kiedy dziecko sie rodzi to sie rozszerza jak golf, a potem znowu robi sie malutki. - Aha... Pocałowałam go na dobranoc i zyczyłam kolorowych snów. Zastanawiałam sie, co to bedą za sny po takiej rozmowie. I co zrobi nastepnego dnia w przedszkolu z nowo zdobytą wiedza... ************************************* PS- POROWNANIE Z GOLFEM pierwsza klasa, nie uwazacie????? ))))) Pozdrawiam wszytskie rodzace, kiedys, teraz, niebawem i kiedys. Odpowiedz Link
synnefianka Re: Miedzy nami ciezarowkami- uswiadamianie 12.03.09, 22:48 Świetne! Za celność porównania z golfem owacje na stojąco ! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 20.03.09, 18:39 Byłam wczoraj na połówkowym, badanie super dokładne, Pan doktor milutki, dzidzia wspaniała i potwierdzono płeć - chłopak. jest wiec 3:0 na chłopaka. A teraz Wam powiem że nie sądziłam że kiedykolwiek będę u doktora na wizycie o PÓŁNOCY !!!! Ale warto było czekać Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 25.03.09, 11:50 Juz 3-0!? FAJNIE, ze wszystko u Was wskazuje na chlopaka i zrodel jest kilka! Moim zrodlem info jest tylko jedno doktor, nie liczac horoskopu chinskiego.. Tak wiec mam nadzieje, ze ta 100% pewnosc- dziewczynki mojego lekarza sie sprawdzi i nie bedziemy mieli niespodzianki, jaka mieli znajomi Bachuli meza... p.s Wizyta o polnocy...calkiem niezle! Czy to byl jakis specjalny termin ? Odpowiedz Link
morita11 Re: Miedzy nami ciezarowkami 25.03.09, 18:06 Gosc przyjmuje 24 na dobe i w swieta jak trzeba Wizyta w zasadzie byla na 22 ale bylo nas dwie. Tamta przyszla na zwykle usg a okazalo sie,ze nie wiedziala,ze jest w 40 tygodniu, wiec zamaist usg miala ktg i rozne inne atrakcje. I tak sie przeciagnelo Ana nie bylysmy u tego samego, moj jest wyzej, na Kifisijas 32 Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 21.03.09, 08:46 Jak tam przygotowania ciezarowki??? Ja powoli koncze...wozka i dobrej pogody tylko mi brakuje. Zostalo mi 20,wiec prosze o trzymanie kciukow,bo boje sie okropnie. Odpowiedz Link
izka7790 Re: Miedzy nami ciezarowkami 21.03.09, 10:17 Mnie zostalo 40 ale wyprawka gotowa i nawet torba do szpitala stoi przygotowana bo nie znasz dnia ani godziny Poza tym remont w pełni a ja szaleję z porządkami a brakuje tylko wózka i łóżeczka ale upatrzone czekają w Jumbo na zakup Pozdrowienia i trzymam kciuki Odpowiedz Link
morita11 Re: Miedzy nami ciezarowkami 21.03.09, 11:12 Ana u Kokovidisa bylas??? Bo ja stamtad kiedys o 00:15 wyszlam Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 21.03.09, 14:53 Wiesz naprawde nie pamietam jak sie nazywa ale to jest Aleksandras 194. Wysoki przystojny doktorek Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami 25.03.09, 09:26 W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego: - Wierzysz w życie po porodzie? - Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem. - Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać? - No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią.... - No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina. - No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć. - Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest? - No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było. - Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli jej nie ma... - No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później. Odpowiedz Link
izka7790 Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:15 Jak tam Małgosiu, jesteś jeszcze na forum i podczytujesz, czy już w drodze do szpitala Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:20 Pewnie juz w drodze Czekamy na wiesci! Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:21 A jak tam Iza u Ciebie??? Dajesz rade? Odpowiedz Link
izka7790 Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:23 Spokojnie tylko strasznie mi się czas dłuży Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:26 No tak...ale w sumie to juz koncowka! Zazdroszcze bo ja juz bym chciala miec wszystko za soba a termin dopiero na lipiec... Odpowiedz Link
izka7790 Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:33 Ja też bym chciała mieć już wszystko za sobą, nawet rozważam biegi po plaży Za to ty jesteś teraz w najlepszym czasie, kiedy już nic nie dolega i jeszcze nie dolega A przy okazji, jak się czujesz? Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:46 Biegi po plazy - swietny pomysl To prawda, 26 tydzien i czuje sie swietnie! Oprocz tego, ze jestem przeziebiona Mala caly czas sie kreci a ze jest dosyc dluga jak lekarz powiedzial to non stop mnie o cos zachacza Prawda jest, ze nie moge sie juz doczekac... Mam nadzieje, ze z ta ciaza nie bede chodzic 41 tyg plus..hehehehe! Moja siostra wlasnie urodzila i juz druga ciaze miala wywolywana! Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:50 Jak z Juniorem bylam w ciazy, w UK-ju...lekarze i polozne zawsze powtarzali : SEX, CARRY i ANANAS.To niby mialo pomoc w "przyspieszeniu" no ale w moim przypadku nic nie dzialalo Moze dodasz to do biegow..??? Odpowiedz Link
izka7790 Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 09:53 To korzystaj kochana z zycia i wracaj do zdrowia. A co do gosi to nie pozostaje nam nic innego jak czeka na wieśi Pozdrawiam Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 12:44 Jeszcze sie niestety kulam,chociaz juz mam dosc.Ciezko mi a do pomocy nikogo. Jutro przylatuje mama ,wiec licze ,ze maly zrobi mamie niespodzianke i opusci brzuch w sobote A termin mam na 10-tego wiec prosze o trzymanie kciukow Odpowiedz Link
izka7790 Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.04.09, 12:56 Trzymanie kciuków zapewnione pozdrawiam Odpowiedz Link
bachula_gr tylko uwazajcie, zeby dzieci nie zamienili.... 03.04.09, 08:08 wyborcza.pl/1,75248,6460107,Zamienione_w_szpitalu_siostry_dostaly_odszkodowanie.html? utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=2015058 historia jak z filmu normalnie. Niewyobrazalne a jednak prawdziwe. Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: tylko uwazajcie, zeby dzieci nie zamienili... 03.04.09, 14:58 bachula_gr napisała: > historia jak z filmu normalnie. > Niewyobrazalne a jednak prawdziwe. No dokładnie!!! myślę , że za parę lat jak Ci ludzie trochę ochłoną znajdzie się nie jeden reżyser chętny do nakręcenia filmu na podstawie tej tragicznej pomyłki! Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 05.04.09, 13:55 Bylam z moim brzuchem umowiona na wczoraj i NIC. Maly uparciuch nie ma zamiaru wyjsc i co ja mam z nim zrobic??? Dosyc juz mam tego brzuchola i tej ociezalosci mojej,RATUNKU!!! Z jednej strony chce to miec za soba a z drugiej sie boje okropnie. Mama juz na miejscu w pelnej gotowosci a tu cisza kurcze. Prosi sie o dalsze trzymanie kciukow ,az do odwolania Odpowiedz Link
mamalal-ka Re: Miedzy nami ciezarowkami 05.04.09, 21:51 Trzymaj się Gocha!!!Jeszcze chwileczka jeszcze momencik!!! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 25.04.09, 17:50 Wlasnie przedstawilam szefowej zwolnienie na 30 dni od pracy. Wiedzialam ze kiedys to nastapi, ze bede musiala odejsc, ale nie wiedzialam ze bedzie mi tak smutno. Czesto narzekalam wsciekalam sie ale i tak fajnie bylo i smutno mi zostawiac fajna prace i wspolpracownikow. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 30.04.09, 21:45 Moja kolezanka ma do sprzedania wózek Chicco jesli ktoras z Was byłaby chetna to prześle fotki. Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 01.06.09, 08:40 Jak tam nasze ciezarowki???Jak samopoczucie w tych ostatnich miesiacach? A moze jest jakas nowa ciezarowka Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 01.06.09, 11:13 U mnie calkiem calkiem, wytapiam zbedne tluszczyki hihi. Wczoraj nawet pływałam w morzu ale jakos tak dziwnie z tym brzucholem Jestem przerazona pakowaniem buuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 01.06.09, 15:49 Ja juz mam dosyc a jeszcze tyle zostalo... Zazdroszcze wszystkim dziewczynom ktore maja juz ze soba swoje maluchy! Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 01.06.09, 17:04 Ciesze sie naprawde,ze to juz za mna i nie chodze z wielkim brzucholem,chociaz z drugiej strony padnieta jestem ,bo jednak z 2- ka troche ciezko jest. Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 01.06.09, 17:11 margarita6 napisał: >...bo jednak z 2-ka troche ciezko jest. No tak latwo na pewno nie jest ale...jak przyjemnie ! Trzymaj sie! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Miedzy nami ciezarowkami 02.06.09, 07:18 ana_mama_patrycji napisała: > Wczoraj nawet pływałam w morzu ale jakos tak dziwnie z tym brzucholem Ale jaka wypornosc!!!! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 13.06.09, 20:54 Dziewczyny wyprawka gotowa ???? Bo ja nareszcie moge sie tym zajac jak juz jestem w PL bardzo przyjemna sprawa Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 15.06.09, 17:37 To tylko ja juz chyba zostalam...??? Ubranka kupione, lozeczko stoi i czeka na skrecenie. Problem mam tylko z wozkiem gdyz mam zamiar doprowadzic do stanu uzytecznosci, wozek Juniora.Ma on 4lata a stanie w garazu mu nie pomoglo Tak wiec nie wiem czy czeka nas nowy zakup....a sil i ochoty na pranie owego sprzetu - BRAK! Poza tym zostaly tylko bzdurki. A jak Tobie ida zakupy w PL?! Zakupilas jakies rzeczy w GR dla malucha? Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 15.06.09, 21:32 No nie tylko Ty zostalas Zaczelam kompletowac wyprawke, nie mam tego duzo bo sporo mam po Pati. W GR kupilam tylko kilka ubranek ktore mi sie spodobaly. Odpowiedz Link
bachula_gr ciaza po studencku 18.06.09, 22:52 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6729320,Nie_wiedziala_o_ciazy__Urodzila_na_pogotowiu.html Odpowiedz Link
moletx Re: ciaza po studencku 24.06.09, 09:55 Slyszalam o takich przypadkach, chociaz nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic. To jest cos niesamowitego, ze gdy twoj mozg zablokuje informacje o ciazy to fizycznie tez za bardzo sie nie zmieniasz.. Plusem takiej nieswiadomosci jest to, ze ciaza znacznie szybciej mija To jest wlasnie to, czego teraz potrzebuje!!! Do 14lipca juz blisko ale z drugiej strony wiecznosc!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: ciaza po studencku- moletx 24.06.09, 12:03 moletx napisała: > Do 14lipca juz blisko ale z drugiej strony wiecznosc!! Marta, ales sobie termin wybrala 14 lipca we Francji rodzic to tylko Polka potrafi. Liczysz na jakis medal, honory panstwowe czy wywiad w telewizji, w przerwie miedzy materialami o Bastylii??? Odpowiedz Link
moletx Re: ciaza po studencku- moletx 24.06.09, 12:38 hahaha!!! Wiem, wiem... Swieto we FR to jedno a drugie urodziny tesciowej...jak mi sie uda to wszystkim sie podlize Tylko mam nadzieje, ze w razie czego szpitale beda czynne ! Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 06.07.09, 21:56 Czytalyscie? www.tvn24.pl/12691,1575531,0,1,kobieta-urodzila-dziecko-w-ciazy,wiadomosc.html Odpowiedz Link
margarita6 Re: Miedzy nami ciezarowkami 06.07.09, 21:58 No jak tam lipcowe ciezarowki,ktora bedzie pierwsza? Odpowiedz Link
moletx Re: Miedzy nami ciezarowkami 07.07.09, 09:26 Pewnie pierwsza urodzi Ania! U mnie cisza...W czwartek ide do lekarza, zobaczymy Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Miedzy nami ciezarowkami 07.07.09, 09:35 No tez jestem bardzo ciekawa, która bedzie pierwsza z lipcówek. W sobotę bylam na KTG i cisza spokój narazie. W piątek ide na wizyte to zobaczymy co doktorek powie. Powodzenia Odpowiedz Link