beatrisbwp 14.07.10, 12:07 witam,biore od paru dni Resveratrol(Paradise)i duzo roznych suplementow,mam pytanie czy kogos z Was bolał żołądek?taki twardy byl?itd.moze od tego,ze duzo od razu zaczelam brac wszystkiego,juz nie wiem.dziekuje za odpowiedzpozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbil4 Re: zioła.... 15.07.10, 11:31 Ja też mam bóle brzucha, mrowienia, drapania,wzdęcia itp ale raczej w jelitach. Jeszcze nie udało mi się ustalić od czego ale raczej nie od ziół. Spróbuj zmniejszyć to wszystko co bierzesz albo lepiej zacząć od początku i wprowadzać pojedynczo,tak można wyłapać winowajcę a jak nie minie to szukać dalej tak jak ja : może grzyb, pasożyt lub jakaś koinfekcja? Odpowiedz Link
duo123 Re: zioła.... 15.07.10, 22:06 Zioła moga powodować kłopoty gastryczne, nie pamiętam, czy resveratro też , może ktoś pamięta lepiej, w każdym razie , w przypadku wystąpienia takich powikłań, Buhner zaleca zmniejszenie dawki(np za miast 3 razy 4kapsułki dziennie , 3 x jedna kapsułka dziennie ), można po jakims czasie znów spróbować ją zwiększyć. Myślę, że może to byc czasem indywidualna odpowiedź oraganizmu, jakaś alergia , nietolerancja itd, wtedy ponowne przyzwyczajanie organizmu do większych dawek nietolerowanego zioła może nie mieć sensu. Pozdr. Odpowiedz Link
beatrisbwp Re: zioła.... 15.07.10, 23:36 dzieki za odpproblem w tym,ze jestem na malych dawkach resveratrolu,moze odwary zaczne robic-faktem jest ze on moze dawac skutki uboczne w postaci prob.gastrycznych.moze za duzo suplementow zaczelam naraz brac i witamin- bo troszke tego jest.....jednak wszystko trzeba powoli......pozdrawiam Odpowiedz Link