Dodaj do ulubionych

pytanie do geodety_3

18.12.10, 12:41
WItaj,
napisałeś, że grzybica, nie jest przyczyną białego języka. Mógłbyś napisac, jak może byc inna przyczyna? Trochę mi to dokucza smile
Obserwuj wątek
    • geodeta_31 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 13:19
      Niestrawność, generalnie niedomagający układ pokarmowy, zatrucie organizmu, toksemia.
      • szila2008 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 13:44
        Geo ale taki korzuch na tylnej części języka to już chyba raczej grzybol?

Czy ty jesteś jeszcze na jakichś abx?Jeśli nie to co teraz bierzesz?

Pozdr.Wiola.
        • geodeta_31 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 14:01
          szila2008 napisała:

> Geo ale taki korzuch na tylnej części języka to już chyba raczej grzybol?

Kożuch właśnie na tylnej części absolutnie nie jest żadnym grzybolem. Jest zwyczajnym objawem chorego układu pokarmowego.

> Czy ty jesteś jeszcze na jakichś abx?Jeśli nie to co teraz bierzesz?

Nie biorę żadnych antybiotyków od 2 lat. Jestem na terapii Allergie Immun, owocowo-warzywnych enzymach trawiennych, suplementuję minerały. Po zakończeniu AI zadecyduję o potrzebie przeprowadzenia suplementacji pod kątem KPU. Zamierzam też wypróbować kuracje Biologo Detox (linki w wątku o KPU) oraz w wypadku potrzeby, wrócić do Buhnera. Zostałem na Eleythero do każdej herbatki smile
          • szila2008 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 15:02
            Geo masz dużo ciekawych wpisówsmile

Czy możesz mi po krótce opisać co dały ci abx i jak się czujesz teraz w porównaniu do terapii abx?
      • inka-108 Re: pytanie do geodety_3 22.12.10, 20:54
        dzięki
    • dartom.www Re: pytanie do geodety_3 24.12.10, 12:07
      Zobacz tutaj.

www.google.pl/images?hl=pl&expIds=17259&xhr=t&q=grzybica+j%C4%99zyka&cp=11&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=839
      Jak masz wątpliwości to idź do lekarza rodzinnego. Od tego przecież jest...

pozdrawiam
      Wesoły Świąt!
      • inka-108 Re: pytanie do geodety_3 27.12.10, 19:01
        Dartom, dziękuję zdjęcia są przerażajae mój język tak nie wyglądał, całe szczęście. W tej chwili już jest normalny. Nie wiem, co to było ale zniknęło zupełnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka