inka-108 18.12.10, 12:41 WItaj, napisałeś, że grzybica, nie jest przyczyną białego języka. Mógłbyś napisac, jak może byc inna przyczyna? Trochę mi to dokucza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geodeta_31 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 13:19 Niestrawność, generalnie niedomagający układ pokarmowy, zatrucie organizmu, toksemia. Odpowiedz Link
szila2008 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 13:44 Geo ale taki korzuch na tylnej części języka to już chyba raczej grzybol? Czy ty jesteś jeszcze na jakichś abx?Jeśli nie to co teraz bierzesz? Pozdr.Wiola. Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 14:01 szila2008 napisała: > Geo ale taki korzuch na tylnej części języka to już chyba raczej grzybol? Kożuch właśnie na tylnej części absolutnie nie jest żadnym grzybolem. Jest zwyczajnym objawem chorego układu pokarmowego. > Czy ty jesteś jeszcze na jakichś abx?Jeśli nie to co teraz bierzesz? Nie biorę żadnych antybiotyków od 2 lat. Jestem na terapii Allergie Immun, owocowo-warzywnych enzymach trawiennych, suplementuję minerały. Po zakończeniu AI zadecyduję o potrzebie przeprowadzenia suplementacji pod kątem KPU. Zamierzam też wypróbować kuracje Biologo Detox (linki w wątku o KPU) oraz w wypadku potrzeby, wrócić do Buhnera. Zostałem na Eleythero do każdej herbatki Odpowiedz Link
szila2008 Re: pytanie do geodety_3 18.12.10, 15:02 Geo masz dużo ciekawych wpisów Czy możesz mi po krótce opisać co dały ci abx i jak się czujesz teraz w porównaniu do terapii abx? Odpowiedz Link
dartom.www Re: pytanie do geodety_3 24.12.10, 12:07 Zobacz tutaj. www.google.pl/images?hl=pl&expIds=17259&xhr=t&q=grzybica+j%C4%99zyka&cp=11&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=839 Jak masz wątpliwości to idź do lekarza rodzinnego. Od tego przecież jest... pozdrawiam Wesoły Świąt! Odpowiedz Link
inka-108 Re: pytanie do geodety_3 27.12.10, 19:01 Dartom, dziękuję zdjęcia są przerażajae mój język tak nie wyglądał, całe szczęście. W tej chwili już jest normalny. Nie wiem, co to było ale zniknęło zupełnie. Odpowiedz Link