Dodaj do ulubionych

Zioła Buhnera z NowFoods

22.03.12, 00:17
Korzystaliście może z Andrografisu lub Reservatrolu firmy NowFoods? Na opakowaniach jest napisane, że są standaryzowane, są również dostępne na Allegro. Czy są tak samo dobre jak te polecane przez Buhnera? Macie jakieś doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • ines108 Re: Zioła Buhnera z NowFoods 22.03.12, 15:23
      Nie korzystam z protokołu Buchnera leczę się iladsem ale kupuje inne suplementy tej firmy i sa dobrej jakości - kupuje :
      immune advantage, cat's claw 5000, q10 i pau d'arco
    • yollum Re: Zioła Buhnera z NowFoods 22.03.12, 17:00
      Hej rrycerz, kojarzę Cie z forum CPN.
      Ja używam Andrgraphisu Now Foods i nie zauważyłem różnicy.
      Miałem już trzy różne standaryzowane Andrographisy i wszystkie dają ten sam efekt.

www.iherb.com/Nature-s-Way-Andrographis-Standardized-60-Vcaps/1855?at=0
      www.iherb.com/Planetary-Herbals-Andrographis-400-mg-120-Tablets/1530?at=0
      www.iherb.com/Now-Foods-Andrographis-Extract-400-mg-90-Vcaps/21322?at=0
    • qwerty090 Re: Zioła Buhnera z NowFoods 27.03.12, 08:25
      Wszystko mam z Now Foods (cat's claw,resveratrol,andrographis).

Nie mam porównania z Nature's way i innymi, wiem tylko że te co mam działają. Biorę od miesiąca, jestem na 3x3,3x2 i 3x1 odpowiednio i ustały tiki,drżenia,drgania i inne atrakcje które wróciły kilka tygodni po odstawieniu abx. Może na droższych byłoby jeszcze lepiej, ale nie narzekam.
      • qwerty090 Re: Zioła Buhnera z NowFoods 27.03.12, 08:49
        Co do resveratrolu, to jeśli dobrze widzę Now Foods ma 400mg ekstraktu z rdestu japońskiego a zalecany przez Buhnera Source Naturals 200mg... czyli biorę podwójną dawkę?

Tutaj ktoś pisze że kupił cat's claw z Now Foods i Buhner nie krzyczy wink
        buhnerhealinglyme.com/herbs/starting-protocol-with-cats-claw/
        Więcej nie znalazłam na jego stronie o tej firmie. Z paru jego komentarzy odnośnie ziół które poleca mam wrażenie, że oprócz jakości bierze też pod uwagę czy są "organically grown" albo "ethically wild crafted" z czym w tej firmie przy ich cenach może być różnie...ale 15$ więcej za połowę mniejszą butelkę cat's claw...będę organic jak wyzdrowieję wink
        • dx771 Re: Zioła Buhnera z NowFoods 27.03.12, 11:27
          Pierwszsze moje zioło jakie zastosowałem to był andrographis firmy NOW.

Po kilku dniach w głowie mi tak huczało jak na początku leczenia antybiotykami (Rifampicyna + doxy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka