madziasm
25.10.12, 21:38
Rzadko udzielam się na forum ale niektórzy pewnie mnie pamiętają.
Dla przypomnienia CPN dodatnia najpierw w IgM teraz w IgG ale mam wrażenie że zarażam innych więc dalej mam problem
Bartonella dodatnia w CBDNA w Pozn( wynik uzyskany w ciąży)
Jersinia wysokododatnie IgG
I teraz do rzeczy aktualnie jestem na ziołach buchnera jeszcze na niepełnych dawkach , od 2 tyg na Doxy( problemy z gardłem) i ciągle tzn od 4 lat mam problemy z wirusami opryszczki- Heviran jem prawie ciągle. Najgorszy jest dla mnie ból lewej strony twarzy i ucha mam tam ciągle odczynowe węzły chłonne w usg i ja już nie wiem czy to od boreliozy i koinfekcji czy od wirusów ( miałam problem a może nadal mam z CMV i EBV)
Opryszczka wyłazi nawet co parę dni jak nie biorę heviranu i toawrzyszy jej ten nasilony neuralgiczny ból więc nie wiem czy może wirusy nie są dla mnie gorszym problemem. Nikt nie potrafi mi pomóc.
Miałam wykonany u immunologa immunofenotyp limfocytów i jest w opisie że w granicach normy ale czytam że mam za dużo CD3, za mało CD19 i trochę zbyt wiele CD8
Nie wiem co na to immunolog czekam na wizytę i poważnie myśle aby zacząć leczenie ILADS ale mam wrażenie że mi objawy bardziej redukuje heviran w dużych dawkach niż abaxy ale najlepiej bym brała abaxy i zioła i l p/ wirusowe tylko potrzebuję coraz większych dawek heviranu i juz nie wiem co mam robić gdzie szukać pomocy????
Na marginesie borelioza raz tylko wyszła wątpliwa i IgG WB