margolcia_63 Re: Hisroria z "naszej bajki" 09.11.12, 15:16 Wielka mi mecyja. Chłopak ma neuroifekcję. Jak nikt nie szuka źródła to albo mu się nie chce, albo jest upośledzony umysłowo i emocjonanie... Nawet taki temat jak neuroinfekcja w materiale nie pada???!!! Przecież nawet chłopak nie dostał szansy? Nikt z tych lekarzy na to nie wpadł? Jak powiadają, raz w roku to i kura piardnie, a tutaj nic? K... m.. To mój komentarz. Zeźliłeś mnie Piotrek! Odpowiedz Link
piwis78 Re: Hisroria z "naszej bajki" 09.11.12, 15:48 Myślisz, że mnie nie zezlościło jak to objerzałem...... Rodzicom chlopka przekazlem namiry na lekarzy...... tyle moglem i przekazalem też materiały. Piwis78 Odpowiedz Link
margolcia_63 Re: Hisroria z "naszej bajki" 10.11.12, 08:09 To chyba choroba Srensona Ja na nią też cierpiałam, Biedny chłopak może rodzice coś łykną z tego co przekazałeś. Chwała Ci za to Piotrek. Odpowiedz Link
piwis78 Re: Hisroria z "naszej bajki" 10.11.12, 18:55 ChłopakI ma wynik wątpliwy Elisa klada IgG . piwis78 Odpowiedz Link
margolcia_63 Re: Hisroria z "naszej bajki" 11.11.12, 08:21 Wątpliwa klasa Igg?? Gdyby to było moje dziecko przyładowała bym abx-ami o szerokim spektrum oddziaływania i nawet nie szukała co to jest? To straszne co ten dzieciak musi przeżywać. Odpowiedz Link
depakinka11 Re: Do Piwis 06.01.13, 20:10 Piotrus ,nie moglam innego znalezc watku Twojego przepraszam ,ze w tym pisze. Ty brales Heviran,tak mi sie rpzypomina. Mi Immunolog wypisala na wszystkie wirusy,czy dziala na Ciebie Heviran? Bo w ulotce doczytalam sie ,ze stosuje sie go tylko na ospe wietrzna , Oryszczke Jesli mozesz to odezwij sie . Odpowiedz Link
anonimicus Re: Hisroria z "naszej bajki" 06.01.13, 23:25 Tak. Nawet jeśli to borelioza, to antybiotykoterapia źle poprowadzona mogłaby wyrządzić wiele szkód - patrząc na stan pacjenta. Reakcja Herxheimera mogłbby być tragiczna w skutkach, co nie oznacza, że nie trzeba diagnozować i leczyć. Odpowiedz Link