Dodaj do ulubionych

Wątpliwe leczenie- objawy

05.10.21, 17:54
W czwartek 30 października skończyłem brać Amotaks 2x1g. Branie leku trwało 4 tygodnie, trakcie brania w 1 wieczór bolały mnie stawy i głowa. Na następny dzień wszystko ucichło. Minęły 3 dni i wczoraj czyli poniedziałek, zaczęła mnie boleć głowa, stawy. Bez gorączki itp. Trochę się boję, że to może być przez to, że skończyłem za szybko brać antybiotyk? Testy igM były dodatnie po 2 tygodniach brania antybiotyku, igG ujemne. Lekarz powiedział, że powtarzać testów nie ma co tak szybko bo i tak wyjdą dodatnie. Nie wiem co dalej robić, czekać obserwować co się stanie dalej? Może coś na wzmocnienie polecicie? Rumień po 2 tygodniach brania antybiotyku zniknął. Wiem to nie oznacza, że magicznie wyzdrowiałem. Poczytałem na temat ILADS i trochę się boję, chciałem spróbować normalnego leczenie na 1 etapie bo mogło się udać.
Obserwuj wątek
    • wozny1234 Re: Wątpliwe leczenie- objawy 03.12.21, 10:36
      Jest w Wrocławiu gabinet Herbasol, który specjalizuje się w diagnostyce oraz w terapiach na borreliozę i koinfekcje odkleszczowe. Oni tam mają generator plazmowy rifea z Czech. Jest też tam zielarz i dietetyk, więc mają podejście profilaktyczne do ludzi, a także mikrobiolog, więc wszystko ci lepiej wytłumaczy. Ja sam tam chodziłem i mi bardzo pomogli, a nawet uratowali życie, bo byłbym kaleką przez te świństwo. Na stronie internetowej mają też dużo przydatnych informacji - może ci się przyda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka