joannaluk 20.03.07, 14:52 Jestem jeszcze malo doswiadczona jesli chodzi o informacje na temat boreliozy, poniewaz choruje na nia od 7 miesiecy. Mam pytanie, ktore mnie nurtuje. Czy kobieta chora na borelioze urodzi zdrowe dziecko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosho Re: ciaza 20.03.07, 14:54 niestety nie ma takiej pewnosci obejrzyj zwiastun filmu na mojej stronie - tam tez kobieta wypowiada sie na temat ciazy. I nie zakladaj nowych watkow tylko skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link
joannaluk Re: ciaza 20.03.07, 15:06 ok dziekuje i przepraszam, ale jestem tu nowa i dopiero sie oswajam Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
borek2221 Re: ciaza 12.05.07, 23:06 mam pytanko do "joannaluk" a mianowicie czy dowiedziala sie czegos konkretnie propo tej ciazy czy nie? bo w sumie napotkalem opinie tego typu ze 50% twierdzi ze mozna zarazic a drugie 50% ze nie hmmm.. i tu tkwi taki maly moj problem pozdrawiam Odpowiedz Link
likorek Re: ciaza 12.05.07, 23:35 moja pani doktor twierdzi, ze istnieje prawdopodobieństwo zarażenia płodu Odpowiedz Link
zazule Re: ciaza 13.05.07, 00:17 NA forum sa osoby kóre straciły ciaze prawdopodobnie przez borelioze, wiec dzieci tez pewnie moga sie rodzic chore. Nie wiem czy jest osobny watek na ten temat. Ja nie kojarze ale moze jest. pozdr zaz Odpowiedz Link