blondi82100 12.07.07, 18:17 Kupiłam to ostatnio na allegro,co o tym sądzicie?Próbował ktoś tego?w jakich odstępach od antybiotyku można to brać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martita60 Re: Candida Clear 06.12.07, 19:56 ja biore 2 tabletki 3, 4 godziny po antybiotyku (z jedzeniem), bo mnie moj bialy jezyk niepokoi, ale narazie nic porywajacego sie nie stalo, pewnie musze poczekac dluzej Odpowiedz Link
adomi6319 Re: Candida Clear 06.12.07, 20:18 Ja biorę, wolę to niż olejek z oregano bo od zapachu olejku robi mi sie niedobrze, a z grzybicą wciąż się wojuję mimo diety; trochę mam tylko kłopot z łykaniem bo bardzo duże kapsułki polecam jeszcze Corsodyl do płukania ust, bardzo ładnie schodzi nalot z języka i mija uczucie "gluta" w gardle, jak to ktoś tu pięknie nazwał Odpowiedz Link
hedwig1 Re: Candida Clear 07.12.07, 11:44 nie wiem co to jest Candida Clear , ale ostatnio dostałam ze Stanow olejek z oregano i nie wiem czy to jest jakis inny -ale biore 10 kropli na olej z oliwek ,lykam w czasie jedzenia i wcale nie jest to takie straszne . Odpowiedz Link
sepia21 Re: Candida Clear 07.12.07, 21:00 jak wy własciwie dawkujecie ten preparat? własnie go dostałam i nie wiem jak przyjmowac... Odpowiedz Link
blondi82100 Re: Candida Clear 09.12.07, 21:47 Ja to biorę regularnie już odkąd zaczęłam się leczyć,czyli od 6 miesięcy.Musze przyznać,ze nie mam problemów z grzybem,biore tego tylko 2 kapsułki dziennie,tyle mi wystarcza.Ale i tak do tego nystatyne i flukonazol co 3 dni.Jednak po tym mam takie fajne uczucie jakbym była .oczyszczona z toksyn Odpowiedz Link