swigonka 07.10.08, 14:48 www.super-nowa.pl/art.php?i=10402 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaaa Re: materiał po debacie w B-B 07.10.08, 14:54 wyjątkowo konkretnie i na temat. super pozdrawiam ANia Odpowiedz Link
stachenka Re: materiał po debacie w B-B 07.10.08, 15:41 Fajno, tylko kleszcz znowu został owadem. Nie „lubią” przebywać w krwi, czy płynie mózgowo-rdzeniowym, dlatego tak trudno wykryć ją w badaniu krwi. Ciekawe, dlaczego tak bardzo nie lubię czytać gazet. Odpowiedz Link
grizac Re: materiał po debacie w B-B 07.10.08, 15:46 Błąd w systematyce zwierząt już już wytknąłem. Reszta w rękach polonistów Odpowiedz Link
anyx27 Re: materiał po debacie w B-B 07.10.08, 15:48 Brawo a apropos owadow, to przeciez sa doniesienia, ze komary, meszki i jeszcze np. pchly tez moga zarazac, wiec sie zgadza Odpowiedz Link
stachenka Re: materiał po debacie w B-B 07.10.08, 16:08 Najczęstszą, choć nie jedyną, formą zakażenia jest właśnie ukąszenie przez owada. Taaaaak? Zgadza się? Sławek, jakich polonistów??? Ja polonistykę skończyłam może i dlatego takie błędy walą mnie po oczach? Qrde, nic o tym nie wiem! Kto zabrał mój dyplom??? Odpowiedz Link