Od roku lecze sie na borieloze, zdiagnozowana mi ja w poradni chorób zakaznych w lutym 2008r.Moje problemy zaczeły sie w ciąży, obrzeki , bole stawów najbardziej nadgarstki. Od 20 tyg. ciązy zaczełam mieć obrzeki , dziecko takze mialo obrzek i wielowodzie, pomimo licznych badan nie zdiagnozowana przyczyny. W 32 tyg. 12.2007 ciąża obumarła, szok i cierpienie. Skierowana mnie na badania na borieloze wynik IGg-5,30 IgM-27,5,otrzymałam unidox 2*100 na 4 tygodnie, po kuracji dopiero sie zaczelo coraz silniejsze bole stawow ,miesni, glowy , coraz silniejsze zawroty glowy , dezorientacja , problemy z pamiecia. Ponowne wyniki z wrzesnia IgG-5,20 IgM-26,6 nic sie nie zmienilo ,ponowne przeleczenie na oddziale , wlewy Landacyn 1g. na dobe przez 4 tygodnie. Zrobiono Western -Blota wynik ujemny!!! Dalsze badania lekarze stwierdzili to nie borieloza. Wrocilam do domu po 4 tygodniach znowu bole stawow miesni nie moge wstac z lozka. zawroty glowy takie ze trafiam na neurologie znowu badania.Zrobiono mi punkcje wyniki:metoda Elisa próbka z krwi-IgG ujemny IgM dodatni ,płyn mózgowo-rdzeniowy w obu klasach ujemny.Bezradnosc, nadchodza nastepne wyniki dodatnie zakazenie HCV, znowu szok, lekarz zakaznik wykonala dalsze badania, stwierdzila ze objawy moga sie nakladac, dalsze badania bardzo wysokie d-dimery prawie 3000, wzielam juz 70 zastrzykow heparyny , d-dimery nadal wysokie jakby leczenie nie skutkowalo. Wykonana mi ct pluc, przeplywy doplerowskie zyl wszystko w pozadku , skad tak wysokie d-dimery??? Lekarze rozkladaja rece, czuje sie coraz gorzej , bole znowu wracaja nie mam sily wstac z lozka, naplywaja dalsze wyniki

dczyn Waalera-Rose -pozytywny RF- 93 (NORMA 14) . Jade do reumatologa , ten stwierdza ze nic mi nie jest (hmm-zle trafilam)dalsze leczenie w poradni chorob zakaznych na borieloze. Ok wizyta w.w poradni badania na borieloze ; IgM-38,30 metoda Western-blot -ujemny. N o coz lekarz twierdzi falszywie dodtanie to nie borieloza . Szukac innego lekarza reumatologa. I tak minal rok, brak diagnozy leczenia...a ja coraz slabsza, bole coraz silniejsze. Co mam robic ???Pomozcie