06.02.19, 01:26
Witam ie ulu😃
W związku z tym, że sprawdzają mi się Twoje wróżby postanowiłam zapytać o pewną relacje z Panem Sebastianem. Chciałbym się dowiedzieć jaki on ma problem względem mnie? Czemu ma takie podejście do mnie? I co będzie z nami dalej? POZDR
Obserwuj wątek
    • oyala Re: Relacja 06.02.19, 17:35
      1/ co powoduje jego podejście: Król monet + Księżyc + 3 buław - jawi się nam tutaj pan zasadniczy/zaborczy/interesowny/praktyczny, a do tego widać tajemnice, ukryte sprawy, brak jawności/jasności, zmienne nastroje, podejrzenia, gdzieś zapatrzony w dal, szukanie nieznanych horyzontów (nawet rozmarzenie skoro stoi to z Księżycem). Tak, jakby pan uważał/czuł, że nie pasujesz jemu do jego życia/sposobu postępowania etc. Być może negatywnie ocenia twój character/zachowanie, albo widzi ciebie jako osobę nieodpowiedzialną/niewystarczająco otwartą/albo chaotyczną i jego zainteresowanie maleje lub podlega zmianom niezdecydowaniu.

2/ przyszłość: Koło + 4 kielichów + Gwiazda - nie ma pewności, może być różnie, może się to wahać pomiędzy znudzeniem/apatią/niechęcią, a nadzieją/oczekiwaniem na coś pozytywnego. Koło jest w ruchu, czesto przyspieszeniu i takie same daje szansę na nagle zmiany w dobrym i złym kierunku. Jeśli nawet zawiąże się przyjaźń/bliskość, to tak samo nagle się może to zmienić. I (tak jak Księżyc) może sugerować zmienne nastroje, czyli np. brak zdecydowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka