25.07.19, 09:52
Dzien dobry Oyalo, czy moglabym prosic Cie o wrozbe na obecna (stosunkowo nowa) prace. Chcialam zapytac ogolnie o moja przyszlosc w tej firmie + perspektywy finansowe.
Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie smile
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do inko22 - praca 25.07.19, 16:52
      Przykro mi, że muszę tobie takie karty pokazać, ale wg nich, to nie zapowiada się świetlana przyszłość w tej firmie, ani w zarobkach. Siła + Rydwan + 5 monet - albo ty będziesz się musiała wykazywać wielką determinacją, cierpliwością, opanowaniem, albo jest nad tobą szefostwo, które jest wymagające/twarde/bezkompromisowe, mogą być nowe wyzwania, obowiązki, może zbyt trudne do wykonania lub konkurencja. To może być przyczyną rezygnacji, zwątpienia, niepodołania, przechodzenia przez ciężki okres.
      Podobnie z finansami: Królowa monet + Paź monet + Wieża - to co było lub zapowiadało się dobrze, nagle może się zmienić w całkowity przewrót/kryzys/ruinę. Można doświadczyć obrotu spraw na gorsze, albo być zwolnionym.

Nieprzyjemnie to wygląda, ale takie karty się odkryły. sad
      • inko22 Re: do inko22 - praca 07.08.19, 21:34
        Dziekuje, zobaczymy jak to dalej sie potoczy...
        • inko22 Re: do inko22 - praca 13.08.19, 14:39
          Na razie wszystko wydaje sie ok. Dostalam przedluzenie umowy na czas nieokreslony na warunkach, na ktorych mi zalezalo. Wiec moze jednak nie bedzie tak zle smile
          • oyala Re: do inko22 - praca 13.08.19, 17:52
            Dziękuję za weryfikację Mam nadzieję, że powiedzie się tobie. Karty wobec tej sytuacji były bardzo surowe/nieprzychylne. Może za jakiś czas wyjdzie na jaw, co chciały powiedzieć. smile
            • inko22 Re: do inko22 - praca 14.08.19, 11:03
              W sumie to moj blad, bo nie prosilam Cie o wrozbe na okreslone ramy czasowe np do konca roku. Mozliwe, ze cos sie jeszcze spsuje, chociaz wolalabym zeby sie nie psulo smile) Mozliwe, ze karty w jakis sposob pokazaly moje obawy, bo dosc mocno przejmowalam sie tym, ze nie przedluza mi umowy
              • inko22 Re: do inko22 - praca 21.10.19, 14:33
                Dzien dobry Ulu, minelo troche czasu od podpisania umowy. Czy moglabym prosic o wrozbe na perspektywy w tej pracy do roku?
                • oyala Re: do inko22 - praca 23.10.19, 16:36
                  Teraz wygląda to bardziej spokojnie i milej. Księżyc + Głupiec + 4 mieczy - Pewnie się wystarczająco zaadoptowałaś/dostosowałaś i dla przełożonych wykazałaś. Myślę, że jeśli będziesz bardzo skupiona/poświęcona wyłącznie na swojej pracy/swoich obowiązkach (ew. klientach, kontrahentach, dokumentacji etc), mimo czasem braku doświadczenia (bo w nowej pracy niekiedy dłużej czasu to zajmuje), postarasz się nie postępować wg rutyny, zadania/obowiązki będą, jako nowe/ciekawe wyzwanie - to nie widać obecnie nic niepokojącego.
                  • inko22 Re: do inko22 - praca 18.12.19, 14:04
                    Droga Oyalo. Jakis czas temu stawialas mi karty na prace, wyszedl wtedy "trudny" rozklad. Mam wrazenie, ze moze sie w jakims stopniu zaczac sprawdzac - rzeczywiscie sytuacja w pracy jest ostatnio bardzo niefajna i mialam dosc nieprzyjemne rozmowy z przelozonymi. Czy moglabys sprawdzic sytuacje na sam poczatek przyszlego roku? czy moge spodziewac sie nieprzyjemnosci, albo moze sama powinnam zaczac rozgladac sie za czyms nowym? z gory dziekuje za pomoc
                    • oyala Re: do inko22 - praca 18.12.19, 18:56
                      do - inko22

Tak było, chociaż w październiku, sytuacja się nieco uspokoiła. Wówczas pokazał się Księżyc, co nie musiało być niepokojące, ale np. niewiadome.
                      Obecnie: Rycerz mieczy + 2 buław + 2 mieczy - utrudnienia, nieprzyjemności, konflikty, apatyczność, utkwienie w martwym punkcie, brak porozumienia, blokada. Tak karty naświetliły sytuację i przypuszczalnie nie zmieni się to wkrótce. Nie zaszkodzi się rozglądać za inną pracą, ale powstrzymałabym się od natychmiastowej rezygnacji z obecnej. Karty na razie nie pokazują gwałtownych zmian. Jednak lepiej coś mieć na oku, gdyby doszło do eskalacji nieprzyjemności. Mam nadzieje, że nie zwolnią ciebie w tym m-cu, ale ponów pytanie w styczniu.
                      • inko22 Re: do inko22 - praca 19.12.19, 12:08
                        Dziekuje Ci bardzo. Bede sie odzywac w styczniu
                        • inko22 Re: do inko22 - praca 30.03.20, 15:26
                          Dzien dobry Oyalo, nie wiem czy w obecnej sytuacji wrozysz. Jesli tak, to czy moglabys mi postawic karty na prace na najblizsze moze 6 miesiecy. czy moze sie wydarzyc cos niepokojacego, jak finansowo. sytuacja juz wczesniej byla dosc nierowna, a teraz...wiadomo. trzymaj sie cieplo i zycze Ci duzo zdrowia!
                          • oyala Re: do inko22 - praca 31.03.20, 18:03
                            do - inko22

przypuszczalnie w pracy nie będzie łatwo, np. trzeba będzie się zmagać z przeciwnościami i/lub wykonywanie obowiązków może być utrudnione/zawieszone/na razie niedostępne. O finansach nie wiadomo, ale raczej nie widać, abyś miała bezwzględnie stracić pracę: 7 buław + 8 mieczy + 6 kielichów.

Trzymaj się zdrowo. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka