piotruspan80 29.01.10, 11:31 Witam mozecie mi polecić jakiegos dobrego chirurga stomatologa z Siedlec lub Łukowa. Z góry dziękuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekmel2 Re: Chirurgia stomatologiczna 29.01.10, 11:54 Baksdental na ul.Kilińskiego 19 P. dr Melaniuk piotruspan80 napisał: > Witam mozecie mi polecić jakiegos dobrego chirurga stomatologa z > Siedlec lub Łukowa. Z góry dziękuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
cezhaw Re: Chirurgia stomatologiczna 29.01.10, 20:53 Nie napisałeś kolego, czy na NFZ czy prywatnie. Na NFZ nie ma, a prywatnie ceny kształtują się od 60 do 600zł (w zależności od stopnia skomplikowania). Masz jeszcze w Łosicach, a tak kierunek Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
greg_pl Re: Chirurgia stomatologiczna 30.01.10, 09:57 Derek-Dental na ul.Pułaskiego w Siedlcach. Sam nie korzystałem z ich usług, ale słyszałem pochlebne komentarze, że robią dobrze za nie duże pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
roksana-7 Re: Chirurgia stomatologiczna 30.01.10, 16:12 Popieram DEREK - DENTAL w Siedlcach Odpowiedz Link Zgłoś
suworow173w41 Re: Chirurgia stomatologiczna 30.01.10, 11:39 Dobrym specjalistą w Siedlcach jest dr Wojciech Szewczak z Aster Dental. Mnie po wypadku przyjął praktycznie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
m_magdziolek2 Re: Chirurgia stomatologiczna 31.01.10, 13:00 JESTEM PACJENTKĄ DENTAL-DERKU OD WIELU LAT I BARDZO SOBIE CHWALE PROFESJONALNĄ I PRZEMIŁĄ OBSŁUGE. NIESTETY WSZYSTKIE ZABIEGI TYLKO PRYWATNIE. I Z TEGO CO SIĘ ORIENTUJE CHIRURG KTÓRY TAM PRACOWAŁ OTWORZYŁ WŁASNĄ PRZYCHODNIE NA STAROWIEJSKIEJ NA WPROST SZPITALA.BARDZO GO POLECAM P.BOGDAN GROCHOWSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
disgorge Re: Chirurgia stomatologiczna 03.02.10, 01:53 A nie ma kobiet chirurgów-stomatologów? Odpowiedz Link Zgłoś