Dodaj do ulubionych

Kontakt do vectra Siedlce

17.09.10, 17:28
Witam. Poszukuje bardzo pilnie numeru kontaktowego do vectra Siedlce. Czekam na człowieka od montażu Tv. Byłem umowiony już 2h temu. Specjalnie przyjechałem z Wawy aby zamontowal mi kablowke. O 18 zamykają salon wiec pózniej już nikogo nie złapie. Ma ktoś jakiś numer kontaktowy?
Obserwuj wątek
    • mpppm Re: Kontakt do vectra Siedlce 17.09.10, 17:35
      jest na pieczątce, na umowie (tylko czy czytelna?)
      • bengere Re: Kontakt do vectra Siedlce 17.09.10, 17:44
        Jest tylko numer infolinii, taki sam jak na stronie. Ale dzięki.
        • mpppm Re: Kontakt do vectra Siedlce 17.09.10, 17:49
          ja mam na pieczące taki 6324660

603 943 845

czy aktualne nie wiem
          • bengere Re: Kontakt do vectra Siedlce 17.09.10, 17:58
            Oba numery są nieaktywne!
            • bengere Re: Nie przyjechali 17.09.10, 19:47
              Jak tu się nie wk***ic? Zero kontaktu... Nic! O 18 infolinia potwierdziła wizytę. Do tej pory nikt nie przyjechał. Czy mieliscie już problemy z tą firmą? Dla mnie super zaczęli początek współpracy!
              • picasso1976 Re: Nie przyjechali 17.09.10, 19:54
                "O zgrozo ... " do siedleckiego biura nie ma żadnego bezpośredniego kontaktu...
                Zawsze można dokonać prawie niemożliwego i zaparkować gdzieś w pobliżu biura, nastepnie odrobina szczęścia jeśli chodzi o czas oczekiwania na rozmowę z obsługą i JUŻ załatwione :-)

Sprawdziłem ;-) ale nic nie załatwiłem...
                • lexusx506 Re: Nie przyjechali 17.09.10, 20:21
                  do mnie też kiedys był umówiony fachowiec z vectry ale do dnia dzisiejszego się nie pojawił, ani nie zadzwonił że się nie pojawi, żenada!vectra-jakość usług pod psem!jezeli chcesz o cokolwiek zapytać musisz wyjść z pracy , gdyż nie ma mozliwości bezpośredniego kontaktu telefonicznego z oddziałem w SiedlcacH.!na szczeście udało mi się znaleźć fachowca z uslug którego korzystam i polecam wszystkim znajomym
                  • falszywy_klamca Re: Nie przyjechali 18.09.10, 19:05
                    Tak naprawdę niewiele jest firm, które powiadamiają o opóźnieniach i to nie tylko w Siedlcach, ale w ogóle w Polsce.
                    Np. w poniedziałek umówiłem się z właścicielką jednego ze sklepów w Kielcach na telefon w piątek (czyli wczoraj), kiedy będzie dostawa zamawianego materiału. Mamy sobotę wieczorem, a Pani do mnie nie zadzwoniła, chociaż dobitnie mówiłem wprost, że to ona ma zadzwonić.

Także, dać sobie na luz, nie stresować się za bardzo. Umówić na kolejną wizytę. Specjalnie nie ma się też na kogo burzyć, bo na kogo? Na obsługę w Vectrze? Przecież nie oni to montują, na montera? Powie Ci, że to jego kolega nawalił.

Generalnie to korzystam z Vectry i jestem zadowolony, chociaż miałem jedną interwencję u nich.
                    • bengere Re: Nie przyjechali 19.09.10, 23:25
                      absolutnie nie jestem zly na vectre jako firme. wiem, ze dziala raczej bez zarzutu itp.. jak się okazało, tv tez mi wlaczyli - zorientowlaem sie dopiero jak przeskanowalem jeszcze raz kanaly, ale chodzi o pewien fakt.
                      zamawialem montera tydzień wcześniej, na piatek tlumaczac, ze przyjade tego dnia specjalnie 100 km od siedlec, gosciu z vectry zapewnial, ze napewno przyjda. podczas mojej wizyty, przyszla zdenerwowana kobieta, aby po raz czwarty umowic montera, bo na trzy poprzednie umowione spotkania nie przyszedl. wtedy jeszcze raz przedstawilem konsultantowi jak wyglada sytuacja, ze jade specjalnie itp. obiecal, ze przyjda, a wyszlo jak wyszlo...
                      zadzwonilem na infolinie, powiedzieli, ze napewno zadzwonia z biura umowic kolejny montaz - zadnego tel. nie dostalem.
                      brak profesjonalizmu wynika ze slabego zarzadzania filia vectry w sdlc. dobry manager dalby sobie rade z personelem i jego problemami (przepracowaniem, olewaniem klientow, slabymi kompetencjami itp.). w kazdym razie, w moich oczach stracili - straszne patałachy!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka