Dodaj do ulubionych

Foteliki samochodowe

26.10.10, 23:45
Odchodząc od tematu kampanii różnych, może ktoś się orientuje gdzie w naszym mieście mogę kupić fotelik samochodowy dla dziecka? Zależy mi także na FACHOWEJ pomocy, dziękuje sprzedawcom którzy marzą żeby w moich rękach wylądowała jakaś nadwyżka magazynowa.

PS
Wiem, wiem tematy dzieciowe były, ale mi wyprawka nie potrzebna, dziecko wyprawione już tylko fotelika brak.
Obserwuj wątek
    • jamaica77 Re: Foteliki samochodowe 27.10.10, 09:00
      foteliki kupisz tam gdzie wyprawkę czyli największy wybór na Janowskiej albo w Ujrzanowie.
    • bambii Re: Foteliki samochodowe 27.10.10, 09:14
      zanim kupisz poczytaj troche o fotelikach bo sie okazuje ze nie wszystkie foteliki sa bezpieczne dla dziecka (!) , gdzies kiedys wiedzialem strone zawierajaca testy fotelikow ale nie moge tego znalezc
      • falkor_gredal Re: Foteliki samochodowe 27.10.10, 11:49
        No ja właśnie poczytałem i się dowiedziałem w jednym z tych „dobrych” sklepów że mam nie patrzeć na testy ADAC’a, bo one są na niemiecki rynek robione(sic), a w drugim, że tańsze foteliki z 3 w adacu, nie wzbudzają zaufania sprzedawcy, bo są za tanie, przy czym kilka modeli maxi cosi też ma 3, ale wzbudza zaufanie. Dlatego szukam FACHOWCA.

fotelik.info

ADAC

Foteliki
        • falkor_gredal Re: Foteliki samochodowe 27.10.10, 11:54
          Chodzi mi o foteliki bez ISOFIX, więc tutaj trzeba doczytać.
          • bambii Re: Foteliki samochodowe 27.10.10, 13:20
            z ISOFIX tez jest problem bo niby isofix a np. do mojego auta nie wszystkie pasuja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka