Dodaj do ulubionych

Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie

29.10.10, 14:40
Pełnomocnik PiS wytoczył sprawę Annie Sochackiej. Zarzuty oddalono.

www.spin.siedlce.pl/2010/10/29/pelnomocnik-pis-wytoczyl-sprawe-annie-sochackiej/
Obserwuj wątek
    • vamis Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 17:09
      PIS powinno przeprosić ale Oni dalej nie rozumieją że białe jest białe

"Niezależni ludzie - uczciwy samorząd"
      Siedleckie Towarzystwo Samorządowe

• efaster Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 18:24
        vamis napisał:
        > PIS powinno przeprosić, ale Oni dalej nie rozumieją, że białe jest białe

Co robisz ?? Już tak, mają ;( nie jestem zwolennikiem STS-u,. ale na PiS na pewno za coś takiego nie zagłosuje !!

za:
        podlasie24.pl/wiadomosci/siedlce/siedlce-rozprawa-w-trybie-wyborczym-4e91.html

Pozew wiceprezydenta został oddalony, jednak Jarosław Głowacki już zapowiedział, że ponownie skieruje sprawę do sądu
        • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 18:34
          "Poczułam, na własnej skórze, że w tej chwili w Siedlcach nie liczą się kompetencje człowieka, tylko to czy jest zapisany do słusznej partii.”

jedynie słuszna partia ... cos tym jest dyrektor statów byl w jedynie sluszje partii i nawet jak pojawila sie TV to prezydent go bronil osobiscie. Jest organizajca ktora zachowuje sie podobnie ....
          • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 18:35
            >dyrektor statów

mialo byc dyrektor domu nad stawami :)
            • erw.in Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 19:10
              Mój Boże ........pomyśle przyszłościowo ,ile to będzie stanowisk pracy ,dobrych stołeczkow jeśli PIS zostanie w tyle ...........już się ciesze!!!!
              • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 19:13
                masz chrapke na jakies ? mysle ze ciezko bedzie obsade PIS wymienic wiec nie ciesz sie za szybko , lub jak mowia nie dziel skory na niedzwiedziu :)
              • kerac32 Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 19:25
                Tak... liczą się tylko stołki :)
                • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 31.10.10, 21:37
                  nie wierzysz w ideały ? :>
                  • kerac32 Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 31.10.10, 23:59
                    W polityce? Jeśli nawet bym miał jakieś złudzenia, to Erw.in sprowadził mnie już do rzeczywistości. Tobie, wydaje się, też już znudziły się te podróże do Warszawy? ;)
                    • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 01.11.10, 07:35
                      czerpiesz wiedze o zyciu z lokalnego forum ? :) moze jednakl warto przeczytac ksiazke ?

Tobie, wydaje się, też już znudziły się te podróże do Wars
                      > zawy? ;)

pewnie jak kilku tysiacom innych ziomków ktorzy dojezdzaja, ale na rozwoj Siedlec nie licze raczej stawiam na przeprowadzke do Wawy tam z praca lepiej i mniej małomiasteczkowości :)
                      • kerac32 Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 01.11.10, 18:21
                        > czerpiesz wiedze o zyciu z lokalnego forum ? :) moze jednakl warto przeczytac
                        > ksiazke ?

Nasze forum jest lepszym źródłem informacji o siedleckim "piekiełku" niż jakakolwiek książka, zresztą chyba na ten temat się jeszcze żadna nie ukazała. Jeśli jednak jestem w błędzie i możesz mi jakiąś publikację polecić to chętnie przeczytam :)

> pewnie jak kilku tysiacom innych ziomków ktorzy dojezdzaja

Tylko, że oni, w przeciwieństwie do ciebie, nie mają raczej szansy by to zmienić. Ty zaś, zdaje się liczysz, w przypadku wygranej swego faworyta, na dobrze płatną, opróżnioną przez jakiegoś wykopanego z posady PiS-iarza, fuchę na miejscu ;)
                        • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 01.11.10, 18:40
                          > Nasze forum jest lepszym źródłem informacji o siedleckim "piekiełku" niż jakako
                          > lwiek książka,

pisałem o tym ze tak erw.in szybko cie przekonał , zreszta to nie wygładalo na przekonywanie bo o stołkach napisałeś jakby z własnej inicjatywy :)

Ty zaś, zdaje się liczysz, w przypadku wygranej swego faworyta, na dobrze p
                          > łatną, opróżnioną przez jakiegoś wykopanego z posady PiS-iarza, fuchę na miejsc
                          > u ;)

mysle ze z 3 kierunkami ukończonych studiów, ukończonym MBA z wyróznieniem i doswiadczeniem pracy w międzynarodowym otoczeniu nie miałbym szans :>

P.S.

a moze co tak w temacie ?
                        • bambii Re: zakład dla kerac32 - czysta wygrana 01.11.10, 19:41
                          > Tylko, że oni, w przeciwieństwie do ciebie, nie mają raczej szansy by to zmieni
                          > ć. Ty zaś, zdaje się liczysz, w przypadku wygranej swego faworyta, na dobrze p
                          > łatną, opróżnioną przez jakiegoś wykopanego z posady PiS-iarza, fuchę na miejsc
                          > u ;)

napisałem w innym wątku :

zreszta po co gadac po proznicy moze zrobimy zaklad jesli nic sie nie wydarzy co probujesz insynuowac to podpiszesz sie imiennie i przeprosisz np. w tygodniku jako drobne ogloszenie , Jesli nie dostaniesz 1000 zł w gotówce co ?
                          skoro jestes taki pewien to wygrana masz w kieszenii :)))

bo rzucac oszczerstwa jest łatwo ale "mieć jaja" już trudniej , znam wielu takich jak ty - po czynach ich poznacie .
                          Robimy zakładzik ? wg. ciebie nie masz nic do stracenia :)

w internecie łatwo byc anonimowym i łatwo rzucać kłamstwa tutaj czysty układ jesli kłamałem to masz na czysto 1000 zł jeśli nie to drobne ogłoszenie za kilka złotych z przeprosinami podpisanymi imieniem i nazwiskiem (oczywiscie wczesniej zakomunikujesz to na forum :) )
                          • kerac32 Re: zakład dla kerac32 - czysta wygrana 01.11.10, 20:00
                            Pewnie tę całą propagandę wyborczą robisz z czystego altruizmu ;)
                            • bambii Re: zakład dla kerac32 - czysta wygrana 01.11.10, 20:16
                              > Pewnie tę całą propagandę wyborczą robisz z czystego altruizmu ;)

widzisz tak bardzo sie roznimy, ty nie potrafisz zrozumiec ze ktos moze robic to z pobudek zupelnie innych niz dla kasy. Mierzysz mnie swoja miarą a ja jestem inny. Dla złodzieja nie jest do zrozumienia ze ktos mając okazje nie korzysta z niej - a wyjaśnienei jest proste : nie wszyscy są złodziejami :)
                              Rzuczasz oskrazenia bez zastanowienia a ja chce powiedziec - sprawdzam ! aby udowodnic ci jak bardzo sie roznimy. Jestes pewien swoich racji wiec daje ci szanse zarobic kase wg. ciebie łatwa kasa bez ryzyka :)
                              Wspieralem go 4 lata temu bo ja znam tego czlowieka, jesli koniecznie chcesz sprawdzic to zadaj pytanie sztabowi wyborczemu Dobijanskiego czy jestem jego czlownkiem to pierwsza weryfikacja , ale ty nie odrobiles tej prostej lekcji wolałes rzucic oskarzenie bo klawiatura jest blisko i łatwo to napisac. Wiele osob na forum wie kim jestem wiec nie jest trudno mnie sprawdzic :). Znam tez inna osobe ktora czasem pisuje na forum ktora to tez robi bezinteresownie , napisze jeszcze raz BEZINTERESOWNIE
                              Jesli nie dalej nie wierzysz napisze jeszcze raz to słowo ktore uznałeś swego czasu za inwektywe : jesteś niereformowalny :)
                              • kerac32 Re: zakład dla kerac32 - czysta wygrana 01.11.10, 20:42
                                > Jesli nie dalej nie wierzysz

Teraz już wierzę, po ostatnich deklaracjch nie mógłbyś już przyjąć żadnej posady w mieście, gdyby jakąś ci zaproponowali. Chyba zapędziłeś się w przysłowiowy kozi róg :)
                                • bambii Re: zakład dla kerac32 - czysta wygrana EOT 01.11.10, 20:49
                                  nic nie zrozumiałeś , jest okreslenie na takich jak ty ale to juz niestety jest inwektywa wiec jej nie napisze :)

P.S
                                  skoro nie chciales wygrac 2000 zl to mam wolna ręke : pojde do sztabowcow moze mi cos znajda po wyborach :D
                                  Dla mnie EOT bo nic w temacie wygranej kandydatki Sochackiej z Głowackim nie pojawilo sie
                                  • kerac32 Re: zakład dla kerac32 - czysta wygrana EOT 01.11.10, 20:53
                                    mam wolna ręke : pojde do sztabowcow moze
                                    > mi cos znajda po wyborach :D

Więc jednak... :D
                                    • vamis Re: zakład dla kerac32 - czysta wygrana EOT 02.11.10, 19:40
                                      jaki jest termin ewentualnego zgłoszenia sprawy do drugiej instancji ???
          • a.borubar Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 01.11.10, 11:13
            bambii napisał:

> "Poczułam, na własnej skórze, że w tej chwili w Siedlcach nie liczą się kompete
            > ncje człowieka, tylko to czy jest zapisany do słusznej partii.”
            >
            >
            > jedynie słuszna partia ... cos tym jest dyrektor statów byl w jedynie sluszje
            > partii i nawet jak pojawila sie TV to prezydent go bronil osobiscie. Jest organ
            > izajca ktora zachowuje sie podobnie ....
            >

tak - PO ktora z ZOMOwcom rozdaje tluste podadki. Bsambi? Mowicie sobie "czesc" z Kulickim?
            • bambii Re: niedojrzałość 22 latka 01.11.10, 13:12
              drogi lolego, a raczej dzieciaku , za krótko jestes widze na forum bo gdybyś był dłużej to wiedziałbyś wiecej o tym co się tu kiedyś działo właśnie w sprawie o której piszesz. Ale składam to na karb młodego wieku i niedojrzałości , czy myslisz że atakując mnie personalnie zyska Maciej Drabio ? oj mylisz się bardzo :)
              I przestrzegam cie przed tym co robisz bo już jeden taki jest co stawia ludzi tam gdzie zomo, a to co robisz to agitacja na Macieja Drabio który jest z partii SLD (nie sadze ze prosil ciebie o takie wsparcie bo go znam i ine wyglada na takiego ortodoksa jak ty) a o samej genezie SLD możesz poczytac tutaj :

"Po samorozwiązaniu PZPR część działaczy podjęła decyzję o założeniu dwóch nowych partii socjaldemokratycznych. Główną spośród nich była założona w styczniu 1990 Socjaldemokracja Rzeczypospolitej Polskiej. 9 lipca 1991 roku podczas spotkania organizacji młodzieżowych z Aleksandrem Kwaśniewskim i Włodzimierzem Cimoszewiczem podjęto decyzję o utworzeniu koalicji wyborczej.[24]. 16 lipca do porozumienia wyborczego przystąpiły PPS, SDRP, OPZZ, Związek Socjalistycznej Młodzieży Polskiej Demokratyczna Unia Kobiet, Komitet Obrony Bezrobotnych i organizacje lokalne. Pod koniec lipca został zarejestrowany blok wyborczy. "

pl.wikipedia.org/wiki/Sojusz_Lewicy_Demokratycznej
    • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 18:28
      "startowałam, więc mam czyste sumienie, ale jak w Komisji zasiedli: sekretarz miasta (PiS), radny (PiS) i przewodniczący Klubu Radnych PiS to ja się pytam a gdzie jest PO, które odpowiada za oświatę w mieście?"

wszystkich tych ktorzy mieli watpliowsci jak PiS rozdaje karty kieruje do tych slow powyzej widac nie tylko ja to widze :)
      • ygd Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 19:43
        Co jak co, ale w tym wypadku nie miało to znaczenia, bo akurat lepszego kandydata nie było.
        • bambii Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 20:41
          tzn ? bo nie zrozumiałem Twojego postu, kandydata do skladu komisji czy na dyrektora ?
          • vamis Re: Jarosław Głowacki i Anna Sochacka w sądzie 29.10.10, 21:27
            druga instancja musi być bo nikt nie wmówi im że "białe jest białe..."

swoją drogą z wyborów na wybory coraz mniejsze logo PiS na materiałach reklamowych

nie wstydźcie się chłopaki swojej partyjności politycznej

Qudelski co zrobiłeś w sprawie ZGODY w tej sprawie ???
            • bambii Re: Pieniacze .... 29.10.10, 22:35
              taka mi przyszła refleksja po tym orzeczeniu, teraz będą się odwoływać . Smieszy mnie natomiast to ze prezydentowi brakuje odwagi ze wyrecza sie kolejny raz v-ce prezydentem. Juz wczesniej byl przypadek tutaj na forum ze w obronie czci wystapili koledzy, prezydent niemowa ?
              a moze sie wstydzi ?
              • oxylog Re: Pieniacze .... 30.10.10, 13:32
                Coś mi się wydaje, że W. Kudelski nie panuje nad tym co się wokół niego dzieje i do końca o wszystkim nie decyduje. Najlepszy przykład na to, że partia musiała go wezwać do kandydowania w wyborach, być może on naprawdę miał już dość i chciał odejść ?
                • vamis Re: Pieniacze .... 30.10.10, 18:41
                  też wydaje mi się że to figurant ... partia wzywa i człek ubezwłasnowiolniony ... chociaż zrozumcie gŁowackiego - przecież ma dużo do stracenia więc nie dziwcie się brudnych zagrywek PIS

PiS - Przeproście i Spakujcie się :-)
                  • erw.in Re: Pieniacze .... 30.10.10, 21:38
                    Wróci do Urzędu Stanu Cywilnego i dalej będzie szukał {albo udawał że szuka}kawy w biurkach
                    • vamis Re: Pieniacze .... 31.10.10, 18:56
                      właśnie o to chodzi że jak Sochacka wygra to Głowacki poprzez brak kompetencji nie będzie już miał gdzie symulować pracę ... dlatego idzie na całość

żołnierzyk Qud-go przegrywa ważną bitwę
    • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 09:37
      kiedy bedzie rozprawa odwoławcza ?
      • varnis Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 11:12
        Chyba wcale. Podobno jak WK dowiedział się o sprawie to JG wylądował na dywaniku i ogólnie dostał niezłe wciry za atak na AS.
        • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 19:50
          > Chyba wcale.

wiadomosci ze sztabu PIS jednak wskazuja na coś innego że maja sie jednak spotkać w Lublinie w sadzie odwoławczym
          • press_siedlce Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:02
            Powiem tak - nie mam żadnych wiadomości, nie wiem co się dzieje w sztabach. Nie chce mi się wierzyć w odwołanie, tym bardziej, że przypuszczam, że faktycznie JG wychylił się przed szereg. Jeśli więc Twoje "wieści" o tym odwołaniu jak i wczorajszy temat o domniemanym ataku na forum okażą się w najbliższych dniach nieprawdą tudzież kłamstwem to w moim odczuciu jesteś spalonym graczem. I słusznie ktoś w innym temacie zauważył, że swoją namolną agitacją na MD bardziej mu szkodzisz niż pomagasz, tym bardziej tak będzie, jak wspomniane "wieści" okażą się zwykłym bublem.
            • press_siedlce Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:06
              Piszesz, że nie ma on wiedz, że ja nie mam wiedzy i wypowiadam się mimo jej braku w danym temacie. Nie do końca jest tak jak twierdzisz, ale nie zamierzam dalej brnąć w tą dziwaczną i jednostronnie idącą dyskusję. Powiedz mi jedynie skąd w takim razie czerpiesz informacje o wspominanych w różnych tematach sprawach i ich rozwiązaniach? Wydaję mi się, że jest to wiedza dla zwykłego obywatela tego miasta raczej niedostępna tudzież bardzo ograniczona, skąd więc ona u Ciebie drogi kolego?
              • press_siedlce Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:11
                press_siedlce napisał:

> Piszesz, że nie ma on wiedz, że ja nie mam wiedzy i wypowiadam się mimo jej bra
                > ku w danym temacie. Nie do końca jest tak jak twierdzisz, ale nie zamierzam dal
                > ej brnąć w tą dziwaczną i jednostronnie idącą dyskusję. Powiedz mi jedynie skąd
                > w takim razie czerpiesz informacje o wspominanych w różnych tematach sprawach
                > i ich rozwiązaniach? Wydaję mi się, że jest to wiedza dla zwykłego obywatela te
                > go miasta raczej niedostępna tudzież bardzo ograniczona, skąd więc ona u Ciebie
                > drogi kolego?

Przepraszam, to oczywiście dotyczyło innego wątku w innym temacie.
            • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:34
              Jeśli więc Twoje "wieści" o tym odwołaniu jak i w
              > czorajszy temat o domniemanym ataku na forum okażą się w najbliższych dniach ni
              > eprawdą tudzież kłamstwem to w moim odczuciu jesteś spalonym graczem

czyli koledzy z PIS doszli do wniosku ze nie warto ? :))) tak czułem ze sie nie odwaza bo jakby to wyglądało, ale plakat na samowoli budowlanej powiesili :)

spalony gracz coz to za okreslenie ? w jakiej to gazecie uzywają takich sformułowan ? czy to cos podobnego do obiektywnego relatywizmu ? :)
              • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:35
                > czyli koledzy z PIS doszli do wniosku ze nie warto ? :)))

mogli skalkulowac ze nie oplaca sie im draznic potencjalnego koalicjanta co zreszta powiedzial w debacie W.Kudeldki (ktory swoja droga słabo wypadł) A. Sochacka ładnie go "usadziła" na miejscu ;)))
                • press_siedlce Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:39
                  Kudelski wypadł słabo? Haha, nie osłabiaj mnie, może oglądaliśmy inne debaty? Najlepiej wg mnie wypadł Drabio, za nim na równi Kudelski z Sochacką.
                  • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:45
                    no widzisz to jest to twoj sławny obiektywizm relatywny jesli uwazasz ze W.Kudelski wypadl dobrze, widac ewidentnie ze zdenerwowal sie szczegolnie odpowiedzia A.Sochackiej no i pytanie M.Grabowca zabolała W.Kudelskiego. A.Sochacka miala najwieszke mozliwosci prezentacji bo otrzymala najwiecej pytan
                    Pytania o Gintera do W.Kudelskiegi tez nie pomoglo , niestety nasz prezydent nie wypada dobrzez przed kamerą.
                    • a.borubar Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:55
                      bambii napisał:

> widac ewidentnie ze zdenerwowal sie szczegolnie odpowiedzia
                      > A.Sochackiej no i pytanie M.Grabowca zabolała W.Kudelskiego.
                      >

Co oglądał Bambii???? Bo na debacie nie było p. Grabowca.
                      Merytoryczny jak zawsze ;))))))))))))))))
                      • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 21:03
                        tak przejezyczylem sie chodzilo o L.Szymanskiego
                        • press_siedlce Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 21:08
                          A w mojej opinii WK zupełnie zgasił swoją odpowiedzią L. Szymańskiego.
                          • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 21:11
                            ?? obiektywizm relatywny :))) moze i "zgasił" ale co sie przy tym zdenerwował to jego :)
                  • a.borubar Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:46
                    potem dłuuuuuugo dłuuuuugo nic i jeszcze nic i jeszcze i powoli dopiero sunie Dobijański ;)
                    Ja też nie oglądałem najwyraźniej tej debaty, co Bambi ;)))
                    • press_siedlce Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 20:58
                      Tak, potwierdza to słowami, że ktokolwiek otrzymał pytanie od M. Grabowca, kandydata, którego... podczas debaty nie było. Nie przypominam sobie też pytania o Gintera, jedynie padło jakieś stwierdzenie a propos wspominanych absurdów (swoją drogą tylko czekam, aż ktoś odważy się wspomnieć o ludziach z PO). Jeszcze raz: świetne pytanie Drabio do Dobijańskiego - pytanie, które ciśnie się dużej liczbie mieszkańców, ale nikt narazie nie miał możliwości postawienia takiego zapytania.
                      • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 21:10
                        Tak, potwierdza to słowami, że ktokolwiek otrzymał pytanie od M. Grabowca

napisalem ze przejezyczylem sie chodzilo o L.Szymanskiego

Nie przypominam sobie też pytania o
                        > Gintera,

tak to bylo stwierdzenie ktore wyprowadzil z rownowagi prezydenta , coz takie zycie

Jeszcze ra
                        > z: świetne pytanie Drabio do Dobijańskiego

i odpowiedz jak najbardziej celna, zakres odpowiedzialnosci zostal przez koalicjantow podzielony i wtym zakresie wyglada to calkiem przyzwoicie, nie wszystko bylo zle nieprawdaz ? :)
                        • press_siedlce Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 21:13
                          Nie zauważyłem zdenerwowania u WK, bardziej dało się wyczuć zaskoczenie i właśnie zdenerwowanie od MD - pytanie trafne, niespodziewane i chyba niechciane.
                          • bambii Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 21:17
                            :)))))
                            • vamis Re: Kiedy odwołanie ? 03.11.10, 22:08
                              Qudelski powiedział po debacie że będzie odwołanie - kilka osób tak usłyszało,
                              Głowacki walczy do końca bo on bardzie w sumie lubelski jest niż siedlecki
                              • bambii Re: press_siedlce .... spalony gracz :) 03.11.10, 22:17
                                jak widzisz drogi dziennikarzu press_siedlce nie tylko ja mam takie zrodla ale rowniez vamis choc innych popieramy kandydatow jestesmy tutaj zgodni : W.Kudelski zapowiedział odwołanie i po debacie był w bojowym nastroju aby nie powiedziec ze był wsciekly :)
                                • press_siedlce Re: press_siedlce 03.11.10, 22:28
                                  Jeśli faktycznie tak będzie - przeproszę i pogratuluję informatora. Narazie jednak opieramy się tylko cały czas na niepewnych informacjach tudzież plotkach. Nie zmienia też faktu, że pozostaje sprawa domniemanego "ataku" na forum, który jest na 100% wyssany z palca.
                                  • bambii Re: press_siedlce ... spalony gracz 04.11.10, 09:09
                                    > Jeśli faktycznie tak będzie - przeproszę i pogratuluję informatora.

nic nie jest pewne, bo to materia która się zmienia , piszemy (i ja i vamis) jakie padły groźby w kierunku A.Sochackiej. Swoja droga to dość ABSURDALNE zachowanie , na debacie pytać o koalicje a po debacie straszyć sądem w Lublinie , ja tego chyba nie zrozumiem :)

N
                                    > ie zmienia też faktu, że pozostaje sprawa domniemanego "ataku" na forum

jeden taki atak został juz przeprowadzony link podałem wyzej więc doświadczenie koledzy W.Kudelskiego mają

Mnie natomiast zastanawia to co piszesz. Oskarzyles mnie ze mam bardzoo wysoko umocowane źródło (co mi zresztą schlebia :) ale nie jest prawdą ) ale to oznacza że musisz mieć dobre źródło po drugiej stronie aby to weryfikować - skoro podałes tak wysoko umocowane źródło oznacza to że większość (nie wszystkie bo źródło jest tez omylne) rzeczy które piszę są prawdą :)
                                    No bo skąd w innym prypadku taka wiedza u "przypadkowego" przechodnia ? :)))))
                                    Nie jesteś "przypadowym" przechodniem , nie jesteś również "obiektywnym obserwatorem" :) - a twoja przedwyborcza aktywność zastanawia :)
                                    • n_l Ostatmi post- pod nim dopiszę off topicowo :-) 04.11.10, 10:17
                                      Wprawdzie "problemy" wyborcze już wywołują
                                      we mnie odruch wymiotny ale niektóre wątki
                                      czytam z naprawdę sporym rozbawieniem.
                                      Na przykład ten :-)
                                      I przypominają mi się czasy zanim logowanie
                                      zaczęło obowiązywać na tym forum.
                                      Przypominają mi się wszyscy jednonikowcy
                                      którzy pałali świętym oburzeniem stając
                                      w obronie różnych spraw i osób.
                                      Biedacy, nie kojarzyli że fragmenty adresu IP
                                      były widoczne dla wszystkich i można było łatwo
                                      sprawdzić kto skąd pisze.
                                      I czasem www.ripe.net podawało- UM Miasta Siedlce...
                                      • bambii Re: Ostatmi post- pod nim dopiszę off topicowo : 04.11.10, 12:35
                                        ale ja nie pisze z UM :)
                                        • n_l Re: Ostatmi post- pod nim dopiszę off topicowo : 04.11.10, 12:42
                                          > ale ja nie pisze z UM :)
                                          Doskonale wiem :-)
                                          Twój post był po prostu ostatni.

P.S. i nie z pociągu o tej godzinie :-)
                                        • press_siedlce Re: Ostatmi post- pod nim dopiszę off topicowo : 04.11.10, 13:41
                                          Bambii - faktycznie, gratuluję dobrych źródeł - faktycznie nastąpiło odwołanie. Dziwi mnie zawziętość JG, mam nadzieję, że jeśli wygra WK to nastąpi zmiana na stanowisku vice, bo JG chyba nie ciągnie w górę.
                                          • bambii Re: zawzętość PIS 04.11.10, 14:09
                                            [..] faktycznie nastąpiło odwołanie.
                                            > Dziwi mnie zawziętość JG

to cecha charakterystyczna tej formacji :) . Ale tutaj nie chodzi o zawzietosc JG bo to W.Kudelski poinformował A.Sochacką o tym ze "pojedzie do Lublina" wówczas gdy kilka minut wcześniej ofriarował jej propozycje wspólnej koalicji - czy to nie jest cecha charakterystyczna dla PIS ? to mi przypomina koalicje PIS i Saomoobrony takie same działania PIS miał w stosunku do Samoobrony :).
                                            A patrzac to z szerszej perspektywy to JG nie podejmuje sam decyzji , jedyna jak na razie osoba w PIS jest Kluzik-Rostkowska ktora ma jaja zeby mówić otwarcie cała reszta jest trzymana za gebe , tak samo jest u nas więc tłumaczenie że JG jest zawzięty jest odwracaniem uwagi od W.Kudelskiego bo to on jest zawzięty a takiego prezydenta zawziętego nie chcemy przeciez nie ?
                                            • bambii Re: kiedy będzie druga runda ? 04.11.10, 15:55
                                              kiedy to drugie "gryzienie" PIS A.Sochacką ?
                                              • bambii Re: vamis ? 04.11.10, 20:15

• neutron6 Re: kiedy będzie druga runda ? 04.11.10, 20:37
                                                drugie, jak piszesz "gryzienie" 12.11.10.- jeśli zmieści się w czwórce, która będzie w drugiej debacie.
                                                • bambii Re: kiedy będzie druga runda ? 04.11.10, 20:40
                                                  jeśli zmieści się w czwórce, która b
                                                  > ędzie w drugiej debacie.

a skąd takie podejscie ? czyzby honor zalezal od popularności oponenta ?
                                                  • neutron6 Re: kiedy będzie druga runda ? 04.11.10, 20:50
                                                    O czyim honorze mówisz?:)
                                                  • bambii Re: kiedy będzie druga runda ? 04.11.10, 21:58
                                                    aaaaa to przepraszam :)
                                                  • vamis Re: kiedy będzie druga runda ? 04.11.10, 23:45
                                                    ponoć cieniutkie to zażalenie Głowackiego ale co się dziwić
                                                    teraz czekanie na termin ... nie wiem jak to się będzie miało terminowo do drugiej debaty
                                                    Lublin mocny PISowo zawsze był
                                                  • artwik Re: kiedy będzie druga runda ? 05.11.10, 15:37
                                                    Zażalenie oddalone.Ciekawe gdzie teraz urażony Jarosław pójdzie.Po odrzuceniu odwołania stwierdził że to sąd musiał mu objaśnić czy prawo było złamane czy nie,tylko dlaczego nie uwierzył w Iszej instancji??Ale żałosna błazenada i to wszystko na nasz koszt.
                                                  • bambii Re: Jak to ? 05.11.10, 17:35
                                                    przeciez odwołanie mialo byc 12.11 ?
                                                  • vamis Re: Jak to ? 05.11.10, 19:02
                                                    Sąd oddalił zażalenie po oglądzie dokumentów - nie potrzebne były fatygi ...
                                                    pełnomocnik PIS skompromitował po raz kolejny,
                                                    pomyśleć że piastuje funkcję Vice prezydenta od roku .... i odpowiada za ...
                                                  • bambii Re: Jak to ? 05.11.10, 20:51
                                                    no to nieźle, nieźle ciekawe czy o tym na debacie będą rozprawiać :)
                                                    Gratuluje Pani Sochackiej nieugiętości , nowa żelazna dama Siedlec ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka