Dodaj do ulubionych

Jaki prezent na Święta

23.11.10, 07:25
Jak zwykle co roku mam kłopot z zakupem prezentów. Co prawda do Świąt jeszcze miesiąc ale już sie rozglądam bo pozniej bedą kolejki a Tego nie znosze. Nie chce kupowac znowu kosmetykow, maskotek itp. Co można w naszym miescie kupić oryginalnego na prezent?
Obserwuj wątek
    • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 08:11
      Ale to zależy dla kogo ma być ten prezent :)
      • jkfoo Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 12:52
        Świetny wątek, też mam z tym problemy.Podaję osoby,którym chciałbym kupić prezent:żona,córka lat15,syn lat10,mama,brat lat40 ale zachowuje się jak dziecko,bratowa.Reszta dostanie po rózdze.
        • ygd Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 12:57
          Ciekawe, nietypowe gadżety można znaleźć np. tutaj www.toys4boys.pl/ czy tutaj www.bigboystoys.pl/
          Warto też pogrzebać na allegro, także aby znaleźć trochę taniej gadżety z w/w stron.
          • ivo2602 Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 13:24
            kupiłem teściowi ręcznik ze śmieszną osobistą dedykacją, ułożoną pod niego. Gość 50 lat, a cieszył się jak dziecko. Firma exon w Siedlcach. Widziałem u nich też kocyki dla niemowląt, ale pewnie zrobią co zechcesz.
            • dywyb Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 13:31
              Mając na względzie ostatnie wybory, film TVN, może coś w sklepie po kawiarni "Kolorowa".
              • brat_szczepana Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 13:41
                > może coś w sklepie po kawiarni "Kolorowa"
                Nie ten wątek, ale z tą Kolorową to jedna z większych zbrodni na materialnej tkance miasta.

A co do prezentów. Polecam księgarnię Współczesną przy Katedralnej, zwłaszcza dla prawdziwych siedlczan, mieszkających tu oraz dla bliższych i dalszych emigrantów.
                Największy wybór w mieście wydawnictw 'siedlecianów ', pozycje które warto mieć u siebie
                w domu. A w święta i po - poczytać, pooglądać, poznać, przypomnieć sobie.

• niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 18:08
                  a ja wolę małą księgarnię na ul. kochanowskiego z miłym panem służącym zawsze pomocą lepsze to niż paniusie patrzące na ręce
                  • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 18:37
                    a ja wolę jak dostanę w prezencie hehe ;) jakby co, to poproszę "Zaginiony symbol" Browna, bo czytałam, ale muszę mieć swoje ;)
                    ale masz rację, pan na Kochanowskiego bardzo sympatyczny i pomocny
                    • brat_szczepana Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 19:08
                      Ok , zgoda.
                      Jednak nie chodziło mi o miłą obsługę, a o siedleciana, w żadnej innej księgarni nie znajdziesz tylu pozycji z tej grupy.

I zakupach innych książek się nie wypowiadałem, można je znaleźć w wielu księgarniach.
                      • mpppm Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 19:25
                        brat_szczepana napisał:

> Ok , zgoda.
                        > Jednak nie chodziło mi o miłą obsługę, a o siedleciana, w żadnej innej k
                        > sięgarni nie znajdziesz tylu pozycji z tej grupy.
                        >
                        > I zakupach innych książek się nie wypowiadałem, można je znaleźć w wielu księga
                        > rniach.

zgadza się
                        www.markopm.za.pl/ksiazki.htm
                      • niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 24.11.10, 12:26
                        zrozumiałam o co chodziło z tymi "siedlecianami"
                        ale mimo tych siedlecianów zostanę wierna tej maleńkiej księgarence na kochanowskiego
                        • brat_szczepana Re: Jaki prezent na Święta 24.11.10, 12:57
                          > ale mimo tych siedlecianów zostanę wierna tej maleńkiej księgarence na
                          > kochanowskiego

Pełne zrozumienie dla Twojego wyboru.
                          Oznacza to jednak, że nie interesują Ciebie wydawnictwa w rozumieniu 'siedleciana' i nie rozpatrujesz nawet opcji takiego prezentu dla kogoś, kto by mógł być zainteresowany książkami i albumami o Siedlcach i siedleckim Podlasiu.

Wątek jest o prezentach, stąd była ta podpowiedź dla poszukujących z tej okazji wydawnictw o naszym mieście.

• niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 24.11.10, 13:53
                            jak juz sie czepiasz to powiem Ci, że mam w domu trochę pozycji o Siedlcach poza tym własnie w tej księgarni znalazłam na prezent coś o naszym mieście :P
                            • brat_szczepana Re: Jaki prezent na Święta 24.11.10, 15:28
                              Nie mogę się czepiać, bo za bardzo Cię lubię :))))
                              Chciałem tylko rozdzieli dwie rzeczy:
                              unikalne wydawnictwa od uprzejmości i klimatu zakupów w tej czy innej księgarni.

Ideał: asortyment i miła atmosfera w jednym miejscu.

I tak nikt, jak dotąd, nie przebił śp. p. Grabowskiego.
                              • niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 24.11.10, 15:37
                                brat_szczepana napisał:
                                > Nie mogę się czepiać, bo za bardzo Cię lubię :))))
                                :D
                                > Chciałem tylko rozdzieli dwie rzeczy:
                                > unikalne wydawnictwa od uprzejmości i klimatu zakupów w tej czy innej księgarni
                                > Ideał: asortyment i miła atmosfera w jednym miejscu.
                                > I tak nikt, jak dotąd, nie przebił śp. p. Grabowskiego.
                                chyba nie miałam przyjemnośći nie wiem o kogo chodzi

• brat_szczepana Re: Jaki prezent na Święta 24.11.10, 15:44
                                  Cała przyjemność polega na forumowym obcowaniu. Sympatycznego człowieka wyczuwa się natychmiast.
                                  • mpppm Re: Jaki prezent na Święta 25.11.10, 17:38
                                    Byłem dzisiaj w tej księgarni. Nic nie kupiłem lecz coś dostarczyłem.
                                    niunianiu, Krzycho1252, brat_szczepana mogą również to otrzymać. Prozę pisać na pocztę.
                                    • mpppm Re: Jaki prezent na Święta 25.11.10, 17:40
                                      najlepiej przez kontakt z linku niżej
                                    • niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 26.11.10, 14:45
                                      ja już mam TO JEST ŚWIETNE
                                      czytam sobie o zabawie w kolorowe papierki, o byku na chodniku, o egzekucji dachu, o zaniedbanym parku, o tajemniczym zawiadowcy stacji i o rozprawie, w której za łapownictwo oskarżony został uwolniony od zajmowanej posady (pewnie się ucieszył z tego uwolnienia ;D )
                                      mpppm dzięki
                                      dobra robota!
                              • donvito52 Re: Jaki prezent na Święta 25.11.10, 20:44
                                I tak nikt, jak dotąd, nie przebił śp. p. Grabowskiego.

Ja Go wspominam trochę gorzej. Jak chodziłem do szkoły byłem częstym gościem w "jego" księgarni. I kiedyś posądził mnie że kradnę mu książki. Czterdzieści lat z dobrym hakiem minęło i zadra siedzi. Bo tylko stawiałem teczkę na podłogę. Nawet nie przeprosił. Przecież nastoletniego gó...arza się nie przeprasza :-(
                                • mpppm Re: Jaki prezent na Święta 25.11.10, 20:54
                                  kabaret.tworzymyhistorie.pl/2518_gajos_kultura.php?PHPSESSID=d9412bbcdc08cb0226e9988e2ad3942a
                • niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 21.12.10, 14:31
                  dzis znowu byłam w księgarni na kochanowskiego ;) choinka stoi na środku i chociaż zrobiło się ciasno to klimacik świąt rekompensuje brak miejsca :)
        • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 14:36
          Kobietom nic praktycznego, tylko bezużyteczne bajery dodające urody lub sprawiające przyjemność w patrzeniu na nie ;) syn i brat lat 40 -prezenty mogą być takie same (skoro brat jak dziecko) proponuję zestaw lego dla przedziału wiekowego 10-18;)))
    • wesoly_hafciarz Re: Jaki prezent na Święta 23.11.10, 18:25
      polecam haftowane prezenty www.exonstudio.pl
    • jimsiedlce Re: Jaki prezent na Święta 24.11.10, 14:14
      Wiem, wiem, że się reklamuję. Nawet specjalnie założyłem do tego nowe konto co by móc dalej się wypowiadać jako Anonymus.
      Jeśli admin uzna to za nadużycie nie obrażę się za wywalenie posta.
      www.ksiegarnia.siedlce.pl/tematyka/136
      www.ksiegarnia.siedlce.pl/tematyka/118
      www.ksiegarnia.siedlce.pl/tematyka/118
      www.ksiegarnia.siedlce.pl/
      Jim Siedlce
    • biuta.live Re: Jaki prezent na Święta 08.12.10, 16:10
      Uważam, że ciekawym prezentem może być kalendarz ze zdjęciami. Sama zrobiłam taki w zeszłym roku na prezent i przyznam, że osobą, która go dostała była mile zaskoczona :). Bardzo ładnie drukują w tej drukarni www.technocolor.com.pl i często mają promocje. z Wysyłką też raczej nie ma problemu takżę generalnie polecam :) !
      • anucha89 Re: Jaki prezent na Święta 09.12.10, 18:00
        na hihawa.pl jest dużo ciekawych prezentów.
      • sylvek88 Re: Jaki prezent na Święta 09.11.11, 11:44
        Wieki mnie tu nie było... kiedy ja nadrobię te wasze posty ;)
        A propos kalendarza to popiera... świetny prezent.
        Robiłam moim dziadkom na rocznicę ślubu... były zdjęcia całej familii a dziadkowie byli bardzo zadowoleni (podobno nawet zaciągneli listonosza do domu żeby pokazać jemu ten kalendarz :))
        więc kalendarz na prezent jak najbardziej, a ja swój kupowałam w FotoTrendy na Armii Krajowej tylko że zamawiałam przez stronę www.FotoTrendy.pl bo tam mają taniej niż na miejscu.
    • bettyk83 Re: Jaki prezent na Święta 09.12.10, 18:56
      Jeśli ktoś szuka prezentu dla kobiety, to na pewno fajną rzeczą będzie kupienie karty podarunkowej. Ja widziałam świetne w salonie kosmetycznym SilkTouch na Piłsudskiego (chodzę tam na depilację laserową). Sama bym się ucieszyła gdyby chłopak mi taką kupił :)
      • malajulia-to-ja Re: Jaki prezent na Święta 15.12.10, 08:47
        W ministerstwogadzetow.com jest ogromny wybór. Dla każdego coś fajnego.
        • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 15.12.10, 08:54
          W okresie prawie że tydzień przed świętami nie odważyłabym się zamówić już prezentu przez internet, bałabym się, że nie dojdzie. Dzisiaj wyruszam na poszukiwania statku piratów lego :)
          • niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 15.12.10, 10:15
            świetny sklep z zabawkami jest na przeciw więzienia, duży wybór i nie ma ciasnoty jak w millenium czy koali, a właściciel ten sam więc i te same ceny, a wybór większy do większy skelp, ja tam zawsze coś znajde fajnego
            dziś idę też ;)
            • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 15.12.10, 10:24
              Jak kupię coś fajnego, to wpadnę Ci pokazać co mam ;)))
            • witkacy_bonifacy Re: Jaki prezent na Święta 15.12.10, 10:25
              A ja polecam ręcznik lub szlafrok z haftowaną dedykacją wedlug swojego pomyslu. Robi to firma EXON w Siedlcach. Właśnie wczoraj odebrałem
              • mpppm Re: Jaki prezent na Święta 15.12.10, 10:47
                By "zahaftować" szlafrok nie trzeba korzystać z usług firmy.
                • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 15.12.10, 10:56
                  ale tu mówimy o wyhaftowaniu a nie zahaftowaniu ;)))
                  • sylvek88 Re: Jaki prezent na Święta 09.11.11, 11:47
                    hahahaha, no tego to jeszcze nie miałam na moich szlafroku :)
            • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 16.12.10, 12:09
              Byłam dzisiaj w zabawkach, lepiej się pospieszyć z zakupami, bo w następnym tygodniu już zostaną "resztki". Teraz wożę piratów w bagażniku i czekam na stosowny moment, kiedy będę mogła przemycić je do domu ;)
              • mpppm Re: Jaki prezent na Święta 16.12.10, 12:51
                Wiem o czym moimy i piszemy.
                Jeśli prezent, może to:
                www.markopm.za.pl/obraz.htm
                • martyna2626 Re: Jaki prezent na Święta 20.12.10, 09:58
                  Może to wydać się mało oryginalne, ale dobrym prezentem są perfumy. Zajrzyjcie do perfumerii www.realta.pl/
                  • ewaaaa7 Re: Jaki prezent na Święta 11.12.13, 11:34
                    Zajrzyjcie na 11listoapada do... WZORY I KOLORY...www.wzoryikolory.com/sklep/zr%C3%B3b-sobie-zwierzaczka/
              • niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 21.12.10, 14:34
                w sobote byłam w moim ulubionym sklepie z zabawkami na przeciewko więzienia nad naturą, zabawek od groma jest jeszcze w czym wybierać, ale ja już zaopatrzona, kurcze a tak lubię kupować prezenty :( dostawać też, ale jednak bardziej kupować wybierać przebierać ech tylko portfel coś cieńszy z dnia na dzień .... dzis pora na butki :)
                • brat_szczepana Re: Jaki prezent na Święta 22.12.10, 17:28
                  Dobre wino to jest to.
                  Tylko gdzie? Przy Floriańskiej jedynie?
                  Sklep "Dobre Wina" zniknął na amen.

Istnieje ponoć u nas w mieście "Podlaskie Towarzystwo Przyjaciół Wina", ale nie wiem, gdzie mają piwniczkę.
                  • verena0 Re: Jaki prezent na Święta 22.12.10, 17:32
                    Myślę, że w Stokrotce w Galerii S jest spory wybór.
                    • herkson Re: Jaki prezent na Święta 08.11.11, 17:11
                      Prezent w postaci kosmetyków zawsze będzie pozytywnie odebrany, dlatego polecam np. to:
                      menspace.pl/zestawy-prezentowe-c6.html
                      Warto wybrać coś godnego zapamiętania ;-)
            • sylvek88 Re: Jaki prezent na Święta 09.11.11, 11:46
              nie kojarze... gdzie to? Ja zabawki kupuje tam gdzie wszystkie prezenty - w FotoTrendy. Teraz mają takie zabawki ZRÓB TO SAM i jako dobra ciocia pomagam często dzieciakom przy składaniu, no i ja też mam frajdę z tego :)
              • niunianiu Re: Jaki prezent na Święta 09.11.11, 15:54
                jeśli pytasz o sklep z zabawkami, o którym ja pisałam to chodzi mi o ten na przeciwko więzienia w budynku gdzie na dole jest apteka a była natura
                ten sam facet na jeszcze koalę i w millenium, jak czegoś nie ma na jednym sklepie to dzwonią na drugi, najwygodniej jest własnie tam przy wiezieniu bo duży sklep i wygodnie chodzi sie między półkami, kurcze chyba musze zacząć myśleć o zabawkach ;)
        • sylvek88 Re: Jaki prezent na Święta 09.11.11, 11:45
          łeee tak ministerstwo, ja to samo mam pod ręką w FotoTrendy :)
    • ewica64 Re: Jaki prezent na Święta 09.11.11, 07:57
      Witam, myślę, że oryginalnym prrezentem dla kobiet w każdym wieku są rożności z filcu. Zapraszam na moją stronę manufakturafilcu.blogspot.com. Jestem siedlczanką, można napisać, zadzwonić, obejrzeć. Filc jest materiałem zrobionym z wełny, ja najczęściej robię z merynosa, gdyż jest delikatny i ciepły. Wszystko robię ręcznie, od początku do końca, łącznie z farbowaniem wełny. Przepraszam za autoreklamę, ale skoro zastanawiacie się nad prezentami świątecznymi niepowtarzalne szale, broszki, korale sprawdzają się doskonale.
    • netyk999 Re: Jaki prezent na Święta 20.11.11, 18:27
      Ja ostatnio wpadłem na super pomysł na prezent dla mamy i siostry:) Także sie teraz pochwale:) Kobitki jak to zawsze było uwielbiaja sie stroic dlatego kupie im rajstopy, ale nie takie zwykle tylko z fajnymi wzorami allegro.pl/rajstopy-wzorzyste-na-swieta-sylwester-lurex-r-3-i1948531331.html i takie 3D allegro.pl/prezent-na-mikolajki-swieta-rajstopy-wzory-r-3-i1905230550.html na pewno będą zadowolone. Bo z tego co wiem to kobietą zawsze rajtki są potrzebne. Żonie natomiast kupie coś na grouponie - myślałem o jakimś domku w górach.
      • wronie Re: Jaki prezent na Święta 06.12.11, 23:52
        Mam bardzo fajny pomysł na prezent dla mojej dziewczyny. Pomyślałem o tym, żeby z naszych wspólnych zdjęć zrobić kalendarz. Usługi tego typu łatwo znaleźć w sieci, zainspirowała mnie ta stronka: fotosmart.artflash.pl/products/browser_calendars/
        Jak Wam się podoba? Ucieszyłby Was taki prezent?
        • orbert98 Re: Jaki prezent na Święta 07.12.11, 01:01
          Jeżeli zależy Ci na niekonwencjonalnym i bardzo fajnym prezencie, który obdarowanej osobie dostarczy niesamowitych wrażeń i dużo adrenaliny to pomyśl nad czymś takim:
          www.podarkinakartki.pl/p208_fotospacer_w_powietrzu_lot_widokowy_paralotnia_w_tandemie.html
          To według mnie świetny prezent. Daj znać co o nim myślisz ?
    • formafantazja Re: Jaki prezent na Święta 23.11.11, 20:59
      Może po wizycie tu formafantazja.blogspot.com/2011/11/prezenty-dla-domu-czi.html coś Cię zainspiruje:)

• gochucha Re: Jaki prezent na Święta 08.12.11, 13:45
      ja polecam rozejrzenie sie za prezetami w sklepach poza granicami polski np. niemeckich znalazlam juz tam ilka tanszych rzeczy niz w PL mam dobra wyszukiwarke i porownywarke cen jakby ktos chcial to mozna ja tu pobrac jest darmowa www.freegenie.pl/#15957
    • xeo2002 Re: Jaki prezent na Święta 19.12.11, 06:09
      Ja szukałam czegoś oryginalnego, i zdecydowałam się na Zdalnie sterowaną rybę :) - wysyłają do całej Polski :P
    • monika_m7 Re: Jaki prezent na Święta 19.12.11, 12:30
      ja proponuję wspólne zdjęcie na płótnie
    • kruszyna814 Re: Jaki prezent na Święta 19.12.11, 14:26
      Ja kupilam dla meza skórzany portfel w sklepie w Galerii S (maja teraz promocje), a dla syna ksiazki z bajkami w pieknej grubej oprawie w Jas i Malgosi obok Atlasu. Dodatkowo na Swieta zapowiedzialam ze Play Station chowam do szafy - o dziwo nie protestowal;]
      Namawiajmy Nasze dzieci do czytania a nie do grania w bezsensowne gry!
      • portu Re: Jaki prezent na Święta 19.12.11, 16:08
        dziwne,ze nie protesuje, jestem wrecz zaskoczony :) moze ma jakis niecny plan :) ja na twoim miejscu dokupilbym mu jakis drobny gadzet, np z 2future
    • konwalia-0 Re: Jaki prezent na Święta 12.12.12, 22:06
      ....a Ja dla swojego synka kupię grę na PS3 i jeszcze coś upoluje w sklepie " LEGII " na wojskowej
    • kublisia Re: Jaki prezent na Święta 14.12.12, 09:26
      Można też kupić dobrą kawę albo herbatę (np. w sklepie Powiew Afryki), a do niej puszkę, filiżankę, cukier trzcinowy, wanilię itp.
      • witchqueen Re: Jaki prezent na Święta 14.12.12, 10:25
        A nie lepiej zrobić coś samemu? Np aniołka?
        tutaj jest pokazane
        www.rekodzielo-art.pl/2012/12/jak-zrobic-anioki-na-choinke.html
        www.rekodzielo-art.pl/2012/01/krok-po-kroku-czyli-jak-zrobic-anioka-z.htmlpozdrawiam
    • kerac32 Re: Jaki prezent na Święta 18.12.12, 14:15
      Zwłaszcza biorąc pod uwagę panujące warunki pogodowe ;)
    • robert0t Re: Jaki prezent na Święta 17.11.13, 10:16
      A ktoś z was dostał już coś takiego www.gazetomania.pl/prezenty-na-swieta.action;jsessionid=A896303789F2E0E401CD13A6C11C540A#opening. Czy jako prezent na święta się sprawdzi? Co sądzicie?
      • teofano1 Re: Jaki prezent na Święta 19.11.13, 12:44
        Ja robię prezenty wybranym osobom, które szczególnie lubię i one mnie też. Dosłownie robię. :) Jako, że mam parszywy charakter jest to skromna grupa osób. :D
        Miłośnik kawy dostał filiżankę z motywami kawy i napisem "time to relax" w koszyku tez mojej roboty.
        Koszulki inspirowane daną osobą, bo ludzie potrafią obudzić moją TFUrczość. Wtedy tylko staram się dobrać rozmiar. Dowiaduję się o niej starym sposobem: " Metka ci wylazła, daj ci ja poprawię." ;) Później farby, pędzel, język na brodę i tworzymy. :) Dla pan, panów. :)
        Raz się mocno wysiliłam, bo rozmiaru nie mogłam, że tak ujmę pobrać. ;) I zostały domysły. :) Poszłam do Rossmana i nerwowo przeglądałam męskie gatki. Wreszcie wypakowałam jeden rozmiar , zamknęłam jedno oko biorąc cel. Zawinęłam rękę w pięść i upchnęłam ją w "newralgicznym" miejscu. ;P "Rozciągliwe są, powinny być rozmiarem dobre". Ochroniarz dyskretnie usunął się za półki trzęsąc się ze śmiechu, pani układająca towar na półce intensywniej zaczęła to robić. :)
        Proszę się nie śmiać ja pierwszy raz taki towar kupowałam. :)
        Tryumfalnie podeszłam do kasy i położyłam "zdobycz". :)
        Gdy wróciłam z łowów zaczęło się malowanie. Na samym środku pojawiło się trochę przerobione logo z napisem "king inside" otoczone czerwonymi pocałunkami.
        Pierwsze pytanie obdarowanego było takie. Ty je obcałowywałaś?
        Nie, malowane.
        Szkoda, nie będą parzyć. ;)
        Pudełko z prezerwatywami i papierosami, na którym umieściłam napis: "Matko Boska poczęłaś bez grzechu, daj grzeszyć bez poczęcia".
        W odpowiedzi usłyszałam: "Nie mój rozmiar , nie ten gatunek, który palę. Ale sama idea mi się podoba".
        Dzieci, to inna bajka, Jestem z nimi na co dzień. Nastolatka dostanie wyprawę do perfumerii, średni zestaw Lego do składania samochodu, najmłodszy zestaw narzędzi: młotki, śrubokręty i tym podobne.
        Dorośli też już mnie zainspirowali. Teraz po kryjomu siedzę i tworzę. :)
        • mart-a126 Re: Jaki prezent na Święta 03.12.13, 13:13
          Kochani a może voucher do spa? Polecam szczególnie pobyt Wellness w Manor House SPA. Spa to podzielone jest na specjalne strefy: Łaźnie Rzymskie, Basen Ery Wodnika, Studio Odnowy, Witalną Wioskę ?, Pokoje Ofuro i Ogród Medytacji. W Studio Odnowy biologicznej oferuje się ponad 120 zabiegów Wellness i SPA. Ponadto w posiadłości Manor House czeka na gości wiele innych atrakcji SPA dla ciała i duszy, a także zajęć rekreacyjno-sportowych.
    • ania_1922 Re: Jaki prezent na Święta 06.11.14, 23:51
      Na święta i nie tylko, szczególnie jako prezent dla mamy, teściowej, babci... polecam zestaw herbat w drewnianej skrzyni. Elegancko i stylowo pakowane, również świątecznie. Kilka kompozycji herbat, jest w czym wybierać. www.naturaldesign.com.pl/sklep/pomysl-na-prezent Jeśli obdarowywana osoba lubi popijać herbatki (a zimą chyba każdy to lubi to może być trafiona opcja. Pozdrawiam i życzę fajnych prezentowych wyborów!
      • rogalinka1986 Re: Jaki prezent na Święta 21.11.14, 20:15
        A ja bardzo lubię dawać członkom rodziny i przyjaciołom fotoksiążki:)
        zamawiam tu www.cotofoto.pl/fotoksiazki/fotoksiazka-a4-0 bo to sprawdzone miejsce.
        Dla rodziców zamawiam co roku po wspólnie spędzonych wakacjach, dla męża robię zawsze zlepek wspólnych zdjęć z całego roku, a dla znajomych z imprez. To fajny prezent:) Fajnie sobie ściągnać z półki i czasem wspólnie pooglądać:))
      • syla8888 Re: Jaki prezent na Święta 24.11.14, 11:40
        Jeśli chodzi o prezent dla bliskiej osoby to podarujcie jej bon upominkowy.
        Najlepszym bonem będzie bon a usługi kosmetyczne i fryzjerskie. Kobiety uwielbiają takie rzeczy!
        Proponuje bon Salonu Colette, można zobaczyć ofertę na ich stronie;) saloncolette.com
    • weselefigara Re: Jaki prezent na Święta 27.11.14, 21:18
      Można zamówić kupon na sesję zdjęciową, dziecięcą lub rodziną link
    • kinga1717 Re: Jaki prezent na Święta 10.12.14, 09:33
      Ostatnio natknęłam się na bardzo fajną rzecz w internecie. Szukałam dla chłopaka na MIkołajki prezentu wyjątkowego,
      który będzie mu się kojarzył ze mną zawsze gdy na to spojrzy czy też weźmie do ręki.
      Mechaniczne serce- bo pod taką nazwą to można spotkać, jest czymś niesamowitym!
      Poskładane jest ono z takich elementów, które w dowolny sposób można obracać, a efektem końcowym obrotów ma być serce (oczywiście można też zostawić je w innym kształcie).
      Działanie tego ciężko mi dokładnie opisać słowami ;) Ale chłopak z prezentu jest zachwycony, nosi serduszko w torbie do pracy i mówi że jak tylko ma chwilkę to myśli o mnie i się nim bawi :)
      Polecam, warto sobie je odszukać w internecie i zobaczyć na własne oczy jak to wygląda, Pozdrawiam :)
      • bill84 Re: Jaki prezent na Święta 10.12.14, 10:17
        Duzo jest teraz mozliwosci zakupu niebanalnych prezentow. Ostatnio niczym grzyby po deszczu powstaja firmy zajmujace sie sprzedaza wyjatkowych prezentow. Mozna kupic to przez takie tsrony lub bezposrednio . Ja trafilem na kingdom of universe i tam sprzedaja, uwaga- gwiazdy. Jak dla mnie super prezent. Moja narzeczona uwielbia takiej bajery wiec na bank dostanie jakas gwiazde na swieta. Moge jej nadac nawet wlasna nazwe i dostane certyfikat. Co najwazniejsze to nie jest jakas bujda, ze np. w domu sobie wydrukuje certyfiikat tylko ten kingdom jest rzeczywiscie wlascicielem tych gwiazd na podstawie zlozonego wniosku i prawa miedzynarodowego. Jest wladca wszechswiata. Szkoda, ze sam nie wpadlem na taki pomysl.
    • myszunia13 Re: Jaki prezent na Święta 15.12.14, 09:17
      Jak prezenty to tylko szalone, sportowe, w tym roku kupuję tutaj:
      taakiprezent.pl/pl/k/Ekstremalne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka