room_sky 18.12.10, 08:31 dziś nieoficjalne otwarcie nowej sali ckis... ciekawe ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verena0 Re: sala teatralna ckis 18.12.10, 09:52 też jestem ciekawa, sprawdzę osobiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
glizdawiec Re: sala teatralna ckis 18.12.10, 20:58 W końcu, po tylu latach wreszcie jest. Było naprawdę super. Oby tak dalej!!!! Dzięki Panie O. za dopieszczenie inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: sala teatralna ckis 18.12.10, 21:54 ckis wygląa okropnie chyba jakiś daltonista wybierał kolory, ten bordowy kolor nie pasuje do jasnej elewacji Odpowiedz Link Zgłoś
4obserwatorr Re: sala teatralna ckis 19.12.10, 22:33 niunianiu napisała: > ckis wygląa okropnie chyba jakiś daltonista wybierał kolory, ten bordowy kolor > nie pasuje do jasnej elewacji CKiS rzeczywiście wygląda okropnie, szczególnie wtedy kiedy tacy ludzie jak Ty przekraczają jego progi i na pięknych, białych marmurach zostawiają śnieg bo nie wytarli butów. A teraz poważnie, bo o kolorach to możemy pogadać z impresjonistami : stało się! W Siedlcach jest teatr z prawdziwego zdarzenia. Profesjonalna scena i jej zaplecze, amfiteatralna widownia na 400 miejsc ze świetną widocznością, profesjonalną obsługą, o tym mogę z Tobą pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: sala teatralna ckis 20.12.10, 08:14 a może pogadamy o tych krzesłach co? sobota pierwszy dzień grania, a tu taka klapa - rozwalające się krzesła co do koloru nie trzeba być jakimś znawcą malarstwa, żeby zauważyć, że ten mocny kolor "baszty" nie pasuje do delikatności reszty elewacji Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: sala teatralna ckis 18.12.10, 21:54 Przedstawienie mi się średnio podobało. Sala również bez rewelacji, Podlasie robi na mnie dużo lepsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: sala teatralna ckis 18.12.10, 22:12 A w Podlasiu byłaś na parterze, czy również na balkonie? Bo IMO można cokolwiek oglądać na parterze, lub w 1 rzędzie balkonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: sala teatralna ckis 18.12.10, 22:32 Byłam na parterze i na balkonie i zgadzam się jak najbardziej, że widoczność na balkonie jest dobra tylko w pierwszych rzędach. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sala teatralna ckis 19.12.10, 19:19 Zaraz napisze o swoich wrażeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Pierogi fotografowane czy konsumowane? 19.12.10, 20:37 Szanowna Redakcja spróbowała coś dla ciała, bo ostatnio wysoką kulturą żyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: sala teatralna ckis 20.12.10, 08:24 przedstawienie rewalacja :) super zabawa, aktorki super zagrały, co do ckis to wszystko super oprócz krzeseł, czy one są nowe? miałam wątpliwości, no i te dwa (a może było więcej) które się opsuły, ups .... na szczęście? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4obserwatorr Re: sala teatralna ckis 19.12.10, 22:43 verena0 napisała: > Przedstawienie mi się średnio podobało. Sala również bez rewelacji, Podlasie ro > bi na mnie dużo lepsze wrażenie. Rzeczywiście było średnie, pół miliona ludzi, które w całej Polsce obejrzało ten spektakl pewnie też tak myśli. A sala jak to sala... Życzę każdemu teatrowi w Polsce takiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: sala teatralna ckis 19.12.10, 22:47 Ale zauważ, że nie wszyscy mają ten sam gust i nie każdemu musi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
4obserwatorr Re: sala teatralna ckis 19.12.10, 22:54 Oczywiście!!O gustach się nie dyskutuje.Ale obiektywizm jest mile widziany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: sala teatralna ckis 19.12.10, 23:16 Ale dlaczego miałabym być nieobiektywna? Nie pracuję u konkurencji, poszłam jako widz, podaję moją opinię. Po przedstawieniu, które było tak reklamowane i polecane spodziewałam się czegoś więcej. Owszem,były zabawne momenty, ale ogólnie brak mi jakiegoś zachwytu nad tą sztuką. Może było ciekawe dla pań w wieku aktorek, dla mnie chwilami nudnawe. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: sala teatralna ckis 20.12.10, 08:15 4obserwatorr napisała: > gustach się nie dyskutuje.Ale obiektywizm jest mile widziany!!! o moim guście właśnie dyskutowałaś i to w chamski sposób, w przeciwieństwie do ciebie jestem obiektywna, bo nie mam związku z ckis! Odpowiedz Link Zgłoś
press_siedlce Re: sala teatralna ckis 20.12.10, 11:19 Kilka zdań. Być może o gustach faktycznie się nie dyskutuje. Nie odniosłem wrażenia, żeby użytkownik 4obserwatorr w chamski sposób podważał Twoje zdanie niunianiu. I na pewno nie zauważyłem, żeby był z CKiS? Ma to na czole wypisane, napisał tak gdzieś? Trochę rozwagi - nie wprowadzaj w wypowiedź jakiś insynuacji, najprawdopodobniej wyssanych z palca, jeżeli sama tego nie lubisz. Wracając do tematu - słyszałem, że oficjalne otwarcie CKiS nastąpi 29 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: sala teatralna ckis 20.12.10, 13:29 poczytaj deczko wyżej, ja odniosłam Odpowiedz Link Zgłoś
4obserwatorr Re: sala teatralna ckis 19.12.10, 22:39 glizdawiec napisał: > W końcu, po tylu latach wreszcie jest. Było naprawdę super. Oby tak dalej!!!! > Dzięki Panie O. za dopieszczenie inwestycji. Rzeczywiście było super, Orzeł poleciał wysoko, i jeszcze grał na scenie przez pierwsze dwie minuty spektaklu. Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glizdawiec Re: sala teatralna ckis 20.12.10, 22:19 Będzie też coś dla ciała. W starej "Satelicie" jedzonko z Cafe Brama, mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś