Dodaj do ulubionych

Zasięg Orange!

21.12.10, 19:31
Czy tylko ja mam problem z Orange? Kiedy próbuje nawiązać połączenie obojętnie do jakiej sieci, rozlacza mnie! Czy ktoś wie co się dzieje?
Obserwuj wątek
    • efaster Re: Zasięg Orange! 21.12.10, 20:16
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8853998,Wielka_awaria_sieci_Orange_w_calym_kraju.html
      • verena0 Re: Zasięg Orange! 21.12.10, 20:21
        U mnie również brak połączenia :/
        • james2517 Re: Zasięg Orange! 21.12.10, 23:27
          Ja również mam problem z orange, chociaż nieco inny. W moim przypadku często siada zasięg EDGE/GPRS. Pisałem w tej sprawie do orange. Powiedzieli, że trzy przekaźniki uległy przeciążeniu. Trwają naprawy, lecz nie jest znana data ich zakończenia. Tak mówili dwa tygodnie temu. Tydzień później poprosiłem o przybliżenie daty naprawy. Ponowiłem wczoraj. Otrzymałem jedynie sms że mój wniosek jest rozpatrywany. I tyle w tej kwestii. Chyba trzeba po prostu cierpliwie czekać. Jak zdobędę info to od razu napiszę. Tak z ciekawości. W jakim rejonie siedlec mieszkacie?
          • verena0 Re: Zasięg Orange! 22.12.10, 11:07
            Na codzień nie mam problemów z zasięgiem, wczoraj był wyjątek. Często zasięg zależy od modelu telefonu. Teraz mam Samsunga, zasięg jest słabszy niż był w Sony Ericssonie, że już nie wspomnę o Nokii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka