e-megane 18.03.11, 16:21 www.zlot.chroscicki.pl - więcej szczegółów nt kolejnej już imprezy Renault. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efaster Re: Majówka z Renault 18.03.11, 18:35 Szczerze w zeszłym roku to może i był bajer, bo ludzie nie wiedzieli co to będzie, że niby taka nowość, ale teraz kiedy ludzie zobaczyli, że to trochę słabe, to już za wiele ludzi nie przyjdzie. Biorąc pod uwagę zeszłoroczny model bolidu z plastiku !! Serio, teraz to już nie wypali Odpowiedz Link Zgłoś
e-megane Re: Majówka z Renault 19.03.11, 07:55 co ma tu nie wypalić. impreza w centrum miasta w sobote. masa atrakcji całkowicie za free. poza tym ktory diler w siedlcach organizuje takie imprezy? kazdy tylko siedzi i czeka jak złowić klienta. wg mnie pozytywne działanie wizerunkowe i reklamowe. poza tym zobacz kto patronuje. wydaje mi sie, że TS, Eska czy Radio Podlasie nie weszłyby gdyby była kicha w ubiegłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: Majówka z Renault 19.03.11, 11:01 Była kicha i będzie kicha, jakie to niby super atrakcje były w zeszłym roku?? postawili parę samochodów, namiot i tyle. Żeby ktoś chociaż tymi samochodami pojeździł, jakieś bączki pokręcił jak w zamośćiu w zeszłym roku, albo jakieś zawody, nie wiem, chociażby jakiś mały tor "przeszkód" i głupie wożenie jajek na łyżce wystawionej przez okno, cokolwiek aby się coś działo, a nie tylko przejść się pomiędzy samochodami i po imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
felnet Re: Majówka z Renault 19.03.11, 13:26 >"TS, Eska czy Radio Podlasie nie weszłyby gdyby była kicha w ubiegłym roku. " TS czy Radio Podlasie gwarantują dobrą imprezę? Ha,Ha,ha............ Odpowiedz Link Zgłoś
e-megane Re: Majówka z Renault 19.03.11, 14:28 a gdzie Ty chciałeś jeździć samochodami - po placu sikorskiego? jak chciałeś to mogłeś pojeździć na gokartach - były za free lub na symulatorach. nie ma to jak ciagle narzekac i nic nie robic ale to chyba wada narodowa Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Majówka z Renault 19.03.11, 16:58 Ha, ha Ja w zeszłym roku byłem na verva street racing wokół pl. Bankowego i porównywanie tego z Siedlecką "impreza" jest chyba nie na miejscu. To że postawią kilka sportowych Renówek i plastikowy model bolidu F1, nie oznacz, ze ludzie będą wali drzwiami i oknami. Jeśli ma to być jak w zeszłym roku ?? Darujcie sobie dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kral_f1 Re: Majówka z Renault 19.03.11, 14:32 Było OK. W końcu coś się dzieje pod kątem motoryzacji w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
tofifik13 Re: Majówka z Renault 21.03.11, 20:53 Szczerze mówiąc to jakbym chciał dziecku zapewnić fajną rozrywkę to w ciągu soboty można obejść wszystkie siedleckie salony i pod dachem obejrzeć kilkadziesiąt modeli samochodów, skorzystać z jazdy próbnej a i u wiekszości z Dealerów są kąciki dla dzieci i pociechy wyjdą z balonem, czy bryloczykiem To że imprezie patronuje TS i Eska o niczym nie świadczy. W gazecie ukaże się krótka notatka z imprezy za której umieszczenie i tak Renówka w efekcie zapłaci, a czy przełoży się to na zwiększenie sprzedaży aut to już pytanie do organizatora. Skoro robią to już któryś raz z kolei to pewnie się opłaca. Ja jednak będę skłaniał się do tego że klienta na samochód nie pozyska się pokazaniem plastikowego ala-bolidu F1 czy częstowaniem kiełbaską z grila. Ludzie coraz większą uwagę zwracają na bezpieczeństwo, serwis-awaryjność, dostępność części, gwarancję. Nieżadko może sie okazać że samochód drozszy na początku w trakcie uzytkowania po paru latach okazuje sie autem tańszym. Odpowiedz Link Zgłoś