izaza 04.05.04, 13:39 Jutro wyjezdzam do Berlina, swietowac wstapienie Polski do UE:) Nie potrzeba wcale zielonej karty, wystarczy OC (to tak gwoli sprostowania, bo "ktos" napisal, ze "zielona' jest wymagana:) Pozdrawiam wszytskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 04.05.04, 18:42 A co to ma wspolnego z Siedlcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UE podróż IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 19:00 Jeden text podpisany:Ewa Drugi podpisany:Gość IP taki sam, Who Is Who? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Ewa:) Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 04.05.04, 19:08 Yo soy yo.Co za roznica,jak sie podpisze,przeciez nie o to chodzi:) Pozdrawiam:) e.w.u.n.i.a Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: UE podróż 04.05.04, 19:51 Dużo ma wspólnego, bo Izaza jest z Siedlec. Zresztą może inni forumowicze tez już odbyli pierwszą podróż jako "unici", ciekawe jakie mają wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 05.05.04, 14:14 Ej,no sorry,to kazdy,kto jest z Siedlec ma tu wypisywac,co robi i co u niego slychac,co zjadl na sniadanie i w co sie ubral?Przeciez to nikogo nie obchodzi. O tym sie pisze maile do znajomych itd.A tym bardziej wkurzaja mnie takie watki,gdy rozpoczynaja je ci,ktorzy sie najglosniej darli o nierobienie z forum Siedlce forum nie o Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a. Re: UE podróż IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 19:51 Żadna. Pozdrawiam. xyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 05.05.04, 14:11 Prosze sie nie podpisywac moim nickiem!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UE podróż IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 14:27 podpisałem się swoim! Pokazałem Ci tylko jak łatwo jest podszywać się pod inne osoby, nie musiałem tego robić bo znasz sie natym, ze swojego IP pisalaś wiadamości używając kilku nicków. Przepraszam,na pewno nie będę uzywał cudzych nicków,ale ty też nie udawj kilku róznych osób,można się nabawić rozdwojenia osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 05.05.04, 14:31 :)))) Ja nie udaje roznych osob,bo przeciez widac IP,bo sie nie loguje,wiec zakladam,ze kazdy wie,ze to ja. Rozdwojenie osobowosci-mi nie grozi,juz mam :D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UE podróż IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 14:35 Nie przejmuj się,mocno tego nie widać, a czasami ta druga osobowość też może być ciekawa???? A to zwróciłem uwagę na Twój IP to przypadek, no i jeszcze raz przepraszam za Twój nick w nagłówku Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 05.05.04, 14:37 Baaaa,nawet nie wiesz,jak to ubarwia zycie:) Polecam serdecznie:D Joke.Pzdr z Wawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UE podróż IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 14:55 Z warszawy?Brrrrrr...... W piątek muszę TAM jechać! Już mi się nie chce! Pozdrowienia z cichych(czasami), sennyyyyyyyyyyyych,leniwych Siedlec. A teraz muszę iść i wytłumaczyć swojemu pracownikowi dlaczego z internetu nie powinien korzystać w pracy prywatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 05.05.04, 19:00 Czasem brrrr,ale najczesciej mniammm,chociaz nie ma to jak powroty do Siedlec na weekendy,do bliskich,do kochanego domku,do spokoju. Ale z Ciebie tyran,pracownik tez chce troche odpoczac;) Zartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: UE podróż 05.05.04, 19:30 "Ej,no sorry,to kazdy,kto jest z Siedlec ma tu wypisywac,co robi i co u niego slychac,co zjadl na sniadanie i w co sie ubral?" Może nie aż tak dokładnie, ale oto mniej więcej chodzi, jeżeli ma to związek z Siedlcami, to i owszem. Po to jest forum siedleckie, aby jak najwięcej o sprawach siedleckich pisać. Na płockim piszą o sprawach płockich, a na warszawskim o skojarzeniach warszawskich. Co robi? Tak, czyli co fajnego (lub nie) w Siedlcach można robić i gdzie. Co słychać? Tak, np. dokąd lub na co się wybrać. Co jadł? Tak, bo może warto wiedzieć dlaczego nie kupować w Biedronce, albo kupować jedzonko gdzieindziej. W co się ubrał? Owszem, czemu nie, jeżeli będzie miało to związek z Siedlcami (sklepy, ceny i cokolwiek jeszcze). Pozdr. z Siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: UE podróż 05.05.04, 20:43 kanye napisał: > W IMIENIU SIEDLEC KONCZE TE GLUPOTY.KONIEC. Kończ Waść wstydu oszczędź, rzekła panna Basieńka do pana Michała w noc poślubną. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: UE podróż 07.05.04, 10:41 Wlasnie wrocilam z Berlina do rodzinnych Siedlce:) Czytam, do czego doprowadzil moj watek... Nikt go nie kontynuowal, ale dzieki tym, ktorzy poparli moj wpis. Jestem z Siedlec i wszedzie gdzie sie pojawiam, mowie, ze stad pochodze. Choc tak naprawde mam juz "drugi" dom;) Polecam podroze i milych eskapad na wiosne, sympatycznych spokan z obcokrajowcami! Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: UE podróż 07.05.04, 12:51 Izaza, jak ja Ciebie lubię. Też mam "drugi" dom, ale Siedlce są NAJWAŻNIEJSZE i jestem z tego dumny. To, że niektórzy dokonują idiotycznych wpisów i nic im się nie podoba, to ich problem. Witaj w małej ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: UE podróż IP: *.nestle.pl 07.05.04, 13:02 Kurcze, a ile ja mam domow? Siedlce to na pewno, zadupie, w ktorym mieszkam, to tez jakos troche (za to z nienawisci do tego miejsca uwielbiam bardziej Siedlce i trzeci dom) i trzeci... to ten co Wy, na W...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: UE podróż IP: 193.0.117.* 07.05.04, 15:20 "Niektorzy"-razowiec,wiem,ze pijesz do mnie,ale cos Ci powiem(napisze:)): moje pisanie bylo krytykowane,kiedy poruszalam tematy zwiazane z czyms innym niz Siedlce (chodzi o np.prywatne sprawy).Wiec jak taki krytyk sam wypisuje bzdury,ktore nie dotycza naszego miasta,to chce pokazac niekonsekwencje tej osoby. Absolutnie nie jest tak,ze nic mi sie tu nie podoba.Watki o siedleckich lokalach, imprezach,sklepach,ulicach,firmach itd. sa ciekawe,bo dotycza naszego miasteczka kochanego:). Tez mam drugi dom,ale do Siedlec wracam,kiedy moge i na tym forum szukam np.propozycji spedzenia czasu w S. w ciekawym miejscu,opini na temat roznych kawiarenek, kin, filmow w nich granych,etc.A nie watkow,w ktorych ktos sie pasjonuje,ze zalozyl ktorka spodnice blablabla,bo nie ma to nic wspolnego z forum SIEDLCE. Dziekuje,to bylam ja. I uwaga-bede dzisiaj w Siedlcach,ale gryze,bo mam zly humor wrwrwrwrw kryjcie sie:))chociaz moze wieczorem sie poprawi.Na pewno! Pozdrawiam z mokrej Wawy. Mokra Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: UE podróż 07.05.04, 15:56 Wcale nie piję do Ciebie, jeżeli nawet to tak odebrałaś. Zresztą w swoim poście wyraziłaś to, o co mi chodzi. Nie oburzam się też na wątki "prywatne", jeżeli są ciekawe, czemu nie? Drażnią mnie natomiast teksty wulgarne i różne takie nibymowy lub inne grypsy. Jasne, że do rozstrząsania różnych doznań, przeżyć i świńtuszeń są rozmaite czaty, fora tematyczne itp. OK, niech sobie będą i już. Temat: "UE podróż" pasuje do Siedlec jak nnajbardziej, bo wielu siedlczan odbywa podróże z S do UE i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: UE podróż 08.05.04, 14:56 heja razowiec, tez Cie lubie:) Zgadzam sie w pelni z Toba, ze do prywatnych "usciskow" sa czaty i komunikatory. Lubie tu zajrzec jak nie ma w Siedlcach, ale czasem przykro to czytac... Pozdrawiam wciaz z "pierwotnej malej ojczyzny"... Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: UE podróż 09.05.04, 00:29 I jak? Nie sprawdzali paszportow? A w jakiekolwiek dokumenty? Ja sobie skocze za tydzien do Goerlitz, zobaczymy, jak to jest... A w ogole zatzymuja wszystkie samochody, czy sie tylko zwalnia (jak na granicy z Francja)? Bo nie sadze, zeby byla tylko tabliczka "Niemcy" jak na wiekszosci pozostalych granic UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: UE podróż IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 08:11 W niedzielę wróciłem z Wiednia i wygląda to tak: Wjazd z A do CZ - Austriacy (pogranicznicy) patrzą na okładki paszportów, czy polskie i każą jechać, celników brak Czesi przerzucają kartki paszportu i dalej, celników brak Wjazd z CZ do PL- Czesi paszporty skanują(?) (sprawdzają numery), celników brak Polacy biorą paszporty do ręki, rzucają okiem i odjazd, celników brak A zatem: kontrola paszportowa jest (wprawdzie pobieżna), nie ma kontroli celnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: UE podróż IP: 193.0.73.* 10.05.04, 16:14 odpowiem wszystkim: kontroli nie bylo do Niemiec, ruch przejsciowy byl tylko wolniejszy. A kiedy wracalam tez nie bylo prawdziwej kontroli, tylko celnik z grozna mina mowil po niemiecku, zazadal paszportow, po czym stwierdzil, ze "jaja sobie robi". No wiec podrozowanie szybkie:) Mam nadzieje, ze kolejne juz wkrotce... Odpowiedz Link Zgłoś