aniusia_2 22.08.11, 13:15 Gdzie można zakupić worki do Boscha? Biegam po mieście od tygodnia i nigdzie ich nie mają. Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnababka2 Re: Worki do odkurzacza Bosch 22.08.11, 18:19 Ja kupuję róg czerwonego krzyża i asłanowicza . Odpowiedz Link Zgłoś
worki-i-filtry Re: Worki do odkurzacza Bosch 27.07.12, 12:42 Do odkurzacza Bosch to najszybciej w sklepie internetowym www.acis.com.pl/worki-i-filtry/ ja tam kupuje zawsze mają od "ręki" Odpowiedz Link Zgłoś
alenumer01 Re: Worki do odkurzacza Bosch 27.07.12, 15:58 Nie dziwne że tam kupujesz bo to jak widac twój sklep ,ale my w Siedlcach mamy dużo tańsze worki w tradycyjnych sklepach/sam sprawdziłem ten sklep ,o którym pisze fajna babka kupuję tam chemię niemiecką ,a i worki są zawsze/ Odpowiedz Link Zgłoś
celebrytka69 Re: Worki do odkurzacza Bosch 09.08.12, 21:42 Zdecydowanie polecam odkurzacze cyklonowe! one są naprawdę super, i potem eksploatacja też jest dużo wygodniejsza i po prostu tańsza. A jeszcze tak a propos tej "niemieckiej chemii" tu opisywanej - nie kupujcie tego syfu, bo nie zyskacie nic, oprócz większej dziury w waszych budżetach. Taka chemia niemiecka to już niestety prawie się nie różni od polskiej, podobny skład, ale ludzie kasę chcą dwa razy większą. Nie dajcie się naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnababka2 Re: Worki do odkurzacza Bosch 10.08.12, 15:46 Nie wiem co i gdzie kupowałaś/eś ale tych co używają nie przekonasz.Skuteczność bez porównania,sypie i leje się dużo mniej więc w sumie wychodzi taniej,a pranie jak pięknie pachnie....Jaki płyn do płukania z polskich kupisz taniej jak softlan?Zapach i łatwość prasowania bez porównania.Używam tych rzeczy od kilku lat/odkąd do polskiego Vizira zaczęli dosypywać "kredy" zamiast proszku/ ,porównywałam skład niestety bardzo się różni. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Worki do odkurzacza Bosch 10.08.12, 21:15 > Nie wiem co i gdzie kupowałaś/eś ale tych co używają nie przekonasz.Skuteczność > bez porównania,sypie i leje się dużo mniej więc w sumie wychodzi taniej Mnie nikt nie musi przekonywać, bo sam się przekonałem na własnej skórze. Te niemieckie cudeńka tak nachalnie polecane przez Ciebie, które muszą być kupowane w wiadomym sklepie, to zwykłe badziewie. W dodatku bardzo drogie. Nie ma znaczenia, że stosuje się je w ilościach znacznie mniejszych niż odpowiedniki krajowe. Efekt jest jest podobny, czyli prawie brak efektu prania. Raz się naciąłem, wystarczy, nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
celebrytka69 Re: Worki do odkurzacza Bosch 13.08.12, 22:36 dokładnie, już kerac powiedział, że reklamujesz nachalnie swoje miejsce sprzedaży tych "cudów" wśród proszków i innych detergentów, a tak naprawdę pewnie wcale nie wiesz, ile co ma w swoim składzie. A ja wiem, sprawdziłam, i wolę kupować polskie - wg ciebie rozcieńczone - niż tamte, obce, niby-koncentraty. OK, może i tobie się wydaje, że one są lepsze, ale dla mnie liczy się więcej niż oszczędność złotówki na proszku - wspieram naszą produkcję, a nie tych niemieckich dorobkiewiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
street8 Re: Worki do odkurzacza Bosch 10.08.12, 22:25 zastawiam sie kim ty jestes piszac takie posty na jakimś frm. ????? a gdzie moge kupić jajka a gdzie wysłać list a gdzie zatankowac samochód a gdzie ....... Odpowiedz Link Zgłoś