Dodaj do ulubionych

Worki do odkurzacza Bosch

22.08.11, 13:15
Gdzie można zakupić worki do Boscha? Biegam po mieście od tygodnia i nigdzie ich nie mają.
Będę wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • fajnababka2 Re: Worki do odkurzacza Bosch 22.08.11, 18:19
      Ja kupuję róg czerwonego krzyża i asłanowicza .
    • worki-i-filtry Re: Worki do odkurzacza Bosch 27.07.12, 12:42
      Do odkurzacza Bosch to najszybciej w sklepie internetowym www.acis.com.pl/worki-i-filtry/ ja tam kupuje zawsze mają od "ręki"
      • alenumer01 Re: Worki do odkurzacza Bosch 27.07.12, 15:58
        Nie dziwne że tam kupujesz bo to jak widac twój sklep ,ale my w Siedlcach mamy dużo tańsze worki w tradycyjnych sklepach/sam sprawdziłem ten sklep ,o którym pisze fajna babka kupuję tam chemię niemiecką ,a i worki są zawsze/
    • celebrytka69 Re: Worki do odkurzacza Bosch 09.08.12, 21:42
      Zdecydowanie polecam odkurzacze cyklonowe! one są naprawdę super, i potem eksploatacja też jest dużo wygodniejsza i po prostu tańsza.

A jeszcze tak a propos tej "niemieckiej chemii" tu opisywanej - nie kupujcie tego syfu, bo nie zyskacie nic, oprócz większej dziury w waszych budżetach. Taka chemia niemiecka to już niestety prawie się nie różni od polskiej, podobny skład, ale ludzie kasę chcą dwa razy większą. Nie dajcie się naiwności.
      • fajnababka2 Re: Worki do odkurzacza Bosch 10.08.12, 15:46
        Nie wiem co i gdzie kupowałaś/eś ale tych co używają nie przekonasz.Skuteczność bez porównania,sypie i leje się dużo mniej więc w sumie wychodzi taniej,a pranie jak pięknie pachnie....Jaki płyn do płukania z polskich kupisz taniej jak softlan?Zapach i łatwość prasowania bez porównania.Używam tych rzeczy od kilku lat/odkąd do polskiego Vizira zaczęli dosypywać "kredy" zamiast proszku/ ,porównywałam skład niestety bardzo się różni.
        • kerac32 Re: Worki do odkurzacza Bosch 10.08.12, 21:15
          > Nie wiem co i gdzie kupowałaś/eś ale tych co używają nie przekonasz.Skuteczność
          > bez porównania,sypie i leje się dużo mniej więc w sumie wychodzi taniej

Mnie nikt nie musi przekonywać, bo sam się przekonałem na własnej skórze. Te niemieckie cudeńka tak nachalnie polecane przez Ciebie, które muszą być kupowane w wiadomym sklepie, to zwykłe badziewie. W dodatku bardzo drogie. Nie ma znaczenia, że stosuje się je w ilościach znacznie mniejszych niż odpowiedniki krajowe. Efekt jest jest podobny, czyli prawie brak efektu prania. Raz się naciąłem, wystarczy, nigdy więcej.
        • celebrytka69 Re: Worki do odkurzacza Bosch 13.08.12, 22:36
          dokładnie, już kerac powiedział, że reklamujesz nachalnie swoje miejsce sprzedaży tych "cudów" wśród proszków i innych detergentów, a tak naprawdę pewnie wcale nie wiesz, ile co ma w swoim składzie. A ja wiem, sprawdziłam, i wolę kupować polskie - wg ciebie rozcieńczone - niż tamte, obce, niby-koncentraty.

OK, może i tobie się wydaje, że one są lepsze, ale dla mnie liczy się więcej niż oszczędność złotówki na proszku - wspieram naszą produkcję, a nie tych niemieckich dorobkiewiczów.
    • street8 Re: Worki do odkurzacza Bosch 10.08.12, 22:25
      zastawiam sie kim ty jestes piszac takie posty na jakimś frm. ????? a gdzie moge kupić jajka a gdzie wysłać list a gdzie zatankowac samochód a gdzie .......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka