felnet 18.10.11, 21:13 Czy SPIN się zepsuł czy spienił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papa59 Re: SPIN 19.10.11, 20:51 Odnoszę wrażenie, że SPIN i Tygodnik Siedlecki zatrzymały się na pewnym etapie i dalej nie mogą ruszyć. Czasami jak przeglądam te portale to widzę, że u nich przez kilka dni nic się nie zmienia, więcej można się dowiedzieć ze stron Katolickiego Radia Podlasie. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky007 Re: SPIN 19.10.11, 23:08 > Odnoszę wrażenie, że SPIN i Tygodnik Siedlecki zatrzymały się na pewnym etapie > i dalej nie mogą ruszyć. Czasami jak przeglądam te portale to widzę, że u nich > przez kilka dni nic się nie zmienia, więcej można się dowiedzieć ze stron Katol > ickiego Radia Podlasie. Dokładnie to samo chciałem napisać, słowo w słowo. Stwierdziłem jednak, że szkoda czasu, aby wystukać kilka słów na klawiaturze w tym temacie. Niech robią, co chcą - nam czytelnikom nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić, nie ma alternatywy na coś naprawdę dobrego, nowoczesnego myślą i realizacją i w tym nasza bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
error_400 Re: SPIN 20.10.11, 03:59 Kasa. Za profesjonalizmem zawsze idą pieniądze. Dasz fundusze, będziesz mieć nowoczesny portal. Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: SPIN 20.10.11, 12:43 > Za profesjonalizmem zawsze idą pieniądze Tak mówi teroria. A praktyka swoje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m A Info Siedlce? 20.10.11, 07:32 Ciekawe, że nikt tu nie komentuje nowego ukazującego się w naszym mieście tygodnika... To znaczy - ukazującego się, ale nie wszędzie, bo ostatniego numeru ponoć nigdzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky007 Re: A Info Siedlce? 20.10.11, 10:37 Nie wydaję mi się, żeby miał wzięcie. Widziałem pierwszy numer - dosyć nijaki - tak najogólniej. Reklamodawcy też zapewne się rozczarowali, a więc i pieniążków ubyło. Teraz piszesz, że ostatniego numeru ponoć nigdzie nie ma. Nie zdziwiłbym się więc jakby faktycznie a'la "Wręcz przeciwnie" po trzech-czterech numerach zniknął z "rynku". Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: A Info Siedlce? 20.10.11, 11:27 A ja zaczynam podejrzewać, że ta gazeta to była tylko na wybory zrobiona, bo właśnie od wyborów na oczy jej nie widziałem, a z tego co pamiętam, ogłoszeń wyborczych było tam sporo. Teraz pewnie przeliczyli i doszli do wniosku, że bez reklam wyborczych nie dadzą rady, ale to tylko moje przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky007 Re: A Info Siedlce? 20.10.11, 13:01 Krzycho18, do Twoich słów dodam jeszcze jedno zdanie. Nie wiem ile w nim prawdy, ale ja z kolei słyszałem, że właścicielem/wydawcą wspomnianego pisemka był chyba kandydat na posła, który niestety do Sejmu RP się nie dostał. Ciekawe czy to tylko plotka, a może prawda. Wtedy Twoja teoria miałaby sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: SPIN 21.10.11, 13:31 Generalnie SPIS jest dobrym pomysłem. Są dosyć szybcy, Wydaje mi się, że jest to jednak przedsięwzięcie One_Man_Bussines, a właściwie Women. Każdy może zachorować, mieć gorszy dzień, czy poprostu gdzieś wyjechać i ... powstają luki news'owe, rwie się pasemko bieżących informacji. Tym nie mniej bardzo mi się podoba, chociaż nadmiaru pieniązków, a tym samym i aktywnych dziennikarzy tam pewnie raczej nie ma., Odpowiedz Link Zgłoś
agresorek22 Re: SPIN 21.10.11, 22:43 Zepsuł, nie zepsuł... Dla mnie portal, który sprzedał miejsce pod reklamy wyborcze jest spalony. Kiedyś czytałem czasami SPIN, ale przestałem bo moim zdaniem dość stronniczo pisane są tam artykuły i niektóre osoby są wyraźnie faworyzowane. Jeśli chodzi o szybkość podawania informacji to często szybciej są podawane i na stronie Tygodnika i na podlasie24. Styl pisania pani bg też jakoś za bardzo mi nie leży więc zaglądam coraz rzadziej. Zdjęcia mają ładne czasami z imprez, ale mało... SPIN był ciekawą nowością, ale najwyraźniej entuzjazm redaktorom już minął i teraz to dość przeciętne źródło informacji, jak na portal siedlecki to z miasta mają tak naprawdę mało informacji, konkurencyjne portale chyba poszły dośc mocno na przód, a SPIN osiągnął szczyt swoich możliwości jakiś czas temu- tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: Info Siedlce 24.10.11, 11:32 Chyba moja teoria spiskowa legła w gruzach bo dzisiaj znalazłem nowy (7) numer Info Siedlce w skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś
kral75 e-siedlce.com 24.10.11, 16:32 Popieram. Ja zaglądam często na e-siedlce.com (po reaktywacji) poza tym strone tygodnika i katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jupi30 Re: SPIN 03.11.11, 16:18 stronka Życia po zmianach i bez JWK powoli, ale zaczyna się rozkręcać... www.zyciesiedleckie.pl Odpowiedz Link Zgłoś