ediaa 22.01.12, 08:50 Szukam logopedy dla 2 letniego dziecka.Może byc prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oligi Re: Logopeda Siedlce 22.01.12, 11:44 Czy rozmawiała Pani już ze specjalistą? Jeżeli jeszcze nie, to w Poradni na Kleeberga można się skonsultować, bądź ze skierowaniem od pediatry zapisać się do logopedy np. na 10-lutego (przychodnia laryngologiczna), Sienkiewicza, Asłanowicza - wszędzie na NFZ. Osobiście polecam logopedę z przychodni na 10-lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
ediaa Re: Logopeda Siedlce 22.01.12, 11:59 oczywiście moje dziecko było już konsultowane i w terapii w zasadzie od początku swojego zycia własnie w poradni na Kleeberga ale nie zdązyliśmy się zapisać na następne pół roku i jestesmy bez logopedy. Wszystkie te wymienione poradnie znam ale terminy tam są koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina811014 Re: Logopeda Siedlce 22.01.12, 19:54 prywatnie dr Żaczek na 10 - go lutego przychodnia Żaczek polecam wizyta 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
oligi Re: Logopeda Siedlce 22.01.12, 22:20 Zapewne na Mylnej w Ośrodku też byliście. Prywatnie logopeda przyjmuje też u dr Żaczek na 10-lutego. Ewentualnie wkrótce zapraszam do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ediaa Re: Logopeda Siedlce 23.01.12, 21:00 Oligi jesteś logopedą?Szukam i szukam i nic zadnego kontaktu do tej pory nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
oligi Re: Logopeda Siedlce 23.01.12, 21:05 Tak, jestem logopedą, specjalistą neurologopedą. Od dobrych kilku lat pracuję z dziećmi, zwłaszcza z rozwojowymi i neurologicznymi zaburzeniami mowy. Jeżeli chcesz się poradzić i porozmawiać napisz - logopeda6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Logopeda Siedlce 22.01.12, 23:02 Jaki specjalista jest potrzebny Pani dziecku? Surdologopeda, neurologopeda czy zwykły logopeda? Czy może Pani dokładniej powiedzieć jakiego typu problem ma Pani dziecko? Może być na mail gazetowy skaruzg@gazeta.pl Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
merasiek12 Re: Logopeda Siedlce 23.01.12, 13:13 Witaj na Asłanowicza pytaj o Ewę Małaszek, napisz mi na mail to wyśle tel Odpowiedz Link Zgłoś
kika0309 Re: Logopeda Siedlce 23.01.12, 17:43 Też polecam Panią Ewę z Asłanowicza , super podejście do dzieci , i ciekawie prowadzi zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Logopeda Siedlce 27.01.12, 12:19 Witam. Mogę z czystym sumieniem polecić Pani logopedę z ul Sienkiewicza, p. Krasuską. Młoda, bardzo konkretna i wykwalifikowana kobieta. Chodzi do niej mój bratanek u którego widać znaczną poprawę wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.drz Re: Logopeda Siedlce 14.02.12, 13:16 Witam! Też poszukuję logopedy dla mojej 3,5 letniej córeczki, bo akurat jak miała badanie w przedszkolu to chorowała.. ile się czeka na wizyte w poradni na fundusz zdrowia, albo prywatnie, do kogo najlepiej się zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
megi2602 Re: Logopeda Siedlce 05.03.12, 16:37 Jestem logopedą. Oferuję profesjonalną diagnozę i terapię zaburzeń mowy. Proszę pisać na adres: megi62@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antonina011 Re: Logopeda Siedlce 12.06.13, 19:04 witam. potrzebuje kogos kto skonsultuje moje 2 letnie dziecko które prawie nie mówi. dosłownie kilka słów. Ogólnie swietnie sie dogaduje z nami, komunikuje potrzeby na swoj sposób. jest bardzo kontaktowa tylko juz mnie troche meczy ze czasami cos chce i widze ze nie umie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
shisha.pl Re: Logopeda Siedlce 18.06.13, 09:31 Polecam panią Kasię, bardzo nam pomogła i szybko, konkretnie. Nie to co poradnia PP, która bagatelizuje problemy i panie twierdza, że dziecko ma jeszcze czas. Szczerze polecam. www.terapia-wsparcie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anka-8891 Re: Logopeda Siedlce 24.09.17, 23:17 Dobry wieczór, mam do Pań pytanie. Koleżanka, która chodziła dawno temu ze swoim Kubusiem do pani Ewy Małaszek polecała mi właśnie tą panią logopedę, a jak niedawno byłam zapisać dziecko na Asłanowicza, to okazało się, że ni mogłam zapisać do pani Ewy. Chyba tam już nie pracuje. Może wiecie Panie, gdzie teraz przyjmuje? Jak wstukałam w wyszukiwarce, to wyskoczyło mi to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.b-89 Re: Logopeda Siedlce 29.11.17, 10:30 Poprosiłam mojego męża i jak posiedział w sieci, to znalazł! Na przykład na fb: facebook.com/e.malaszek albo strona: www.logopeda.siedlce.pl Mam też numer telefonu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
baninoo Re: Logopeda Siedlce 26.09.17, 17:35 Ja z synem chodziłam tutaj do Centrum Terapii Dziecięcej puzzel. Maja tam fantastyczne podejście do dzieciaczków ;) ja byłam bardzo zadowolona a syn chętnie uczestniczył w zajęciach :) Odpowiedz Link Zgłoś