Dodaj do ulubionych

Vectra - brak internetu

25.03.12, 10:06
Czy macie jakieś problemy z internetem z Vectry, czy to jest tylko mój problem?
Obserwuj wątek
    • nienet Re: Vectra - brak internetu 25.03.12, 19:41
      Tv vectra cyfrowa u mnie pełna niespodzianek. Jednego dnia nie ma wcale,innego brakuje 1/3 kanałów, co innego wypisane w programie co innego na ekranie.Wizyta w siedleckim oddziale
      to też ciekawe doświadczenie.Bareja na żywo.
      • marine03 Re: Vectra - brak internetu 25.03.12, 23:13
        Problemy z telefonem stacjonarnym, raz na tydzien nie działa i brak sygnału.
        Kiedy dodzwonimy się po 40 minutach mówią o awarii, awaria co tydzień.
        Internet wolno chodzi i trzeba go ciągle restartować. Jeśli chodzi i punkt Vectry w siedlcach zawsze to samo ,, nic nie wiemy nic nie powiemy chyba awaria trzeba dzwonić do Gdyni,,
        Brak kanałów Discovery, TV siedlce itp programy. Kiedy zajechałem do nich po informacje zgadnijcie ,,awaria,,. Kolejnego dnia aż po dzisiaj nadal nie działa. Brak mi sił a umowa na 2 lata.
        Już nie wspomnę o tym ze po podpisywaniu umowy poinformowano mnie że będę miał canał+ HBO itp programy. Po miesiącu znikły i są zablokowane. Pojechałem i usłyszałem że dostałem to na zachętę taka promocja. Nie informowano mnie o tym że to promocja i że to na miesiąc. Bardzo żałuję i jestem zawiedziony.
        • lesio57 Re: Vectra - brak internetu 06.11.12, 11:52
          Dzisiaj od rana nie mam programów TV. Internet działa.Czy ktoś się orientuje w temacie? Na infolinię nie chcę na razie dzwonić,bo i tak się pewnie nie dowiem.
          • krzycho18 Re: Vectra - brak internetu 06.11.12, 12:01
            www.tvsiedlce.pl/19,1930-komunikat_sieci_vectra.html
            • cyanidesun Re: Vectra - brak internetu 06.11.12, 12:33
              Mam u nich pakiet z internetem 24 mega, w ktorym predkosci od jakiegos czasu sa tak tragiczne, ze nie da sie ogladac zadnych streamingow online. Tragedia, a umowa na 3 lata! Ostatni raz.
          • komanchu Re: Vectra - brak internetu 06.11.12, 19:17
            lesio57 napisał:

> Dzisiaj od rana nie mam programów TV. Internet działa.Czy ktoś się orientuje w
            > temacie? Na infolinię nie chcę na razie dzwonić,bo i tak się pewnie nie dowiem.

Nie dzwońcie nigdy na infolinię. Vectra na tym zarabia. Dlatego też np. nie można załatwić żadnej sprawy w siedleckim BOK-u. Ze wszystkim odsyłają na infolinię. Taka polityka... maksymalizacji zysków i naciągania klienta :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka