Dodaj do ulubionych

PKP Siedlce

27.04.12, 08:50
Cześc,
szukam jednej informacji, żeby było śmieszne, w necie jej nie ma, a telefon podany jako infolinia kolejowa, jest od 6 dni non stop zajęty, dlatego postanowiłem zadać pytanie tutaj, może ktoś pomoże.

Wie ktoś z Was może z którego toru/peronu odjeżdza pociąg 30 kwietnia (jeździ codziennie) o 18:50 z Siedlec do Czeremchy? Nie mam możliwości sprawdzić tego wcześniej osobiście na dworcu, więc może ktoś z Was pomoże?

Dzięki :)
Obserwuj wątek
    • zula51 Re: PKP Siedlce 27.04.12, 09:19
      Ostatnio odprowadzałam kolegę, jechał do Platerowa,, i jak dobrze pamiętam jechał Czeremchą, z ostatniego peronu......
      • drizzt1223 Re: PKP Siedlce 27.04.12, 11:27
        19436 to jest nr na informację. Przed minutą sprawdzałam czy faktycznie jest zajęty ale normalny sygnał jest więc nie wiem w czym kłopot
        • micpog Re: PKP Siedlce 27.04.12, 12:01
          swietnafirma.pl/firma.aspx?id=128545&miasto=siedlce&n=informacja-pkp-sa
          Wszędzie znajduje ten numer, Infolinia PKP w Siedlcach
          025 643 35 20

Ten który podajesz to numer na ogólnopolską informację, na której nie znano odpowiedzi na moje pytanie - oni wiedzą tyle, co znalazłem w Internecie, czyli wszystko poza torem/peronem który mnie interesuje :(
          • drizzt1223 Re: PKP Siedlce 27.04.12, 14:11
            Tak to ogólnopolski nr. Ale jak dzwonisz pod 112 to gdzie się dodzwonisz? Do Krakowa? Nie! Do Siedlec jeśli stąd dzwonisz. I z tym nr jest tak samo. Nie wiem czemu nie chcą Cię poinformować konkternie:/ A poza tym nie chcę nikomu ubliżać ale trzeba być skończonym głąbem żeby nie umieć zadzwonić i się dowiedzieć! Zadzwoniłam pod nr który podałam i powiedziano mi że odjeżdża z 3 peronu. Żaden problem. Ale tak to jest jak się języka w gębie zapomina i nie umie odezwać.
            • micpog Re: PKP Siedlce 27.04.12, 14:17
              @drizzt1223
              No to nie wiem czemu Ciebie poinformowali, a mnie uraczyli tylko informacjami z Internetu, które sam mogłem wyczytać i czemu proponowali mi dzwonić pod numer informacji kolejowej w Siedlcach (która non stop, teraz też, jest zajęta), skoro Twoim zdaniem to ta sama infolinia.
              Ale dzięki za info. Może to jeszcze zależy własnie na jak bardzo kompetentną osobę trafia się po drugiej stronie.

Zapytałem tutaj na forum, bo wiem, że czasem więcej informacji dostaniesz od życzliwych ludzi, którzy być może jeżdzą tym pociągiem, niż od Pana/Pani na infolinii, który tylko odlicza czas do końca swojej zmiany.
    • podrozny113 Re: PKP Siedlce 27.04.12, 13:25
      Ostatnio byl to tor 3 peron 3. Zeby sie upewnic sprobuj zadzwonic na infolinie Kolei Mazowieckich. To pociag tego przewoznika, wiec moze beda wiedziec.
      • celebrytka69 Re: PKP Siedlce 27.04.12, 19:17
        hm...ja wprawdzie jeżdżę w drugim kierunku ale z tego, co pamiętam to właśnie tak jest - peron III tor 3.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka