efaster
09.08.12, 22:55
- Sprawa wypowiedzi pani poseł Krystyny Pawłowicz jest bardzo poważna. Pani poseł znieważyła zarówno głowę państwa, jak przede wszystkim samych Polaków - komentuje słowa posłanki PiS w programie "Z każdej strony" Wirtualnej Polski Joanna Trzaska-Wieczorek, szefowa biura prasowego kancelarii prezydenta. Krystyna Pawłowicz powiedziała, że "prezydent nie wyróżnia się niczym oprócz gaf", a "zakompleksione i wykorzenione społeczeństwo popiera go, bo to taki 'swój chłop'".
za:
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Palac-prezydencki-zaszokowany-slowami-poslanki-PiS-w-WPPL-to-cios-w-Polakow,wid,14835372,wiadomosc.html?ticaid=1ef56
a to "mądre" wystąpienie Pani Pawłowicz:
wiadomosci.wp.pl/kat,124756,title,Krystyna-Pawlowicz-popularnosc-prezydenta-wyplywa-z-kompleksow-spoleczenstwa,wid,14835125,wiadomosc.html
PS.
Ludzie, kogo Wy wybraliście na posła, przecież to się nóż w kieszeni otwiera. A pamiętajcie jaki poseł taki wyborca, ba to świadczy jaki "zakompleksiony i tępy" naród "zamieszkuje" Nasze miasto. My nigdy nie będziemy nowoczesnym i rozwijącycm się miastem jeśli wybieramy takie osoby (m.in. p. Pawłowicz czy p.Kudelski, p. Głowacki czy p. Pawłowski, p. Kraska, p. Trzórzeski, p. Orzełowski, ect.)
Wnioski wyciągnijcie sami, mi ręce opadły, bo nie wiem jak się by starał, co robił to takie osoby nami rządzą czy to w Sejmie, Senacie, UM i jego pochodnych.
Czy przejżycie wreście na oczy ?? Ale po co ja to piszę jak to groche o ścianę