Dodaj do ulubionych

Kupno garnituru

04.09.12, 15:58
Witam.
Mam pytanko, gdzie w Siedlcach mozna zakupic męski garnitur dobrej jakości?

Może ktoś ma sprawdzone sklepy, gdzie bez problemu może polecic?
Obserwuj wątek
    • przyjemny_gosc Re: Kupno garnituru 04.09.12, 18:48
      W Millenium na samym dole. Weź gotówkę i nie płać kartą, to dostaniesz upust.
      • znakorla Re: Kupno garnituru 04.09.12, 19:20
        Na Konarskiego są 2 hurtownie. Duży wybór tańszych i tej z średniej półki. Na Brzeskiej jest TrazPol - obok Carlosa. Duży wybór markowych garniaczków i mają często promocje
        • zula51 Re: Kupno garnituru 04.09.12, 20:12
          Ja Polecam sklep Interstyl (czy jakoś tak) w Galerii S (poziom 0)
          Usługi krawieckie (w razie problemu) i krawat Gratis
    • ilona821 Re: Kupno garnituru 06.09.12, 10:34
      w żadnym wypadku sklepy czy hurtownie Adam,nie polecam.
      • damageik Re: Kupno garnituru 06.09.12, 13:44
        mirex czy jakos tak
        na konarskiego
        taka wielka hurtownia na rogu ulicy jakby
        dokladnie mierza
        ew poprawki w cenie
        sprowadzaja jaki zechcesz. jeszcze jak zagadasz koszule, lub krawat dorzuca
        daja upusty, tzn mozna sie tagowac
        nie dalej jak 3tyg temu z bratem bylam
    • lech0w3 Re: Kupno garnituru 06.09.12, 15:00
      ul Sokołowska na przeciwko ZDZ, obok pizzerii Plejada. Firma się nazywa KALI. od kilku lat u nich kupuję i zawsze dostaję dobrą jakość w dobrej cenie. ostatnio tydzień temu zakupiłem bardzo ładny garnitur za 330 zł (wytargowałem z 370). brałem jeszcze koszulę to dorzucili krawat. szczerze polecam

p.s. mają akurat wyprzedaż i można kupić garnitur nawet za 150 - 200 zł - jakość ta sama tylko modele zeszłoroczne ;)
    • adek-adek Re: Kupno garnituru 06.09.12, 20:55
      Witam.
      Z czystym sumieniem polecam sklep przy ulicy Konarskiego - Witex - i P. Krzysztofa( chyba szef lub kierownik sklepu)- który obsługuje klientów.Nie mogłem się zdecydować a i moja postura " budzi kontrowersje" ;) - Wybrałem sobie model marynarki - pobrał mi miarę - dobrałem sobie indywidualny kolor podszewki - i za 5 dni pojechałem po odbiór towaru.....
      Nie jestem z tych , którzy słodzą i cieszą się z "normalnej pracy " - ale pierwszy raz poczułem się komfortowo i szczęśliwy- i wzrok żony ;)..... bezcenny...
      Szczerze polecam - i tam wrócę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka