leons79 05.03.13, 09:11 Chyba jest jakiś problem z siecią T-mobile nie ma wcale zasięgu. Czy wy również macie ten problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
news_1 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 10:16 Nie pisz bzdur, w Orange jest wszystko w porządku. Co więcej, siła sygnału wykazywana jest jako maksymalna. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio57 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 10:32 Jakie bzdury,nawet w Orange potwierdzają ,że mają awarię.Wejdz na stronę Orange to się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
news_1 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 14:10 Po co mam sprawdzać, jak u mnie wszystko działa normalnie cały czas? Może to sprawa konkretnej stacji logowania, w której zasięgu przebywacie? Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 12:33 Ti-Rex wspóldzieli nadajnik z Pomarańczką. Też jaki czas temu miałem problem z GPRS na T-M. Zamieniłem kartę na Orange ... i dokładnie ten sam problem. Dopiero potem się okazało, że pracują na tym samym nadajniku i akurat mieli jakieś prace tam. To, że jednemu pracuje a drugiemu nie. Zależy na jakim zakresie ... czy GPRS 3, czy inny ... Przekazywanie danych może źle działać, rozmowy działają. Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 16:43 a ja mam w Play wcześniej byłem w Plus-ie i jakoś nigdy nie miałem problemów z zasięgiem :)) i co wam z tych Idei i Ery (obecnie Orange i T-Mobile) ??? Jakby nie patrzył Play i Plus to polskie (jeszcze) firmy, a nie jakiś szrot z Francji i Niemiec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
news_1 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 17:19 > i co wam z tych Idei i Ery (obecnie Orange i T-Mobile) ??? Co? Chociażby to, że nigdy nie miałem z Orange żadnych problemów, a korzystam z ich sieci od 7 lat. Może najtańsi nie są, ale na tyle co ja rozmawiam przez telefon, to ewentualne zaoszczędzenie na abonamencie u konkurencji parę pln-ów nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1kudlaty Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 18:24 Kolego efaster a Ty jesteś Polakiem bo po języku widać że nie,nie poszedłeś do nich że polskie tyko taniość pozorna. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: T-mobile problem z siecią 06.03.13, 07:57 leons79 napisał: > Chyba jest jakiś problem z siecią T-mobile nie ma wcale zasięgu. Czy wy również > macie ten problem? Ja, nie, ale mój kolega miał. Brak zasięgu. Gdzieś tak koło godziny 9-10. Odpowiedz Link Zgłoś
1rabarbar1 Re: T-mobile problem z siecią 22.06.15, 07:48 Nie wiem czy to sieć (mieszkam w centrum Siedlec) czy problem z telefonem (od 3 m-cy posiadam nowy samsung galaxy s3). Od dwóch dni rozmowy są przerywane co kilka min. wczoraj wieczorem i dziś rano nie wysyła sms`ów. Nie mieliście takich problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: T-mobile problem z siecią 22.06.15, 08:05 Co się dziwisz. W końcu to Android :P :) Odpowiedz Link Zgłoś