Dodaj do ulubionych

T-mobile problem z siecią

05.03.13, 09:11
Chyba jest jakiś problem z siecią T-mobile nie ma wcale zasięgu. Czy wy również macie ten problem?
Obserwuj wątek
    • lesio57 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 09:27
      W Orange jest to samo.
      • news_1 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 10:16
        Nie pisz bzdur, w Orange jest wszystko w porządku. Co więcej, siła sygnału wykazywana jest jako maksymalna.
        • lesio57 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 10:32
          Jakie bzdury,nawet w Orange potwierdzają ,że mają awarię.Wejdz na stronę Orange to się przekonasz.
          • news_1 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 14:10
            Po co mam sprawdzać, jak u mnie wszystko działa normalnie cały czas? Może to sprawa konkretnej stacji logowania, w której zasięgu przebywacie?
    • donvito52 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 12:33
      Ti-Rex wspóldzieli nadajnik z Pomarańczką.
      Też jaki czas temu miałem problem z GPRS na T-M. Zamieniłem kartę na Orange ... i dokładnie ten sam problem. Dopiero potem się okazało, że pracują na tym samym nadajniku i akurat mieli jakieś prace tam.
      To, że jednemu pracuje a drugiemu nie. Zależy na jakim zakresie ... czy GPRS 3, czy inny ...
      Przekazywanie danych może źle działać, rozmowy działają.
      • efaster Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 16:43
        a ja mam w Play wcześniej byłem w Plus-ie i jakoś nigdy nie miałem problemów z zasięgiem :))

i co wam z tych Idei i Ery (obecnie Orange i T-Mobile) ???

Jakby nie patrzył Play i Plus to polskie (jeszcze) firmy, a nie jakiś szrot z Francji i Niemiec :))
        • news_1 Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 17:19
          > i co wam z tych Idei i Ery (obecnie Orange i T-Mobile) ???

Co? Chociażby to, że nigdy nie miałem z Orange żadnych problemów, a korzystam z ich sieci od 7 lat. Może najtańsi nie są, ale na tyle co ja rozmawiam przez telefon, to ewentualne zaoszczędzenie na abonamencie u konkurencji parę pln-ów nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia.
    • 1kudlaty Re: T-mobile problem z siecią 05.03.13, 18:24
      Kolego efaster a Ty jesteś Polakiem bo po języku widać że nie,nie poszedłeś do nich że polskie tyko taniość pozorna.
    • komanchu Re: T-mobile problem z siecią 06.03.13, 07:57
      leons79 napisał:

> Chyba jest jakiś problem z siecią T-mobile nie ma wcale zasięgu. Czy wy również
      > macie ten problem?

Ja, nie, ale mój kolega miał. Brak zasięgu. Gdzieś tak koło godziny 9-10.
      • 1rabarbar1 Re: T-mobile problem z siecią 22.06.15, 07:48
        Nie wiem czy to sieć (mieszkam w centrum Siedlec) czy problem z telefonem (od 3 m-cy posiadam nowy samsung galaxy s3). Od dwóch dni rozmowy są przerywane co kilka min. wczoraj wieczorem i dziś rano nie wysyła sms`ów. Nie mieliście takich problemów?
        • avepawcio666 Re: T-mobile problem z siecią 22.06.15, 08:05
          Co się dziwisz. W końcu to Android :P :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka