ewaona 12.08.13, 14:52 Potrzebuję opinii o Sali Weselnej "Nowotka"? Czy ktoś był w ostatnim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milioner_polska Re: Nowotka 26.08.13, 22:43 Byłem w tym roku dwa razy i szczerze polecam. Sala w miarę ekskluzywna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedzenie ok. Obsługa również. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
jwkowalski Re: Nowotka 05.09.13, 00:21 marna reklama, nikt nie przeczytał oprócz autora Odpowiedz Link Zgłoś
milioner_polska Re: Nowotka 05.09.13, 16:51 jwkowalski napisał: > marna reklama, nikt nie przeczytał oprócz autora jeśli chodzi Ci o mój wpis to żadna reklama. byłem w tym roku dwa razy, raz na przyjęciu komunijnym a drugi raz na weselu i podobało mi się więc tak napisałem i to nie jest żadna reklama - tylko moja opinia o tym lokalu. również dobrze mogę polecić salę orchidea bo byłem na weselu i na targach więc stwierdzam, że lokal jak najbardziej bez zarzutów i co "jwkowalski " to że tak napisałem to też reklama?! czy jak ktoś napisze, że coś się podoba to od razu musi być to reklama??? Autor zadał pytanie a kto był w tej sali to mógł odpisać... przecież nikt nie każe tego każdemu "niezainteresowanemu" czytać ten post ! Odpowiedz Link Zgłoś
comodin Re: Nowotka 08.09.13, 20:17 Ja również polecam salę Novotka, sam miałem tam swoje wesele kilka lat temu i wszystko było ok. Kilku znajomych również tam miało wesela. Sylwester tez całkiem całkiem im wychodzi. Panie Januszu czep się Pan czasami swojego ogona :) Był tam Pan w ogóle Panie Kowalski, czy strzela Pan?? Odpowiedz Link Zgłoś
evitavianne Re: Nowotka 13.09.13, 11:14 Ja tam miałam swoje wesele i ogólnie wiele imprez z rodziny (wesela/chrzty/stypy) robione są właśnie tam. Obsługa super, właściciel bardzo w porządku, sala bardzo ładna wg mnie i bardzo smaczne świeże jedzenie. Polecam jak najbardziej :] Odpowiedz Link Zgłoś