Dodaj do ulubionych

tomtom start 20

03.09.13, 12:15
Witam, czy ktoś posiada nawigację firmy tomtom (np. start 20 mapy europy)??
Jeżeli tak to czy macie aktualną mapę? Jeżeli tak :)
to czy macie ulicę Generała Sowińskiego i czy ulica Gen Orlicz-Dreszera łączy się z Partyzantów?

Ja mam mapę z lipca 2013, a nie ma jeszcze ulicy Generała Sowińskiego, ul. Koszarową pokazuje jako nieutwardzoną, a ul. Gen Orlicz-Dreszera nie łączy się z Partyzantów.

Nawigacja była droga, aktualizacje map są dożywotnio darmowe (w związku z tym zapisem obawiam się, że mapy będą cały czas niedokładne :/ )

Płaci się za to za aktualizację fotoradarów. W przypadku mojego urządzenia jest napisane, że do tego urządzenia nie ma jeszcze subskrypcji. Nie ma też jakiegoś przycisku aktualizuj przy fotoradarach.
Obserwuj wątek
    • zzz34 Re: tomtom start 20 05.09.13, 13:31
      :/ rozumiem, że ze wszystkich mieszkańców Siedlec tylko ja dałem namoczyć się na nawigację TomTom :(((
      • miyatoto Re: tomtom start 20 05.09.13, 14:47
        zzz34 napisał:
        > :/ rozumiem, że ze wszystkich mieszkańców Siedlec tylko ja dałem namoczyć się n
        > a nawigację TomTom :(((

Chyba nie odkryję ameryki jeśli napiszę, że większość kierowców decyduje się na tanie marki, a króluje wśród nich Goclever. Cena niska, a funkcjonalność ta sama. Do tego oprogramowanie zassane z jakiegoś chomika i tuptusiu w drogę :)
        Coraz więcej osób używa też do tego smartka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka