ilona821 16.02.14, 21:06 Poszukuję dobrego fryzjera w Siedlcach, który sam potrafi dobrać odpowiednią fryzurę. Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amaryjane Re: Dobry fryzjer w Siedlcach 22.03.14, 11:24 p. Kasia z Metamorfozy na Sienkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
goodyy Re: Dobry fryzjer w Siedlcach 22.03.14, 13:38 Może ktoś trafił , nie ja.Byłam u kilku lecz do żadnego nie wróciłam ponownie.Poza p.Czajką w Wawie .Drogo ale to kwestia wyboru ,można z czegoś zrezygnować, odkładać na wizytę, aby mieć satysfakcję z bardzo dobre obciętych i umalowanych włosów, a nie ciągle narzekać na fryzjerów.Nie spotkałam się aby w Siedlcach fryzjer tak manewrował nożyczkami, mam na myśli zdecydowanie, precyzję, szybkość ruchów. W przeciwieństwie do np. pana z Garwolińskiej , miałam wrażenie że zastanawia się zbyt długo nad każdym ruchem nożyczek efekt przez pół roku włosy wywijały mi się w inną stronę pomimo prostowania na szczotce, prostownicy, lakierowania - 50 zł w błoto.Pani na Starowiejskiej wykonała dosłownie 4 ruchy nożyczkami za podcięcie końcówek choć prosiłam o zmianę fryzury i zainkasowała 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
rwijpapucie Re: Dobry fryzjer w Siedlcach 22.03.14, 15:18 pytanie zadano gdzie w siedlcach a nie w warszawie! gratuluje głupoty jak chcesz się obciąć jedź do warszawy. Dawno nie czytałem takich bzdur i wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
pavi1505 Re: Dobry fryzjer w Siedlcach 22.03.14, 16:22 Piotrek z Willa Fitness and Wellness na Garwolińskiej...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Dobry fryzjer w Siedlcach 23.03.14, 10:07 Polecam Zaczarowane Nożyczki na Nowym Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
ilona821 Re: Dobry fryzjer w Siedlcach 24.03.14, 17:43 Dzięki za odpowiedzi. Z tego względu, że długo nikt nie odpowiadał na mój post zdecydowałam się skorzystać z Willa Fitness i jestem całkiem zadowolona. Byłam u p.Ewy. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś