Gość: jak IP: *.de.deuba.com 04.04.02, 13:07 Jakie są w tej chwili ceny mieszkan w Siedlacach z rynku wtórnego i pierwotnego? Czy ktoś ma doswiadczenia związane ze sprzedażą lub kupnem mieszkania w ostatnim czasie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jok Re: Ceny mieszkań IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 07:51 Jestem w trakcie kupowania nowego mieszkania od Spółdzielni. Ceny mieszkań są bardzo atrakcyjne. Prawdę mówiąc drastycznie niskie. Cena nowego mieszkania jest taka sama jak w Białej Podlaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Jakie zmiany na rynku mieszkań? 12.02.03, 16:37 Trochę czasu minęło od kwietnia 2002r. i mam wrażenie, że ceny mieszkań ustabilizowały się, tzn. już nie spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Jakie zmiany na rynku mieszkań? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.03.03, 09:40 To ile kosztuje metr kwadratowy mieszkania w Siedlcach, bo z powyższych postów trudno czegoś na ten temat się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jp Re: Ceny mieszkań 18.03.03, 09:51 Ja kupowałam w grudniu 2002r. - 1.700 zł/m2 u Strusa. Bardzo ładne osiedle w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWO Re: Ceny mieszkań IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 15:11 Polecam stronę www.radiopodlasie.pl Tam znajdziecie wszystko na temat cen mieszkań w całym regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opoint Re: Ceny mieszkań IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 18:34 Ja kupiłam równo rok temu, nad samym zalewem, bardzo ładna okolica. Wyszło 1470 zł za metr. Tyle samo chcieli w Białej w nieciekawym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś